7

Анонимен

преди 2 години

Не знам за брашното, но в Гърция правят разкошен хляб, различни видове и е толкова вкусен ....У нас такъв няма, уви.

6

Анонимен

преди 2 години

Бърза справка, 50% от хората в Полша получават по 8000 злоти, 3400лв заплата.Нещо за това може ли да ми каже тази кака или само ще се плюнчи за някакви глупости.

5

Анонимен

преди 2 години

На по- голямата част от матриалите ,с които се прави ,уж некакъв хляб му викате "брашно" браво бе г-да журналисти..на кого служите на народа , на съвестта си или...на т.н в БГ "бизмесменчета"..да има производители на чудесен хляб ,скъп е за повечето хора , на просто се иска като в нормалните страни да се намери решението на проблема с ...парите ,които получава народа

4

Федотов

преди 2 години

За брашното у нас разбрах! Купувам си един седмичен в-к "Галерия",не за съдържанието му,колкото за програмата на телевизиите.Цял месец,гл. госпожа се прави на незряща ,като не попълва полето на канал- 1 на Руската телевизия.Разни кучета на Борисов,им се дава цели страници,да лаят против президента Радев,против Слави,всичко което е ненавижда пожарникаря.След тази сряда,ще си купувам друг вестник,по нормален и по малко платен!

3

Св

преди 2 години

Не знам дали следите изявите на Кукушева, но аз от 5-6 години като я видя по някоя телевизия или чета статия за нея, вече знам какво ще се говори - за ПАРИ. Как сме с най - евтиния хляб и как не ѝ стигат парите. Как или от брашното, или от тока, или от горивото за разкарване на хляба, или от вятъра, или от слънцето, настроението на хлебаря, но ще поскъпва хляба. Аз си реших проблема с хлебопекарна вкъщи. От 5 години не съм купувал хляб и не се влияя от настроенията на Кукушева. Само от брашното.

2

Анонимен

преди 2 години

Брашното у нас е двойно по-скъпо от брашното в Русия, но брашното в Русия се получава от смилането на жито, а съставът на българското брашно е магия.

1

Анонимен

преди 2 години

естествено там където е имал върл комунизъм, живота е так