34

Диана

преди 2 години

До реалист Благодари на Задкулисието, което спретна целия този миш-маш за да ни блъсне още по-надолу в тинята. Ще те видим как ще говориш след няколко месеца - колко ти се услажда тинята и безпаричието, значи...Тези хора си имат план, по който се движат, не е то току-така нищо при тях - ние сме диваци и варвари и трябва да си кротуваме в дупката!-никаква свобода, никакъв глас за такива като нас...Бори се там за къшея и бъди щастлив!...П.ро.ст народ, слаба държава!

33

Мдаа

преди 2 години

Сега видяхте ли къде му е силата на Славун!!Във Англия!! Тия хора където гласуват там не са и българи!! Да си ходи да управлява във Лондон

32

Иван

преди 2 години

Живота ми е поп фолк !

31

Диана

преди 2 години

До Анонимен25Да...Така изглеждат нещата отдалече за един БСПарски сноб, разбира се...Е!...Сега ще ги видим тези незлобни, образовани, развратни и цинични БСПари и СИЕ - кое ли как ще изглежда отдалеч, значи...И кое ли е за предпочитане - грубото поведение на един честен човек и талантлив държавник или изтънчената манипулация на един лицемерен вълк в овча кожа...Ще поживеем още малко, значи...

30

Анонимен

преди 2 години

Не зная какви са българите, които живеят в Англия. Лично аз имам двама близки инженер и лекар. И двамата казаха, че нямат моралното право да гласуват за бъдещето на хората живеещи постоянно в България. Иначе ще се получи като в Турция. Гласуваха българи, които не знаят български. Но лично мое мнение е, че тук са останали много от хората, които са вечно недоволни, някой е виновен за живота им, но никога не се изправиха и не поискаха от управляващите това, което са им обещали.

29

Анонимен

преди 2 години

Нормално е.Тези хора живеят в измислен за западняка свят и консумират в подредена система. Завърнат ли се, очакват благини, които обаче изработваме останалите. Много обичат да обясняват колко е ефтино и готино там, а това че тука, благодарение на липсата им, не стига трудов ресурс за да постигнем поне част от благините, забравят. Като метално ниво, са посредственни, опит ограничен в дейност с която се занимават там но на ниско ниво. Претенции големи. Няма какво да дадат, освен спестяванията си.

28

GG

преди 2 години

Няма как гастербайтер да не гласува за чалгата. На тях това им е живота - чалга и рикия

27

Иван

преди 2 години

Защо на хора който, не живеят в Б-я изобщо им разрешават да гласуват? За какво гласуват те.??? Май за цирка и "музикантина" дето ще го гледат отстрани , а ние ще ядем опалака.

26

БРАВО!

преди 2 години

Сега да се подготвят за астронавти !

25

Диана

преди 2 години

Няма съмнение, че ИТН ще бъде победител в новия маратон на БСП и Задкулисие за съсипване на страната. Управление на ИТН е задкулисно управление на БСП - Николай Василев, обявен за кандидат за премиер на ИТН е БСП кадър, министър в правителството на Сергей Станишев...И това е само още преди началото!...Бог да пази България! Трябва да махаме БСП - следете всяка тяхна стъпка, всяка мръсотия, лъжа, манипулация, лицемерие и ги разобличавайте непрекъснато, или те ще ни вкарат в третия свят ...

24

Анонимен

преди 2 години

falshificirani sa bg izborite.

23

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е България да се освободи от 12-годишната диктатура на един *** и необразован нарцистичен злобен и психичноболен тип и кохорта му от крадливи и некадърни лакеи и калинки и да поеме напред.

22

Анонимен

преди 2 години

Този факт само затвръждава факта, че там живеят предимно представители на най - нисшата социална прослойка! Дано тази гмеж никога да не се връща обратно в България! Миячи на кафеви бутове, ягодоберачи, зарзаватчии, чистачи на тоалетни и прочее черноработници, извуършващи НЕквалифициран труд, прилягащ идеално за нискочелата пролетариатска прослойка, обречена да остане в дебрите на фекалната яма.

21

Анонимен

преди 2 години

Англия по принцип е рай за чалгарите. Там музиката, която се слуша по клубовете е неразличима от нашата чалга. Има дюнерджийници на всеки ъгъл и като цяло е пълно с чалгопитеци от цял свят, включително и местните.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11Със същите играчи даже.

19

Човек на Луната

преди 2 години

Слави, ще ни оправя по-бързо. Какви са тези 800 дни. Ето, той вече ще праща маке на Марс. Българската нация - нация техническа.

18

Анонимен

преди 2 години

Браво на англия

17

Анонимен

преди 2 години

Убеден съм, че ако ГЕРБ бяха спечелили там, същите тези под мене щяха да обясняват, че там е емигрирал цвета на нацията ахах ах ха

16

Анонимен

преди 2 години

Виж, местните роми, които гласуват за ГЕРБ са мноооого по-добър материал. Точно.

15

НикогаВечеСДС-Чума

преди 2 години

Да живее чалгата,Простотията и опростачената нация!Да ни е честито !Анатема на Сашо Фашагата,Преродената Пастирка ,ДрагълъФския гърбат Ай дук и агент Николай!