32

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Най-накрая истината лъсна , ГЕРБ=ДПС. Кой каза ГОРЧИВО

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Остави майките намира, кажи дали са се целували "братята" в Истанбул, дай малко пикантни истории, майките са на заден план :)))

30

Диана

преди 2 години

До ПроСоТоМного българи не живеят в България, но са българи! Няма значение къде живееш, а какъв си! Тези турци са турски българи точно така, както нашите македонци са македонски българи, тракийците - тракийски българи и т.н. Те не са се отказали от българското си гражданство, а това че не знаят български и живеят доста настрани от обществения ни живот е чиста 100% вина на БСП И СИЕ и тяхната лоша политика на интеграция към тях в продължение на 50г....И ти да си на тяхно място и ти ще си зле

29

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Манолова, може ли да ни осведомите какво става с майките от " Системата ни убива"?? Спря ли да ги убива? Или ги уби нацяло?? Вече не се появяват, не чуваме за тях.. Никак неискам да си помислям, че просто ги използвахте за политически цели. Затова и питам подържате ли връзки с тях още.

28

Депутати

преди 2 години

Освен Бойко Рашков, Мая Манолова и Румен Радев също обясняван политиката на Борисов. Има необходимост човека да му се разясни, че от него вече не зависи нищо. Дори и с собствената му лична партия. Тя беше БКП преди години, а сега е Герб.

27

Анонимен

преди 2 години

В България има милион и повече турци, що па НЕ. Плюс Турция е 70 милионен пазар , което е добра възможност за бинез и развитие, дето България може да възпозлва, от колкото умряла Европа дето Умряла за България! А, хората с историческите възгледи, ще имат още дълго време да броят стотиките!

26

Анонимен

преди 2 години

Боце знае че е свършен, опря до партньора му Доган :)) Само дето ефендито му се е усмихнал, почерпил го е с тортичка Сахер и му е казал успокояващо - "имаш ги гласовете, споко".... хахахаха :)) Доган знае кога потъва кораба, просто гледа сеира на Бокича и как се излага :))

25

Сатир

преди 2 години

Майчето надмина себе си, изби рибата и успя да скопи няколко безмислени изказвания.Миличко кой ще се върже на този нескопосан монтаж? Най малкото в Турция се появиха мажоритарни представители на ГЕРБ???

24

Диана

преди 2 години

До Анонимен24 И кой е по-точно факта, значи?! Защото аз никъде не виждам нещо еничарско тук, БСП?Празни приказки на пазара, значи...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

23

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана...Отдавна съм забелязал че Мая е "трън в очите ви"...Обаче и твоята "логика" е уникална..Защо наричаш турските граждани,които НЕ знаят български,та Боко трябвало да ги агитира на турски,"БЪЛГАРСКИ турци"?!?!...НЕ живеят в България,НЕ говорят езика ни,...Е?!?!...Просто Вожда ти си агитира чисти турци да гласуват за него,защото КАШАТА с така наречените "български турци" е голяма.....Па и ако искаш,да агитира на английски "английските българи"...Ще може ли?

22

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ=ДПС=БСП=БКП=ДС

21

Анонимен

преди 2 години

Фалш. Ако беше истина, щеше да има безброй плакати на най-различни места. Слаба постановка.

20

Диана

преди 2 години

До Анонимен20Цялата работа е, че основният им електорат е мнозинството от основните електорати на всички останали партии, а това не може да включва само роми и турци, както си написал БСП! Но, ГЕРБ е достатъчно отговорна партия да проявява грижа към всеки български гражданин, за разлика от БСП и СИЕ, явно, които смятат това за предателство...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

19

Анонимен

преди 2 години

факта е пред очите ви. ГЕРБ е партията на ениччарите.

18

Има ли

преди 2 години

Някой учуден?ГЕРБ-ДПС са си ,,партийка"

17

Диана

преди 2 години

До ПроСоТоМанолова говори повече, когато мълчи, значи - иначе тя се разбира само с миньори и др. копачи по баирите...По-елементарен човек от нея в политиката няма - всичко можеш да разбереш какво мисли само като я видиш, крясъците й само замъгляват ясната й и проста мисъл...Как може да мине през ума на един политик, че Бойко бил предател като говорел на турците ни в Турция на турски?! Пълен шаш! В кое минало хилядолетие живее това изкопаемо, Мая Манолова, значи?!...

16

Анонимен

преди 2 години

А на какъв друг език да агитират ГЕРБ? Изборът винаги е между ромски в махалите и на турски извън тях. Такъв им е основният електорат.

15

Перко

преди 2 години

Заради такива като Майчето, Татяна, ген. Атанасов, Христо Иванов и още много други (обединява ги факта, че в един момент са изгонени или отпаднали от софрата) ще гласувам за ГЕРБ. Колебах се по едно време за Славчо, но там е трагедия. Да видим с кого ще се "сроди"

14

Мутри Вън!!

преди 2 години

ГЕРБ е турска партия управлявана директно от ЕрДоган!! Те агитират на турски дори и в България!!

13

ПроСоТо

преди 2 години

До Таня...Искаш тишина?..Защо?..-За да се чува само вашето виене и грухтенето на Мутрьо и неговите държанки?...Е,СВЪРШИ ТАЯ,кукло,СВЪРШИ!!!...Захапете се отзад от яд!