14

Надблюдател

преди 2 години

Сега остава и да напишат за имотния крал с дванайсетте тоалетни, и никаква предизборна агитация!

13

Анонимен

преди 2 години

Натиска е от една тиква,другите двама са пионки,които изпълняват неговите заповеди.

12

Майора

преди 2 години

Абе снонимници ББ ви е виновен и за товае стр се родили! То биеа сма такова очерняне го няма .Испанската прокуратура доказа лъжста за къщата в Барселона или ще кажете че Бойко я е подкупил! Не виждате ли че се гонят активисти на ГЕРБ . а Слави и другите тайно купуват гласове! Щом искате България да стане чалгаджийска , продължавайте в същия дух!

11

Додът

преди 2 години

Този Сашо Ганов също не е цвете за миррис!Забележителен *** е !Мързелив, интригант, харесва застарели дами от висшето общество !Опитва се да се намърда в политиката от партия КОД 8.

10

Ядосан!

преди 2 години

БЦЖ сме изнасяли за около 2 милиарда население! Как се случи бе гербери крадливи че започнахме да внасяме ?! Проучвахме на основата на БЦЖ да правим и противоракови ваксини!

9

Анонимен

преди 2 години

В задачата се пита какво БЦЖ се внася в БГ и с какъв *** бодат сега децата?

8

Анонимен

преди 2 години

puskat dimki da prikrivat mafiotska offshorna neprozrachna usa pokupka na overgaz, uuuu, teroristiii!

7

:(

преди 2 години

ГЕРБ мачка бизнеса.

6

Анонимен

преди 2 години

Някой помни ли каква война за респиратори имаше миналата година след март. Та това ако е проблем и маските от 3-4стотинки станаха лев и отгоре. Има ситуаци в които каквото и да направиш ще си виновен но трябва да действаш.. Да не се налага новите управляващи да попаднат в такава ситуация, че докато и въртят законовите процедури може да няма нужда...

5

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно пък кой е натиснал дедо Ананиев, за да натисне той другите надолу по веригата... Познах те от 1 път. Онзи с пълните чекмеджета

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "За народа пари все нямаше, но то е ясно защо." Затова ли сме пред словаците и румънците по богатство на домакинствата, хората се избиват за почивки, ресторанти и какво ли не, а имотния пазар прегрява?

3

Анонимен

преди 2 години

На всички е ясно, че доскорошните управляващи са гребали здраво. За народа пари все нямаше, но то е ясно защо.

2

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой нормален който да вярва че мишката Ананиев може да принуди някой за каквото и да е?!?!Боко-тиквата дърпа конците на всичко в тази схема само че всички ги е страх да си кажат щото Боко ще им прати Маджо и Пашата.

1

Анонимен

преди 2 години

Това вече го писахте. :))))) Леко съм разочарован, днес прогнозирах, че ще има още 3 скандала с очерняне, а досега са само два. :))))))