24

Анонимен

преди 2 години

Герберугите,начело с вожда са толкова уплашени,че чак да ги съжали човек.Като го гледах вчера на поредния си брифинг за *** как се жалваше и плюеше жлъч по инакомислещите и как приписваше собствените си лъжи на другите,наистина ми стана жал за този човечец.Поднебесния си беше въобразил,че е целунат от бога,но бог вижда всичко и бави,но не прощава.Въпреки лицемерното кръстене на път и под път.

23

Анонимен

преди 2 години

До a/26 Аз знам, че измамата ще се състои и тя ще бъде с картите от машините, които вероятно ще бъдат подменени с нови, пренаписани от софтуера, ако му е заложено така, или директно в ЦИК. Само казвам, че тия, които сиакт да докажат как са гласували - ще могат. Закона не забранява да се снима от самия избирател.

22

a

преди 2 години

До АнонименЗаснемането ще бъде след като гласуването приключи. Ще се заснема работата на комисията. Можеш да пишеш, логично е да можеш и да четеш, ама май не разбираш написаното и продължаваш с "И КОЕ точно ще го спре някой да засенем екрана на машината или разписката?". И ка ще спреш манипулация със софтуера като си заснемеш разписката, а? Или всички ще го направим и после ще се съберем на площада да обобшим резултата по снимките от разписките. Измамата е подготвена и утре ще се състои.

21

Анонимен

преди 2 години

До До 18 и по-надолу/20 "НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СНИМАТЕ ВОТА СИ,ТЪЙ КАТО МАШИНИТЕ СА В ЗАЛАТА И ВСИЧКИ ВИ ГЛЕДАТ!Как по-ясно да ви го обясня,за да ме разберете?" И КАКВО КАТО МЕ ГЛЕДАТ? Това НЕ МЕ СПИРА ДА СИ ЗАСНЕМА ВОТА. ТОВА НЕ Е НЕЗАКОННО.

20

Анонимен

преди 2 години

Цялото гербав *** е налазило форума и, или слагат минуси или пишат глупости.Отчаян последен напън да спасят каквото е останало от всенародната любов.

19

1

преди 2 години

До До 10/14 "Веднага си пролича,че си отчаян герберски ***.Преди 5 години точно ГЕРБ предложиха пълно машинно гласуване!" Не позна. През 2017 ГЕРБ предложиха да има И машинно гласуване за секциите в чужбина с над 300 избиратели и то само при условия, че кандидата е издигнат от мястото на временната адресна регистрация (за да се избегне това да им се натрапи кандидат от политическа листа). Това е поредната манипулация на червените: да вземат една добра идея и да я корумпират до неузнаваемост.

18

До 18 и по-надолу

преди 2 години

Наистина ли сте толкова отчайващо некомпетентни или само се правите на такива?НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СНИМАТЕ ВОТА СИ,ТЪЙ КАТО МАШИНИТЕ СА В ЗАЛАТА И ВСИЧКИ ВИ ГЛЕДАТ!Как по-ясно да ви го обясня,за да ме разберете?

17

Анонимен

преди 2 години

До До 13/15 "пък и не може да си заснеме" Я пак? И КОЕ точно ще го спре някой да засенем екрана на машината или разписката? Това не е незаконно. А сега има даже и видеонаблюдение, което означава, че съвсем нищо не могат да им кажат.

16

Анонимен

преди 2 години

До До 13/15 "Колкото са поискали,толкова са гласували." Даже не можеш да разбереш, че когато има възможност и за двата начина на гласуване не може да се използват машините за манипулация, тъй като няма гаранция, че ще гласуват достатъчно хора с машините. Затова те питах колко са гласували с машините. Това, че не знаеш и не искаш да отговориш е красноречиво ...

15

До 12

преди 2 години

Да де,ама този път няма да ги брои само Мишо Константинов.Ще има и други,които не са толкова корумпирани.

14

До 13

преди 2 години

Колкото са поискали,толкова са гласували.Но понеже си знаеш,че вашият електорат е неграмотен и се страхува да гласува машинно,пък и не може да си заснеме гласа,затова е тоя отчаян вопъл на всички герберасти.

13

До 10

преди 2 години

Веднага си пролича,че си отчаян герберски ***.Преди 5 години точно ГЕРБ предложиха пълно машинно гласуване!Ето ви го.Защо сега ревете?

12

Анонимен

преди 2 години

До До 7/11 "И второ,същите машини бяха и при предишния вот и тогава гербавите не се оплакваха" Колко порцента гласуваха с машините на предния вот, знаеш ли? А как бяха отчитани, знаеш ли?

11

House M.D.

преди 2 години

Колега Калеко Алеко, защо решихте, че изборният процес изобщо има значение за крайния резултат? Колеги, прави ли ви впечатление, че СИК ще броят колко гласа са получили ВИС? А навремето уж бяха конкуренти...

10

До 7

преди 2 години

Калекооо,първо смени тоя потник,че вмириса форума.И второ,същите машини бяха и при предишния вот и тогава гербавите не се оплакваха,а сега що ревете,бе?Щото изпуснахте кокала поради алчност и некадърност.Е в това е цялата работа.

9

1

преди 2 години

До Анонимен 5 "Бравоооос!Примката около шайката все повече се затяга." Чета аз такива коментари и се чудя, аз ли нещо не разбирам или троловете пак са се развихрили. Около тия избори възможностите за манипулация станаха ПОВЕЧЕ, не по--малко. Като започнем от машинното гласуване, мине се през изборната "кампания" (което не е никаква кампания а репресия на временно управляващите срещу една партия) и се свърши до увеличените секции в Турция. КОЕ е по-добре от преди?

8

До 2

преди 2 години

Ти добре ли си с главата?Как ще снима вота си,като всички го гледат?Аман от абсурдни постове на неуки писарушки.

7

Калеко Алеко

преди 2 години

ЦИК трябваше да вземе решение за преброяване на Вота и от разпечатките на машините, тъй като резултата там ще се отчита само на база на софтуеъра заложен от програмиста на машините...Това е големият въпрос който който търси отговор. С венецуелските машини на Мадуро Вотът ще бъде предрешен, а всичко останало са само увертюри и постановки на ЦИК, които да замажат очите на избирателя. Целта на фигуранта беше да сложи ръка на ЦИК за да контролира Вота, а това предвещава и смъртта на демокрацията ни

6

Пенсионер

преди 2 години

Абе хайде обявавайте ги тези резултати, че нямам търпение. И без това всичко е подготвено.

5

Анонимен

преди 2 години

Бравоооос!Примката около шайката все повече се затяга.Довижданеее!!!