31

Бонго Бонго

преди 2 години

До 24,незнам кой е майора, но е човек, който е служил и дал своето си за България.Интелекта ни не се измерва с изводи и коментари, те са продукт на реакция за хубаво или лошо.

30

Алелуя

преди 2 години

Всички заедно масово към урните да изметем мафията от държавата. Само когато Баце и Пеевски законно се сдобият с постоянен адрес в ЦСЗ (Централен Софийски затвор), България ще тръгне напред!

29

Румен Пликов

преди 2 години

В над 12 секции в страната машинното гласуване е прекратено и се е минало на хартия. Или машините въобще не сега стартирали или в хода на гласуването са отказали.Позорно е обяснението на Радев, че никъде няма проблеми!

28

Така си е супер!

преди 2 години

Схемата избори през няколко месеца е идеална за България.Това правителство да седи и да рине,а парламент да се повява на нколко месеца за по месец и да гласува важни закони.Така хем няма да могат да крадат,хем ще въшат работа бързо и няма да се мотат!

27

Анонимен

преди 2 години

Боко, менискус и шкембе на планетата

26

Време за промяна

преди 2 години

Този път т.н. партии на протеста ще трябва да направят правителство. Три пъти парламентарни избори за една година ще му дойдат много на електората.

25

Е, па...

преди 2 години

До един Анонимен, който много знае....Напротив, няма опашки, защото става мноооого по-бързо гласуването с машина. Явно не следиш актуалните новини към 11.00 днес. По-висока избирателна активност има с повече от 1%,в сравнение с април. Въпреки, че голяма част от хората са по почивки!

24

Анонимен

преди 2 години

Да гласувам? По добре да скоча от някой мост, поне ще пукна бързо.

23

Бонго Бонго

преди 2 години

Кому са нужни тия генерали в политиката????Я отивайте да пазите границите.Аз един политик не виждам да е завършил политология или международни отношения????Защо????

22

VB

преди 2 години

Българско лято - последен шанс за спасение на България

21

Анонимен

преди 2 години

Радев като си пожелае нещо знаем какво се случва

20

Анонимен

преди 2 години

Радев чорап на година . Ураааааааааа

19

до Майора

преди 2 години

Къф майор си ти бе, за *** интелект нямаш

18

Анонимен

преди 2 години

Агента на САЩ призовавал. За който и да гласувате, няма значение. Резултатите са въведени в машините още преди седмици.

17

първо да се докажат!

преди 2 години

Още не се е появил кандидат за който да гласувам.Затова ми хареса как кратко работиха за съвсем малко време да видя кой се бори за народа и кой само се мотае в парламента?!Този кабинет може да остане пак както миналия път и да продължи да разчиства,а есента нови избори!Така за кратки парламенти ще се научат да действат и да гласуват бързо хубави закони.Така на следващите избори хората ще си изградят мнение кой работи и кой само седи там!На финала ще се обособи едно здраво мнозинство за кабинет!

16

Партайгеносе

преди 2 години

Кои партии?! An English proverb reads: 'Same ***, different day.'

15

Румен Владимиров

преди 2 години

Фигурантът не пропусна да направи анти-ГЕРБ пропаганда в изборния ден. Толкова му е акъла на този ***!

14

Сатир

преди 2 години

Радев, за да се случи нещо положително трябва да изкореним вярата във фатмашката правота и службите /министервства/ които са продукт на фатмашка простотия.

13

Майора

преди 2 години

Как Радев се изложи пак за машинното гласуване! Навсякъде в страната има проблеми , даже в пет секции се гласува с хартиени бюлетини но за льотчика всичко е нормално! Явно не иска да се изложи заради това гласуване!

12

Анонимен

преди 2 години

Няма опашки, г-н Радев защото хората не искаха машинно гласуване. Не вярват в машинното над 75% от упражнилите вота си на 4 април. Освен това Вие на 4 април избрахте на Великден да се гласува, а сега на 11 юли хората са на почивка. Няма опашки. Хората не вярват в нищо. С машините се страхуват от вашата хунта да не разкрие Рашков кой за кого е грасувал и да не пострадат. Това са възрастни хора. защо им причинявате това унижение? Те чакат на пощата за пенсии. Притесняват се дори от банкомата.