34

Анонимен

преди 10 месеца

Ананиев имунизира ли се или е изкарал еируса на крак

33

Анонимен

преди 10 месеца

Масово меринджейското ниво играе такива игри с подизпълнители и доставчици през главата на бордове и собственици. Търпят ги, до определени граници и ги сменят.Тука има и друго обаче. Българска кантора излиза на международно ниво и записва в досието си работа с държавна фирма. А в това ниво, случайни няма. Е ако им е писано, това може и да стане, но протекцията на управител не е достатъчна. Западната кантора също е с досие и то явно доста по високо.

32

ПроСоТо

преди 10 месеца

Тия далавераджийски истории винаги са ми били твърде мътни,просто защото нямам нагласата да мисля далавераджийски...Но доколкото разбирам,МЗ се разбира с некаква фирма за "алъш-вериш",обаче ПОДПИСА ПРИНУДИТЕЛНО са го натресли на въпросния господин..?!...АКО МЗ си сключва някакви договори,то подписите под тях трябва да са на МИНИСТЪРА!..А Управителя просто да изпълнява,БЕЗ да поема отговорност за решения,които не са негови!..Подписа му е резултат на рекет!..НО ТАКА ДЕЙСТВА ШАЙКАТА!!!

31

До 33

преди 10 месеца

Изясни си понятията.Шефовете за това са шефове, за да определят такива неща. Управителя, изпълнява тяхната воля, обикновено с разписани до къде и какво може да сключва. Ако МЗ има договор за Юридически услуги с фирма, то сключването на доп. договор с българската е прескачане на шефа. И намирисва на опит за прибиране на комисионна. А за това ова кое е правилно и кое не от фин. гледна точка, не е работа на Управителя. Има одити които се произнасят.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Уточнение забележката ми се отнася за по долния "То хубаво писано" но номерацията се промени в движение.

29

Анонимен

преди 10 месеца

До 31 Много ми е чудно твоето писание, явно не си чел статията. Те са се наложили като шефове от министерството да се наеме западна фирма за много ама много повече кинти, ти май се опитваш да ги оправдаеш и да бъде хвърлена вина на този Сашо.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Ананиев не е лекар и не трябваше да заема поста особено след като започна пандемията. Женя и тя не е лекар. Била е шеф на здравната каса и само за два три месеца колко неща е свършила там че се налага да я отстранят.За награда заместник на министъра, идва пандемия и двамата не са лекари, но нали може да направим щаб и да потрошим още много пари за да казват некакви лекари събрани от кол и въже какво да се прави.

27

Анонимен

преди 10 месеца

То хубаво писано, но управителя да сключва договор с фирма за юридическо обслужване, през главата на шефовете, е меко казано опит да прибере едни комисионни.И както и да го представят за пред съда, това няма да мине. Все пак собственик е МЗ, а управителя изпълнява волята им.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Тъжното е, че от тиква ще отидем на фуражки. От трън на глог

25

Анонимен

преди 10 месеца

Многогодишен престой на Начева и Ананиев в затвор! Лошо, че няма смъртно наказание за такива огромни кражби!

24

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде да разровят и Плешо във ВМА...

23

баба вуна

преди 10 месеца

през последните два месеца рашкОФ намери оплакващи се от какво ли не . това заприлича на западните сапунки в стил - върху мен имаше сексуален тормоз през 1976 , ама си мълчах от срам .

22

Българин

преди 10 месеца

Ама ти ли подписа или те? Ти като си бил директор защо не се противопостави? Щом си се подписал си поеми отговорноста. Върни разликата или в затвора та да знаят и другите мишки как се носи отговорност. Аман от послушковци.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Коза Ностра пасти да яде пред тия

20

Възмутен

преди 10 месеца

Бахтий "държавата"!Такива нагли кражби никога е нямало в историята!Тия бият всички рекорди по крадене!Как няма да сме най бедни в половината свят!Разстрел за тия м ърши!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Питам се какво ли щеше да направи чалгарина ако беше на власт по време на пандемията? Колко щяха да са умрелите? За комунистите вече знаем, официално отричат че има ковид, но пък задължават родителите да се ваксинират, ако искат децата им да ходят на ясла и градина. Не знам кое е по-лошо, да ти казват едно и да правят обратното като червените или да те стряскат с думи, пък да живееш в най-разхлабените мерки?

18

Анонимен

преди 10 месеца

За маските и респираторите целия свят бе полудял. Факта че са намерени и купени е само положителен , защото когато има огромно търсене на дефицитен продукт, има и огромна цена, в този случай даже е само леко завишена. Явно са успели да се справят. Не плюйте по управляващи, без значение кои са те, за подобно нещо, защото утре ще има нужда спешно от друга апаратура и няма да се купи за да не ги съдите за по-високи цени. В пазарната икономика е така! Има огромно търсене, цените скачат 2но и 3но!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Такива договори тук колкото искаш. Не знам да има даже и един, който да е изгоден за нас.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Пак нвкаква партенка на комунистите. Когатп започна пандемията нямаше респиртори и е нормално цените да са били няколко пъти по високи. Вероятно и за другите неща има обяснение но важното е предизборно да се представи като злоупотреба

15

И къде

преди 10 месеца

Го е натискал?