82

Анонимен

преди 2 години

Еврото вече е прието. Предните 98 коментара нямат никакво значение. 2006 г когато подписахме договора за присъединяване в ЕС вътре пише цитирам "България се задължава да приеме общата валута Евро, като част от задълженията по договора за присъединяване в ЕС"

81

Анонимен

преди 2 години

До ВЪН Предателите-- от както сме във валутен борд към марката(еврото), левчето е само хартийка, ние отдавна сме "приели" еврото без обаче да се ползваме от преференциите на самата еврозона

80

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което не е в ръцете на корумпираната българска държавна администрация, е добро за обикновения човек. Така че аз съм ЗА въвеждане на еврото.

79

Анонимен

преди 2 години

Еврозоната има адски много плюсове. Тука чета коментари се едно писани от сиганиии. Грам идея нямате, какво пишете. Супер елементарни писаници. Прочетете малко, какво е еврозоната и какви ползи има тя за банките и финансовите инструменти. Не да пишете само кварталните си глупости.

78

Воня !

преди 2 години

Силно завонява когато някое "харвардченце" се изцепи за пари в България ! Винаги е било подготовка за опиране на спестяванията на хората !!! А има за крадене 63 милиарда спестени български парици !!! Вече са се договорили как да ги откраднат ! Спасявайте си паричките за черни дни, братя !

77

Анонимен

преди 2 години

Защо простолюдието носи като мантра тая философия, че цената ще се вдигне? На какво лежи тая плява ? Тя и сега може да се вдигне цената на всичко и то се вдига ,както виждаме. Какво толкова врякате. Големи специалисти по финанси със средно специално Механотехникум...

76

Анонимен

преди 2 години

До 73Ами да питат още народа да се плащат ли данъци, да стане ли ракията безплатна, да стане ли друсането с потури и развят байряк в течаща река задължително.

75

Анонимен

преди 2 години

------

74

ВЪН Предателите

преди 2 години

Имаме си БЪЛГАРСКИ ЛЕВ от Освобождението на България през 1878 г...... Ако някой иска да ползва- Евро или Турски Лири, нека напусне България и да се маха...... ВЪН Предателите !!!

73

Зозо

преди 2 години

Край на лева сложи Жан Виденов 1997г. От тогава лев няма, има марка и евро гарантиращи левчето в джоба.

72

Сата НАТО

преди 2 години

Когато някой много нетърпеливо ви тика да се включите в някаква игра, това винаги е капан. Когато се стига дотам да ви иронизират, защото обмисляте или да ви плашат с дефицит на време, винаги д капан. Така е с ваксините, така е и с еврото.

71

Анонимен

преди 2 години

До SSИ за какво ти служи този суверенитет, сега като си с лев и суверинитет цъфнал ли си? Или си живееш с илюзията че в днешния обвързан свят може да си живуркаш самостоятелно и независимо?

70

Отлично...

преди 2 години

ВСИЧКО МИ Е В ЕВРО....лева умря..

69

Отлично...

преди 2 години

ВСИЧКО МИ Е В ЕВРО....!

68

Анонимен

преди 2 години

Ще приемем афрото. Афрото е валутата на Африканския съюз.

67

До 75

преди 2 години

Това че не знаеш какви са проблемите при борда си е твой проблем! Кой да ти ги каже лично? Същото се отнася и за еврото. Като цяло Га**я е слабо информиран, но по форумите ръси акъл За Ханке да не отваряме дума, че нищо хубаво не може да се каже там. Самият факт че искаше да ни върже за долара, говори колко е пробит...

66

Анонимен

преди 2 години

Държави с много силни икономики не искат да приемат еврото, а ние къде сме тръгнали? *** народ слаба държава

65

SS

преди 2 години

Приемем ли еврото губим окончателно национ.ни суверинитет,без пушка да гръмне ! То не че сега сме много независими. Абе много продажници бе ?

64

До анонимен 62

преди 2 години

100 - 200 евро викаш звучи зле. А 200 - 400 лв по-добре ли ти звучи?

63

Анонимен

преди 2 години

" Този план за присъединяване към Еврозоната, е просто една пародия. Това дори не е план. Никой не казва какви са проблемите при Валутния борд, защото няма такива. И никой не казва какви ще са ползите от еврото, защото няма такива. Ще има хаос, не ползи. Целият процес по влизането в еврозоната ми мирише на измама. Три са елементите, които най-силно ми намирисват некомпетентност, нелегитимност и корупция" казва Стив Ханке