59

Анонимен

преди 2 години

Ананиев беше безполезен министър и има много кусури, но точно за респираторите макар да ми е безкрайно противен не го обвинявам. В този период всеки търсеше какво откъде може да вземе, търсенето удрявше тавана, а производство нямаше достатъчно. Една маска за лице от 5 стотинки колко пари стана? Еми с респираторите е същото. Ананиев обаче еднолично се изгаври с хора с телкове, с детската болница с набързо подписан договор за 100 милиона с главболгарстрой и тн

58

mery

преди 2 години

Ако не бяха купувани дезинфектанти, маски и респиратори да цените на които се предлагаха тогава много от нас сега нямаше да четат и пишат тук коментари и щяха да оплакват близките си. Макар и да звучи грозно, това е истината.

57

Totenkopf

преди 2 години

Бойко Рашков защо не им е изпратил маскирани полицаи, за да ги арестува? Всеки ден празни приказки по ТВ, нищо повече..имитация на работа

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "А имаш ли доказателства, че да изнасяни тези маски?" Няма, защото не са "герб". Просто прави това, за което му плащат.

55

Анонимен

преди 2 години

А имаш ли доказателства, че да изнасяни тези маски?

54

Анонимен

преди 2 години

До До 30 Харвард..."Бъркаш го със спекулата.Цените бяха високи,защото фирми,близки до ГЕРБ изнасяха маски за Турция с цел финансови облаги" *** червено, живея в Германия - по това време и тук и във Франция и в Австрия нямаше маски. Явно и тук "герб" са ги изнесли. А реалността е, че Китай изкупи от Европа всичко, което можеше да му послужи за справяне с вируса, защото криеха информация, но знаеха какво се случва. Пробвай пак с нещо друго.

53

Анонимен

преди 2 години

Това е то пазарна икономика. Всичко е според търсенето и предлагането. Трябва всички демократични държави да направят бойкот на китайските стоки, защото първо китайските комунисти ни заразиха с вируса, а след това ни продават некачествени китайски стоки. Китайците трябва да ни компенсират за загубите. А в момента какво излиза. Китайските комунисти плашат целия свят, че глави ще падат, ако им правим бойкот.(вижте речта на китайския диктатор на 100 годишния им празник)

52

Анонимен

преди 2 години

А защо сега служебното правителство повиши цените на храните в магазините, май вие комунистите сте за трепане!

51

гражданин

преди 2 години

А така, остава ви малко време, а социалистическото съревнование между министрите кой да направи повече "разкрития" върви с пълна сила.

50

До 30 Харвард...

преди 2 години

Бъркаш го със спекулата.Цените бяха високи,защото фирми,близки до ГЕРБ изнасяха маски за Турция с цел финансови облаги.

49

Анонимен

преди 2 години

Когато близък човек се нуждае от респиратор ще купите на десеторна цена дори

48

Анонимен

преди 2 години

МЗ е закупило китайски лекарства срещу COVID-19 без нужната документация, след което ги раздава за общо лечение, в разрез със закона. АКФ сигнализира прокуратурата за нередности при закупуване на китайски лекарства, както и за последващото им, противоречащо на закона разпределение към болничните заведения в страната.Повече в сайта на АКФ, но Ананиев и Начева са си за съд.

47

Анонимен

преди 2 години

По добте на тройни цени отколкото хората да умират. Когато няма производство разбира ср че цените ше са спекулативни.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Ехаааа. Две години тролите, че били хартиени, но нещо забелязвам, че полека сменяте цивренето. Вече не е, че няма да ги видим, ами кога. Има време, след годинка ще я смените още веднъж, че е трябвало да сключим договор да ги получим наведнъж и така нататък. Тежка е съдбата на червения ***: трябва да се излага постоянно за кефа на шефовете си. Явно част от работната характеристика: да е безгръбначно :)))))))

45

Анонимен

преди 2 години

"Става дума за сключване на неизгодни договори с Китай за доставка на респиратори на цени 2-3 пъти по-високи от тези на други европейски фирми." Това е цитат от друга медия, където по-подробно и по-ясно е обяснено всичко. Герберастите са за трепане!

44

Анонимен

преди 2 години

До Гиб МелсънДа се надяваме да дойдат през 2024 г. ефките, даже не си спомням кога сключиха договор за 8-те изтребителя патрЕотите и гърбавите, имам чувството че е минало бая време :)))

43

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха На лъжата краката са къси.

42

Анонимен

преди 2 години

До ВИденов "Гласувайте пак за ГерП" Герб осигуриха достатъчно респиратори и медицински маски за българските медици, а впоследствие и дефицитни но търсени лекарства и ваксини. Определено имат с какво да са горди от реакцията си по този въпрос.

41

ВИденов

преди 2 години

Гласувайте пак за ГерП

40

Анонимен

преди 2 години

До Дон Базилио Да, да. Всичко е клевета, всичко е лъжа. Гербаджиите всъщност са чисти като моминска сълза, никога не са откраднали и една дъвка дори, на мравката път струват и освен това са невероятно компетентни, знаят езици и имат ценни умения и квалиикации. И един мармот на име Бай Ставри завива шоколада в станиол.