72

няма нужда

преди 2 години

Разбира се, че ще гласувам за ГЕРБ. Няма друга алтернатива за България. Няма нужда от мутренски напъни.

71

Диана

преди 2 години

До Анонимен79 Аз ако не съм излизала от квартала, ти не си излизал от селото, значи...Как можеш да ми задаваш такъв елементарен въпрос?! Знаеш ли изобщо какво преставлява еврозоната? Това е зоната от най-силно развитите европейски страни, ползващи еврото за валута. Досега не ни допускаха до там защото имахме много ниски икономически показатели на развитието у нас...

70

Анонимен

преди 2 години

Маята действа по костинбродски, сега съчинила изборен плакат с фотошоп!

69

Диана

преди 2 години

До Диана74 Не е хубаво да ми крадеш ник-а, значи, БСП! Не е нужно да говориш от мое име, за да те чуят - пиши си телефона, тук има много ИТНта, които ще те поздравят сигурно, значи...Стига кражби, ба! Засрамете се! Чак до ник-а ми стигнахте, не ви стигат милиончетата по гушките, значи...Горкият ми ник!...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

68

Анонимен

преди 2 години

Дияно, личи ти, че от квартала не си излизала. До кои най-развити сме се наредили в ЕС ***?

67

Анонимен

преди 2 години

герб = корупция. Само слепите не го виждат. Това е антибългарска партия. Лидерът им е чужд агент и служи на чужди сили.

66

Анонимен

преди 2 години

*** pod imeto diana e jenata na rradev

65

Анонимен

преди 2 години

borisov, super targovski instinkt, pozdravlenie! cok seliam ot goliamata bulgaria v malkata turkiye! i tova s pola e mnogo inovativno europeisko! cok seliam borisov! - edin pat maj, edin pat jena...edin pat smeseno...pari prim ;-))) hindo europeisko e! ;-))

64

Диана

преди 2 години

До ПроСоТо Така мислиш, защото явно си живял и видял твърде малко! Последните 12г Герб се опитваше да оправи безобразията, направени от БСП и нейния Преход към пазарна икономика! И защо наричаш Герб-управлението вилнеене? Не виждам нещо да са разрушили или съсипали-напротив те успяха да вържат двата края на държавата, подобрявайки условията до там, че бяхме приети в чакалнята на еврозоната /скокът е огромен:от една разрушена страна с убийства по улиците, ние се наредихме до най-развитите в ЕС/

63

Анонимен

преди 2 години

bulgarska reklama na turski pazar, hubav bg marketing ;-)))

62

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана...Дианче,за последно:..-НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ!!!!...НЕ бсп,а ГЕРБОХУНТАТА ВИЛНЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 12 години!!!!...Ако има ВРЕДИ,то те са нанесени точно от гробарите,а не от бесепарите,които бяха "в трета глуха" през тези години!..Та:-Не се излагай!..С тая ви ОТКАЧЕНА "агитация" всъщност грубо демонстрирате безумието и безпомощността си!.

61

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ=ДПС=БСП=БКП=ДС

60

Анонимен

преди 2 години

Разумни люде, гласувайте с номер 8 на 11.07.2021 г.

59

Диана

преди 2 години

До ПроСоТо Търсят справедливост, явно! Може би не всичко е такова, каквото ти се е видяло...Децата не разбират, може да почнат да говорят на български пред турчета и да пострадат - турците и до сега наричат българите "рая", те така ги посрещаха когат пристигаха там...Може би просто искат да предпазят децата си от неприятности...Сигурно са избягали по-интелигентните турци от нас, както ситуацията с прехода прогони и най-интелигентни българи-интелигентите не искат да лъжат и крадат за оцеляване

58

хараби фадромисъ

преди 2 години

Изриване със фадромата . Да спасим България от мутрите.

57

Анонимен

преди 2 години

Щом герберите взеха да кълнат като стари свекърви, значи цялата им пасмина е в истерия.

56

Диана

преди 2 години

До Избирател Гласувай за Герб, те наистина мислят за нас, пенсионерите - видя ли как му се нахвърлиха, че бил давал по 50 лв. извън бюджетно от резервите? Иначе разбирам болката ти и всички сме така, но ако не гласуваш, това ще означава на практика, че гласуваш за БСП и СИЕ, които ще станат по-силни от това, че ГЕРБ няма да има твоя глас. Трябва да махаме БСП, която ни докара дотук! Ограбиха и съсипаха страната и за още се борят, не.год.ни.ци.те! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

55

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана Не си разбрала!..АЗ пътувах до Бурса и Истанбул по един проект,свързан с енергетиката им!...Никой не ми е бачкал от споменатите от теб....Па и друго:-Питаш защо да учат български,като България се е отнесла лошо с тях?...Ами и аз ще попитам:-ЧИЙ ГО ТЪРСЯТ В България,която "се е отнесла лошо с тях"?!..ЗАЩО НАПЪВАТ за насам?

54

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са като удавник за сламка

53

Анонимен

преди 2 години

Доган бързо си оттегли подкрепата, знае българите че не прощават такива нещица, така че ***, требва да мълчиш :))) Ако не ти харесва в "***", може свободно да си отидеш в родината на сърцето ти, никой не те спира :)