79

1280

преди 2 години

До Анонимен 85Приятел, България влезе в ЕС не защото Станишев я вкара та, а защото процеддурата по приемане беше с дата 1/1, а тогава вече беше Станишев на власт. Цялата работа по приемането беше свършена от правителството на СДС и България беше приета въпреки БСП и Станишев. Ясно е, че по-младите не знаят, но е добре да питат, а не да мислят Бойко Рашков, Янаки Стоилов и Антон Кутев за новите лица на промяната.По темата - за пореден път слубените шапкари на потника се изхвърлят предизборно

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84Станишеф е единствения който харесвам от БСП, той ни вкара в ЕС през 2007 година, проблема е, че е от социалистите, които не са мнозинство в европейския парламент, капиш :)) Орешарски беше на власт 6-9 месеца, не помня точно, комрад Бокич го обвиняваше за всичко което се сети години наред, което е меко казано странно и смешно :))

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "Всеки би направил промяна с помоща на средствата отпуснати от ЕС" Мхм, като Станишев и Орешарски.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "Дори да вярваш в това "пагубно" вирусче, трябва да отбележиш, че през управлението на твоя селски идол сме най зле във плацебо-ваксинките, както и с маските :)))" Най-зле сте вие. Правителството не ви е виновно, че сте ***, и не искате да се ваксинирате. Ваксини има всякакви на разположение. Повече от всяка западна дръжава.

75

Доцента

преди 2 години

Изключително тъ*пите калинки на Радев продължават да вилнеят. Ами много ясно, че ще купят на завишени цени и то веднага. В условията на пандемия и безпрецедентно търсене на подобни машини, когато само един доставчик ги предлагаше, да обявят обществена поръчка с публично обсъждане ли? Един ден преди изборите пак бомби се опитват да хвърлят.

74

Анонимен

преди 2 години

Типично за ГЕРБ !!!

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78Дори да вярваш в това "пагубно" вирусче, трябва да отбележиш, че през управлението на твоя селски идол сме най зле във плацебо-ваксинките, както и с маските :))) Та да те питам, що така ве моме, мейби комрад Бокич те е поканил на вечеря, просто ей така, да си поприказвате за добрите стари комунистически времена и т.н..... хахахахаха :))) Всеки би направил промяна с помоща на средствата отпуснати от ЕС, не си мисли, че селския тарикат е направил нещо освен да кара жипката :))))

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78старото правителство е купило маски и респиратори без срок за изпълнение, и те са допли със закъснение, отделно от това и некачествени.

71

Анонимен

преди 2 години

Според Служебното правителство Управлението на страната е трябвало да не купува респиратори и маски в момент на критична ситуация за населението. Трябвало е да спокойно да се уговорят с фирмите производителки на респиратори и маски за нормални доставки, които са щели да се осъществят една-две години след сключването на договора. Нищо необичайно няма тук. Нали така, другарЕ? Иначе хората кучета ги яли, но ние знаем, че за комунистите човешкия живот така или иначе нищо не струва!

70

Анонимен

преди 2 години

До РеалистЗначи след 11-ти да те считам ли за уволнен или по нашенски изгонен ? :))) Виждам че бликаш от мъдрост, да взема да попия малко от празната тиква която е имаш за глава :))

69

Марин

преди 2 години

Да, определено е трябвало да направят конкурс. Да чакат няколко месеца, докато умрат едно 5-10к души.

68

Анонимен

преди 2 години

Не сме се и съмнявали къде изтекоха огромните пари от заеми и помощи за справяне с измислената пландемия. В частните джобове на организаторите й и дребните им изпълнители - там изтекоха. Нима някой е мислил различно?

67

Анонимен

преди 2 години

В тази статия не е споменато, но още миналата седмица излезе новината, че тези респиратори са все още на склад и никой не ги иска защото са некачествени.

66

изнервен

преди 2 години

До 65. И какво общо има твоят коментар с новината по-горе? Баси, нямат край иддиотите в мрежата.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "Нема как Китай да дава части за Ф-16, кооито са пуснати в действие в края на 70-те години :)))" Добре ли сте?

64

Анонимен

преди 2 години

До *** 56какво общо има с цените на храните в момента и служебното правителство - данък ли са вдигнали , какво ли? Ние сме пазарна икономика, а и за 1.5месеца работа точно отидоха до магазинера и му казаха да си вдига цените че да печели повече.

63

Анонимен

преди 2 години

Поведението на служебното правителство по този въпрос показва истинските му "позиции" и начин на работа: дискредитиране с всички средства и на всяка цена, без оглед на това как се интерпретира наличната инфрмация. Лъсват със страшна сила ДС тактики и неща забравени заедно с най-мрачните години на комунизма: да бъдат обвинявани политически противници за това, е са спасявали сънародници със всички средства!

62

Реалист

преди 2 години

До ВИДенов. Естествено, че ще гласуваме за ГЕРБ. Защото въпреки всичките им кусури вършат повече и по-добри неща от другите, които само плюят, спират и уволняват. А наивните глу.паци като теб се вързват на ежедневните "разкрития", които не са доказани и си мислят, че новите диктатори ще им докарат нещо по-добро. Нищо, балами, и за тези ще има видовден, а измамените ще сте и вие.

61

Анонимен

преди 2 години

Гърбавите ролчета пак взеха да увъртат..... хахахаха :)) Нема как Китай да дава части за Ф-16, кооито са пуснати в действие в края на 70-те години :))) Те и турците купиха C-400 ама не могат да ги направят, колкото и да ги проучват :)))) Има си специфика, които само определени хора в американската или руската армия ги знаят :))

60

Анонимен

преди 2 години

Ами те и маските бяха станали по 50 стотинки бройката, а сега са по 5 ст ...Логично е когато нещо е много търсено да си вдигне многократно цената , докато не спадне търсенето му.