41

Ох майко

преди 10 месеца

Паднаха ли им парички със схемите с машините. С една сделка само, как ще се облажат. Затова ли такъв вой надигаха, щото са гладни като вълци служебните. Как така без обществена поръчка и чрез държавна фирма(1:1 схемата на ГЕРБ) ги купиха? Много бързо научиха старите корупционни пътеки. Я кажете сега, защо да им вярвам? Кое ще се промени? Не ни ли очаква ново ограбване и нов вид схеми? Че те от сега почнаха, ох че сладко, ще надуят томбачетата, щото сме слепи за пореден път.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Някой може ли да ми обясни ,защо аз плащам да се носят машини по цял свят, за да гласуват хора които живеят, работят и плащат данъци в чужда държава ? Значи ние бедните българи плащаме на богатите уж имигранти да гласуват? До кога, ще ми харчите парите така ? Който иска да градуса да се прибира в държавата си.Милиони двама за това ... сякаш няма болни деца или хора да им се помогнат с теа пари.

39

пенсионер

преди 10 месеца

как бе , нали щяха да са по евтини от предишните избори ?

38

Mdaa..

преди 10 месеца

Продължавайте с тези машини и това пране на пари :) още преди 10 год. Предложих приложение но никой не обърна внимание.Хич да не ви е...

37

Абе

преди 10 месеца

На тия от чужбина кой ще им плаща за кефа да гласуват ,кой ще им плаща 8 лева на глас ,не трябва да има нито една секция в чужбина и който е избрал да не живее в България не трябва да гласува.

36

Ясно

преди 10 месеца

Щом в 9 без 10 половината машини дават фира, аз няма да ходя. Ще ги касират. Опороченият вот е от музикантите, които тръгнаха да променят изборен кодекс. Саботаж виждат само неграмотните сватбари, които смятат, че нормалните хора си лягат и стават с техните проблеми. Сметката ще я платим всички, точно като на селска сватба с препили чалгаджии.

35

До 32

преди 10 месеца

Върнете записи от 4 април и ще видите как най- големите защитници на машинното гласуваха с хартия... Върнете се-има записи и проверете преди за правите заключения или да развивате хипотези, които не може да докажете.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко ви каза, че са безсмислено хвърлени милиони това-но Славуца каза обратното!!!

33

Вихър

преди 10 месеца

Почна се! Говорим едно, а на практика излиза друго и без много шум да се вдиха поетапно се отпускат милиони!!! Кражбите започнаха още от изборите!!!

32

до 32

преди 10 месеца

Съботира не сАботира. Научете се на български!

31

дам...

преди 10 месеца

С машините се гласува изключително лесно, но зачестилите проблеми с работата им показва едно-умишлено се саботира машинния вот, с едничката цел, той да бъде опорочен! На всички е ясно, кой е против машините и кой чрез своите гласоподаватели го саботира!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Индикация за това са многобройните сривове, знак за сблъсък на алгоритми, както и забавената реакция на тъчскриновете, знак за потенциална съвместна работа на няколко програми, например машинната за отчитане на гласове с входящ интернет трафик.

29

до 24

преди 10 месеца

Възможно е да са забравили да сложат дънните платки след като по нощите са ги отваряли. Възможно е да има сблъсък на 2 програми. Възможно е да се бъркат логоритмите от сменен фърмуер.

28

Рошко

преди 10 месеца

На чалгарят не му пука. Че да не ги плаща от джоба си, я. Каза в прав текст. Ако не му гласувате достатъчно за да управлява сам, господаря и боК ще ви изпрати на поправителен. Нещо да не сте разбрали? Този материал заслужава това отношение. А сега си опичайте акъла, преди да сте го разсърдили още. Този народ е стадо, което е в постоянно търсене на чобанин.

27

Гжингиби

преди 10 месеца

Нали говориха за някакви 150 милиона преди 3 месеца?

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 26.По скоро наистина се уплашиха, че не могат да изманипулират вота с тия машини и сега взеха машините масово да дават фира.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Тези машини не бяха нужни. Те ща направят големи проблеми и накрая пак ще се питаме оти ги ручахме жабетата? Само се пропиляха пари излишно.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Ввъ връзка с изборите днес всички вентилатори са изкупени и в момента ги транспортират с таксита до секциите. Там където няма да стигнат вентилаторите ще им правят вятър с уста.

23

Анонимен

преди 10 месеца

При толкова много проблеми с машините единственото възможно заключение е че проблемите са изкуствени.

22

Анонимен

преди 10 месеца

В 25 и 26 МИР имат проблем с машините. Това не са ли секциите на Нинова и Борисов? Малеееееее? :D Сега ще фърля някой къчове. Дрогарката Нинова ще каже съботаж!!! :D Там мисля е и Христо Иванов Бойкикев... ама бат Христо гласува с хартия на 4 април и може да е в играта.