44

Анонимен

преди 2 години

Утре ще видиш кой може да мисли.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Aз мисля че не можеш да мислиш

42

умната утре!

преди 2 години

То е ясно, че чалгарошапкарите са нагласили вече резултатите. Хубавото е, че са *** и алчни и ще се изпотрепат няколко дни след изборите и ще им цъфнат ocpaните зaдници :)

41

О,Шипка-радефф

преди 2 години

АМА НЕМА К'ВО ДА СЕ 4УДИТЕ, НАПРАВО СИ ГЛАСУВАЙТЕ ОТ ДОМА ,НА ЛИ4НИЯ КОМП !

40

US Motherfucker

преди 2 години

Чета и не мога да повярвам на очите си. Вие, перманентните глосоподаващи, на какво се надявате и мислите ли, че с размотаването си до компютърните урни ще промените нещо?! Когато напуснах България хората все още бяха у ред. Сега виждам много поражения от кемтрейлите. Ще напиша писмо до ООН, с настояване да преустановят токсичните пръскания, защото резултатът е постигнат.

39

Анонимен

преди 2 години

Всичко друго са готови да направят: видеонаблюдение, жандармерия за сплашване, *** за наблюдение, само да НЕ се броят бележките издавани от машините ------////------ Нали имате застъпници - нека броят нележките.

38

махарадж

преди 2 години

Гласуването е скъпо мероприятие за наивници които си вярват че живеят демократично и че техния вот е важен на следващите избори вече ще можем и дистанционно и гласоподавателите вече ще са 99%

37

Рашков

преди 2 години

Чудесно, значи резултатът на ГЕРБ може да падне с още 3-4 %, колкото бяха зулумите на тъмно, когато никой не снимаше какво се случва.

36

Dj

преди 2 години

Гербери, какви антикомунисти се пишете бе нещастници? Крадци и мутри, но висиш ли, демократи

35

Анонимен

преди 2 години

Брех МВР не си е вършило така работата от не знам кога... горките герб :))))

34

Сатир

преди 2 години

Милички червенотиквенотичковчета, защо на никого не направи впечатление че броене на отрязаците от машинното гласуване няма да се прави.!!! Защо ли??? Защото там е заровено кучето на манипулациите. Честито на всички балъци които не са предвидени.

33

Анонимен

преди 2 години

Всичко друго са готови да направят: видеонаблюдение, жандармерия за сплашване, *** за наблюдение, само да НЕ се броят бележките издавани от машините, в които е написано за коя партия, и за коя личност, е гласувано...Защото данните от бележките никога няма да съвпаднат с отчетените резултати....и язък за милионите, които са дадени на хакери и фирмата на мадурко за да натъкмят резултатите, които са нужни на фигуранти, шутове, черепи, бойкика, галева, прокопчо, бея и други мутри и престъпни

32

Коментар

преди 2 години

Добре че пак ще има радево управление да изчегърта и изстърже гробарските кърлежи присвоили си държавата!

31

Анонимен

преди 2 години

До До 31/32 "А кой да заведе дело срещу него?Каскета ли?Ха,ха,ха!" Кьовеши. Аре бе, нали знаете за "престъпленията" му. Давайте ги на Кьовеши, щом при Гешев не може. Къде сте?

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 Приятел, за разлика от теб, някои хора имат нормален живот и с нищо не са "приключили". Приключил си ти, който освен да лапнеш кукичката и да те извадят от водата докато пляскаш с опашка за нищо друго не си кадърен. Точно ТИ днес цял ден ще седиш в този форум да пишеш същите глупости.

29

До 31

преди 2 години

А кой да заведе дело срещу него?Каскета ли?Ха,ха,ха!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "Дайте доказателства за кражбите и корупцията бе тpoловете нeщастни и жалки...!" Бойко толкова много е крал, че досега няма и едно заведено дело срещу него ....

27

Анонимен

преди 2 години

На *** му дай само да приглася на тълпата, която плюе по Бойко и ГЕРБ без да има реално основание за това. Дайте доказателства за кражбите и корупцията бе тpoловете нeщастни и жалки...!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "но бог вижда всичко и бави,но не прощава." Нищо чудно, че говориш така. Комунистите са твоите богове и сега те колят и бесят. Не се притенсявай, ще дойде Видовден.

25

Анонимен

преди 2 години

ta rashkov otlichno se vazpolzval ot sekretnite informacii v darjavnite slujbi na rbg...samo 19 bg imoti toi i bednata mu nozariuska...chestito nov sobstvenik na overgaz i novo voenno usa obuchenie s amerikanski stastlivi usmivki na armeiskite bg halturadjii v gr.ignatievo!