14

Две дивотии на Слави

преди 2 години

ИТН вече са първи. А и да не бяха, Бойко и ГЕРБ пак нямаха никакъв шанс да съставят правителство. Но все пак Слави и ИТН би трябвало да са наясно, че за да прокарат някакви закони в НС им трябва мнозинство в парламентарната зала. Правителството им ще мине, но оттам нататък? Слави започна навремето с две д'ивотии - мажоритарен вот и 1 лев субсидия от които не знам как ще се откачи. За тях подкрепа ще получи само от ГЕРБ. Бойко и лаладжията Тома Биков все ще му напомнят за тях "Кога ще ги приемем"

13

Пак ли оплакваме БСП

преди 2 години

И Първан Симеонов се заел да оплаква БСП. Ясно е че шлагерът беше ИНТ и тя им отне гласове. Един политолог би трябвало това да го вижда. А и не е нещо ново. Когато се появи НДСВ на Симеон Сакскобурготски БСП също се оказа трета, но на следващите избори вече позициите се смениха. БСП и сега съвсем не е в неизгодна позиция. Как ще приемат т.н. партии на протеста закони в НС, с чия подкрепа. На БСП или на ГЕРБ и ДПС?

12

Анонимен

преди 2 години

НОВИ ИЗБОРИ НА ЕСЕН САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО

11

Анонимен

преди 2 години

а колко хора се отказаха да гласуват заради повредени машини?! а колко плъхове - келепирджии се прехвърлиха към чалгейската партия, като "новия" кмет на благоевград?! всъщност така наречените "партии на подмяната" по принцип тотално се провалиха! уж щяха да премахнат герб от управлението, а те пак са първи! единствено дето само се набутаха в парламента...

10

Анонимен

преди 2 години

Избирателната активност се оказа ниска, защото начинаещите "политици" арогантно отрязаха възможността на избирателите всеки да избира начина на гласуване. Саботажът чрез отказ от гласуване се оказа най-безопасният вид протест срещу диктата!

9

Анонимен

преди 2 години

СПОРЕД МЕН НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА СЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ОТИВАМЕ НА НОВИ ИЗБОРИ ДО ПЪЛНО ИЗЧЕГЪРКВАНЕ

8

Анонимен

преди 2 години

кой е действащият партиен лидер, който е корумпиран в особено големи размери

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - И кво стана. Учиндолеца със стари урви нов бардак иска да направи.- _________ - Ми, така са го изкомандили, чалгаджията как да прецени от кое дърво да направи дyдyк!

6

Анонимен

преди 2 години

Защо бавят резултатите? Подправят нещо? Четвъртото място на бсп го преправят да е трето?!

5

Анонимен

преди 2 години

*** може и да потънат сериозно,малка е разликата и дори и да останат четвърти ще е с клизма ...

4

Анонимен

преди 2 години

И кво стана. Учиндолеца със стари урви нов бардак иска да направи. Очаквам само да обяви и че ще ни оправи за 800 дни. Тъжно е че хората гласуваха за него. Бас ловя, че повечето ако знаеха че ще вкара стари урви нямаше да гласуват за него.

3

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда Боцко да "обяснява" нищо. При сегашните обстоятелства ако не управлява той, а Наркомана или Фигуранта ВИЕ ще обяснявате колко сте загубили. И така трябва, защото това е истината.

2

Анонимен

преди 2 години

Слави ако отхвърли БСП трябва да отхвърли и ДБ и Мая. И те бяха от статуквото. А някои и в правителството на Герб.

1

Анонимен

преди 2 години

"Ще обяснява, че пак е победил" ха ха ха ха ха