99

IQ 3.14

преди 2 години

щот газта дето ни продават е с легитимна цена ... с респираторите е - или са купени скъпо, или щеше да бъде престъпно нехайство че не са купени.

98

Анонимен

преди 2 години

А онуй момче, Живко от Варна, все още си търси приятелка и желае да има по-добър живот. Като слушам воплите му сърцето ми се къса. Няма ли да му помогнити?

97

Татул

преди 2 години

И навярно са закупени в началото на пандемията , когато имаше дефицит на всяка една медицинска стока в това отношение. Американците се опитваха да надцакат всички, като предварително предоговаряха и изкупуваха всичко дето беше свързано с ковида. Браво на министъра, значи има дупе. А тези мижи'турки дето се криха тогава а сега се правят на велики , какво щяха да правят те в този момент. Когато виждащ че целия свят е в паника, а стоки няма.

96

Анонимен

преди 2 години

fake news. tova sa bg stoki.

95

Истината

преди 2 години

И какво като е купувал, нима си мислите, че той е вземал такива решения? Знаете кой беше начело на хунтата тогава, от него започват повечето злини. И в допълнение- аз лично не 100% , а милион % съм сигурен , че и в този случай, виновните няма да бъдат наказани. Още не сме дорасли, да вкарваме министрите си в затвора.

94

Анонимен

преди 2 години

САМО едно може да се каже БРАВО НА СМЕЛОСТТА да купиш такива аспиратори, знаейки, че до 1-2 години може и да те съдят!!! Иначе за сравнение месец-два преди март 2020 си купех 100 броя обикновени маски за 4 лева и 40 стотинки, т.е повишение 35-70 ПЪТИ. Миналият март САМО ЕДНА такава маска струваши между един и 50 и 3 лева!!! АКО сме купили на тройни цени аспиратоли март-юни 2020 то министъра трябва да получи МЕДАЛ!!!

93

Анонимен

преди 2 години

До До 99/102 "И да не е служебното правителство .. " Служебното правителство е, не "някой друг". Свиквай. Скоро ще го усетиш.

92

До 99

преди 2 години

И да не е служебното правителство, други ще са но не и ГЕРБ! Не знам троловете като теб дали ще успеят да си получат парите? Искай си ги предварително, щото от панделата няма как!

91

Анонимен

преди 2 години

И до ден днешен нямам отговор на въпроса, защо при пандемия се допусна да не се раздават маски и ръкавици в големите магазини. Направиха в началото някаква кампания и то доброволци и това беше....От цялата тази пандемия пострадахме ние хората и ще продължаваме да понасяме последствията. Сякаш света се раздели на богати, които станаха още по-богати и на останалите с неясно бъдеще. Имали сме недоверие в здравната система. Така е. Бяхме свидетели на война между медицински специалисти, относно ковид

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "Аз съм дебелоглав стар седесар. Този факт съдържа отговорите на много въпроси." Странно, че не съдържа директен отговор на моя въпрос. И така, ЗА или ПРОТИВ членството ни в ЕС си?

89

Анонимен

преди 2 години

До До 93/96 "Да бе, щото британците дето се мъкнат тук са много здрави и при тях няма вирус" Толкова си неграмотен, че не разбираш, че изказването ти не само, че не ме опровергава, ами потвърждава, че служебното правителство буквално нарочно ви вкарва нова вълна ...

88

Анонимен

преди 2 години

Кирил Ананиев въобще не знаеше горкия къде се намира по време на пандемията. Нямах идея как човек, който не е медицинско лице е министър, но явно зам.министъра е движил нещата. Те си знаят. Който е допускал грешки сега да си носи отговорност.

87

Анонимен

преди 2 години

Да питаме Йордан Караджов какво ще каже по темата

86

До 93

преди 2 години

Да бе, щото британците дето се мъкнат тук са много здрави и при тях няма вирус!

85

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 85/94 Я кажи, ти ЗА това да сме в ЕС ли си или ПРОТИВ?

84

Виждате ли го?

преди 2 години

И докато другарЕтЕ се занимават с очернянето на напълно отговорни действия, с тяхното любезно съдействие се ВНАСЯ вируса от Русия, посредством препълнени самолети с руски туристи. Дами и господа гласоподаватели МИСЛЕТЕ: Служебното правителство преследва действия, които са предприети, за да се защитават ЖИВОТА ВИ, докато самото то прави неща, които ЗАСТРАШАВАТ живота ви!!!!!!!

83

Даа,

преди 2 години

бях из3т само защото написах истината - ГЕРБ са се наакали от крадене!

82

Анонимен

преди 2 години

Ама то за това не е необходимо да се прави проверка.., всичко което се купува от държавата се купува не на тройни.., стока която струва 50 евроцента се купува за 5 лева,

81

от един дол дренки

преди 2 години

Имаше преди време и скандал със слухови апаратчета за хората с ТЕЛК. Масларката ги купувала пак от чайниците за десетина лева и после в магазините отчитани за 300 лв. За потребителите безплатно и никой не е подозирал, че ползват "златни" уши.

80

Койчо

преди 2 години

Защо цената е тройна питали хората.1/3 отива за чекмеджето 1/3 за нашите момчета и всичко е точно