13

Анонимен

преди 6 месеца

Ето една голяма черна точка върху картата на САЩ!!Как може да вкарваш човек в затвора само заради това че се е отрекла от бащиното попечителство!?!???Та тя да не е вързана за него доживот ???Колко много други престъпления са ставали от малък и нетолкова малък характер във България,и за виновните лица им се е разминавало само с подписка или условна присъда,а затворите в САЩ си хвърлят тоя и оня който му падне,а и в допълнение от време на време може да затиснат с крак на паважа някой чернокож..

12

Анонимен

преди 6 месеца

До Бау.. Защо си започваш изречението с малка буква, освен че не ми харесва написаното от теб, постоянно правиш граматически грешки предполагам нарочно или от не знание...

11

есенция

преди 6 месеца

"Върнете живота ... . Робството беше премахнато отдавна! Това е нарушение на човешките права!"

10

Анонимен

преди 6 месеца

До зодииЗодии сме. ***. Преди да се родиш във физическото си тяло си избираш живота кога да се родиш и умреш физически да свърши земния ти път както и зодията хората и всичко.Що за прости хора има ниско ниво на развитие знания и осъзнатост .

9

Анонимен

преди 6 месеца

До от северозападаБритни да те ритни!

8

от северозапада

преди 6 месеца

Както се изразяваше един модерен напоследък политик и бивш и настоящ чалгар: Аз съм Бритни, ела *** ритни.....

7

до Щерев

преди 6 месеца

Къртиш мивки... *** се пръска.

6

зодии

преди 6 месеца

Не сме зодии

5

До 5

преди 6 месеца

По-слоро тези с програмиране "Монарх" и клуб "Мики маус". Не са всички. Такива са например Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Дрю Баримор. Това е решавано на база от кого илюминати имат нужда и зависи от генетиката. Хора от всички раси биват програмирани, но най-големия процент от програмирани хора са тези с руса коса/сини очи или червена коса/зелени очи (като втория тип се ползват най-вече за магически ритуали), защото техните гени се поддават по-лесно на програмиране.

4

Бау

преди 6 месеца

до Щерю бъди мъж и напусни! Ще те дискриминира той, не го е срам!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Включете и Робърт де Ниро и Шварценегер!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Ха ха хаааа...

1

Щерю

преди 6 месеца

- А изнудването за и подтикът към ваксиниране, от страна на работодател към служителите и работниците им, не е ли също нарушение на човешките права?!?