58

Анонимен

преди 2 години

Е то не се взимат и трите на веднъж а на почивки.

57

ББ

преди 2 години

китай и русия криеха до последно епидемията...факти които всеки може да провери,китай и русия първи имаха..."вксини" факти които всеки може да провери...та кой и защо убива и децата си през вируса за бога,възможно ли е да има подобни неч.в.ци...убиващи и децата си за власт,его и пари...или е болест...на политици жадни за власт...

56

ББ

преди 2 години

извинявам се за нахалството...но защо китай създаде и пусна вируса убиец...поне да се извиниха...защо го усъвършенстват,убиват и сънародниците им...и приятелите им руснаци и турци...това е нелепо...Защо ни убивате???и децата ви обитават Света ни!!!Кой и защо ни убива през вируса???

55

ББ

преди 2 години

До US Immigrantмакедонец ще е колегата ви г-жо, ваксинираха ги със спутник,ваксинирах се със файзер,елате ми на гости моля...пишете ми моля

54

US Immigrant

преди 2 години

Страхувам се, че има нещо нередно с Файзер ваксините. Наш колега във форума беше споменал мимоходом за някакъв образ от Централна Америка, чиито ***, след втората имунизация, от 26 см станал - 10 см и продължавал да се смалява, докато при други се получавало обратно. Тези очевадни статистики явно се скриват от СЗО и сие. Д-р Менгеле също е можел да прави ваксини, превръщайки мъж в жена. Явно някои медицински лаборатории са съхранили знанията му.

53

до Обективно

преди 2 години

По принцип си прав, но дефакто не е съвсем така. Ще ти подскажа къде е уловката.... РЕГИСТРИРАНИ случай. Реалната цифрата е десетки, дори стотици пъти по-висока.

52

шокиран

преди 2 години

Аз съм в шок. Така се надявах тези експериментални препарати да ни дарят с вечен живот и супер сили. Значи не мога да летя? Искам си парите обратно. Все пак са платени от нашите данъци.

51

Анонимен

преди 2 години

защо антиваксърите се страхуват повече от ваксини, а не от ковид.защото вече не вярват на авторитети. многознайството на българина си взима жертвите.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ---Много висок процент даваш! Освен това малко жени ги ползват, защото предизвикват и карцном на гърдата. Има си спирали.

49

От Мен за теб

преди 2 години

Знаете ли колко много са тези случяѝ?! А и колко довели до смъртт? Не ,незнаете,защото медииите не казват! Защо не казватпо нашите медииииѝ за многомилионния протест в Англия против тези боклллуццци?

48

Анонимен

преди 2 години

Една комшийка падна и си счупи крак два дни след ваксината. Явно файзера е виновен. Или???.

47

Анонимен

преди 2 години

Противозачатъчните дават тромбози в 5%. И пак ги пият доброволно жените с години.

46

НАГРАДА ЕМИ

преди 2 години

До Striker - Братче... ти доказа извън всякакво съмнение че си слабоумен. Викаш, грипната вакса против ковигрип е по-малко вредна от химмиотерапия или хормонална терапия... Лелелеле... Тази година чух доста глупави неща, но това без съмнение е рекорд

45

КакаАнгелинка ботокс

преди 2 години

"ваксините" са тествани и безопасни...

44

Striker

преди 2 години

Е и? Всяко лекарство има странични ефекти, тези при ваксините са много по-малко, отколкото при препаратите за химиотерапия, хормоналните терапии, че дори и от аспирина. Абе при *** с добро няма да стане, де.

43

Анонимен

преди 2 години

До 41: Ако си спасиш уговорката със застрахователя, и в двата случая ще си на загуба. В единия случай ще си загубиш живота, в другия случай ще си загубиш парите. А единственото нещо което можеш да постигнеш, е безмислено да се мъчиш да доказваш целта за всяване на паника сред световното население - тя вече е ясна. А ти най-вероятно просто ще си загубиш парите.

42

Истанбулец

преди 2 години

Щом усложненията са при млади мъже, няма проблеми, това е най-ефикасната ваксина. Ако засягаше жени, веднага щяха да я забранят.

41

Само толкова?

преди 2 години

На най-добрия ми приятел съседа, 40 годишен без странични заболявания получи инфаркт един ден след втората на файзер. Писаха го инфаркт. Никъде не е влязал в статистиката като странични ефекти. Така че не ми ховорете глупости.

40

Анонимен

преди 2 години

До 41 - добра идея - но важното е не какво ти обещават на сладки приказки, а какво пише в договора... Особено в чястта с малките буквички... А там само юрист може да дешифрира уловките.

39

Анонимен

преди 2 години

Който се колебае дали да се вакса може да си направи *** експеримент - отивате при някой престижен застраховател и искате "здравна застраховка" за сериозна сума, включително и застраховка живот пак за огромна сума, като изрично им натъртвате на няколко пъти, че ще се ваксинирате до дни. Ако са навити на сделката, може би ваксите са това което са :)