31

Ох майко

преди 2 години

Паднаха ли им парички със схемите с машините. С една сделка само, как ще се облажат. Затова ли такъв вой надигаха, щото са гладни като вълци служебните. Как така без обществена поръчка и чрез държавна фирма(1:1 схемата на ГЕРБ) ги купиха? Много бързо научиха старите корупционни пътеки. Я кажете сега, защо да им вярвам? Кое ще се промени? Не ни ли очаква ново ограбване и нов вид схеми? Че те от сега почнаха, ох че сладко, ще надуят томбачетата, щото сме слепи за пореден път.

30

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми обясни ,защо аз плащам да се носят машини по цял свят, за да гласуват хора които живеят, работят и плащат данъци в чужда държава ? Значи ние бедните българи плащаме на богатите уж имигранти да гласуват? До кога, ще ми харчите парите така ? Който иска да градуса да се прибира в държавата си.Милиони двама за това ... сякаш няма болни деца или хора да им се помогнат с теа пари.

29

пенсионер

преди 2 години

как бе , нали щяха да са по евтини от предишните избори ?

28

Mdaa..

преди 2 години

Продължавайте с тези машини и това пране на пари :) още преди 10 год. Предложих приложение но никой не обърна внимание.Хич да не ви е...

27

Абе

преди 2 години

На тия от чужбина кой ще им плаща за кефа да гласуват ,кой ще им плаща 8 лева на глас ,не трябва да има нито една секция в чужбина и който е избрал да не живее в България не трябва да гласува.

26

Ясно

преди 2 години

Щом в 9 без 10 половината машини дават фира, аз няма да ходя. Ще ги касират. Опороченият вот е от музикантите, които тръгнаха да променят изборен кодекс. Саботаж виждат само неграмотните сватбари, които смятат, че нормалните хора си лягат и стават с техните проблеми. Сметката ще я платим всички, точно като на селска сватба с препили чалгаджии.

25

До 32

преди 2 години

Върнете записи от 4 април и ще видите как най- големите защитници на машинното гласуваха с хартия... Върнете се-има записи и проверете преди за правите заключения или да развивате хипотези, които не може да докажете.

24

Анонимен

преди 2 години

Бойко ви каза, че са безсмислено хвърлени милиони това-но Славуца каза обратното!!!

23

Вихър

преди 2 години

Почна се! Говорим едно, а на практика излиза друго и без много шум да се вдиха поетапно се отпускат милиони!!! Кражбите започнаха още от изборите!!!

22

до 32

преди 2 години

Съботира не сАботира. Научете се на български!

21

дам...

преди 2 години

С машините се гласува изключително лесно, но зачестилите проблеми с работата им показва едно-умишлено се саботира машинния вот, с едничката цел, той да бъде опорочен! На всички е ясно, кой е против машините и кой чрез своите гласоподаватели го саботира!

20

Анонимен

преди 2 години

Индикация за това са многобройните сривове, знак за сблъсък на алгоритми, както и забавената реакция на тъчскриновете, знак за потенциална съвместна работа на няколко програми, например машинната за отчитане на гласове с входящ интернет трафик.

19

до 24

преди 2 години

Възможно е да са забравили да сложат дънните платки след като по нощите са ги отваряли. Възможно е да има сблъсък на 2 програми. Възможно е да се бъркат логоритмите от сменен фърмуер.

18

Рошко

преди 2 години

На чалгарят не му пука. Че да не ги плаща от джоба си, я. Каза в прав текст. Ако не му гласувате достатъчно за да управлява сам, господаря и боК ще ви изпрати на поправителен. Нещо да не сте разбрали? Този материал заслужава това отношение. А сега си опичайте акъла, преди да сте го разсърдили още. Този народ е стадо, което е в постоянно търсене на чобанин.

17

Гжингиби

преди 2 години

Нали говориха за някакви 150 милиона преди 3 месеца?

16

Анонимен

преди 2 години

Ввъ връзка с изборите днес всички вентилатори са изкупени и в момента ги транспортират с таксита до секциите. Там където няма да стигнат вентилаторите ще им правят вятър с уста.

15

Анонимен

преди 2 години

В 25 и 26 МИР имат проблем с машините. Това не са ли секциите на Нинова и Борисов? Малеееееее? :D Сега ще фърля някой къчове. Дрогарката Нинова ще каже съботаж!!! :D Там мисля е и Христо Иванов Бойкикев... ама бат Христо гласува с хартия на 4 април и може да е в играта.

14

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на чалгопитеците, комунистите и реваншистите... Щото България е много богата или защото кокала е голям... И това е за тези 240 тyлупа в парламента и техните сол-тaшaци... Зеления чорап е трепане, ами няма кой да се жертва...

13

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСиела е българска фирма. А правилото на всеки програмист е да избягва българските фирми. Представи си какви работят там.

12

АнонимеН

преди 2 години

До ГЕРБ-ИЗБОРДЖИЯ/ КОГА ОТИДЕ ДА ГЛАСУВАШ, КОГА СЕ ВЪРНА , ЧЕ И КОМЕНТАРИ ДА ПИШЕШ! ТОВА КОЕТО ДНЕС ЩЕ ОТКАЖЕ Е ПАТИЯТА ТИ