118

Стъкмистика!

преди 2 години

Не само стъкмистика, но и внушения! Да прочетат днешния анализ на Global Reserch Futur Forecst - Лондон! Разликата в полза на ГЕРБ е значителна!

117

Не е ирония

преди 2 години

едни хора си направиха труда да сметнат, че за 12 години токът за битови потребители е поскъпнал с 26 процента при годишна инфлация от 36,8 процента. Така че в края на 2019 година битовия потребител е плащал по-малко отколкото преди 12 години.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127Ползваш ВПН, това не те прави емигрант :)) Аз критикувам без да ги правя на нищо гърбавите, ако взема наистина да си изпусна езика ще гледат да избегат в родната им Турция :)) Това че в Бурса се говори български, не те прави специален, капиш комрад :))

115

Само

преди 2 години

КТБ ли? Най-голямата банка? Банката на годината? Я прочети коя е банката на годината за 2021 и пак ще си говорим, ако ГЕРБ не направят правителство. Тоя филм сме го гледали, гледалиии... Ама младите не слушат патилите, а слушат чалга и си мислят, че всичко дето фърчи се яде.

114

Майтапи се

преди 2 години

ти за кашкаваленото покритие на магистралите - обаче от Благоевград до София си ходят всеки ден на работа в Люлин си стигат за час и половина, колкото и от Дружба с кола. Верно, че от Дружба до Люлин по-добре да вземеш метрото. А ако Боко не се беше разбързал и не беше се молил тук и там парите за магистрала Люлин въобще си бяха загубени от комунистите дето се правеха, че много разбират от управление на държава - пълни некадърници.

113

Анонимен

преди 2 години

Трудно ми е да имам мнение защото от 20 години съм извън България. Но, като чета коментарите забелязах че всички "срещу" ГЕРБ звучат доста просташки и вулгарно. Тези "за" ГЕРБ звучат по-смислено.

112

Анонимен

преди 2 години

До Алфа Рисърч 01.04.21Един въпрос, коя е най-бедната държава в ЕС ? :)) Ако ми отговориш вярно, мейби ще ти дам 50 кинта, ако съм в настроение разбира се :))))

111

И да подсетя

преди 2 години

че докато ГЕРБ управляваше нито една банка не фалира. Обаче сега както са се огледАли в ББР смятай, че пак ще има фалити. Дип, че съда до последно ги държа да не им назнами, новото ръководство. Обаче вече го назначиха - гледай кво ще става! Обаче преди това си дръпни парите от банката, ако имаш.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94Гласувай за когото си искаш, имаш избор, обърках се, немаш избор :)) Д видим Тошето какъв чешит е, действат крумовите закони.... :)) Кой беше Славчо, ония дето покани Боце и се на *** пред ефира :)))))

109

Анонимен

преди 2 години

Кои магистрали тия с кашкаваленото покритие ли?

108

Как пък на тия

преди 2 години

от ГЕРБ все им е с получаваше вече 12 години да управляват без да вдигат данъци и да вдигат цените на енергията умерено, а тея новите за един месец и ни изплющяха с 50 процента увеличение. А иначе и магистрали сториха, и градове и паркове - тея новите само вземат.

107

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Боко е тотално в изолация , всички еропейски лидери му биха дузпата и за това отиде да се снима пред турското знаме с диктатора Ердоган

106

И да кажа ли още

преди 2 години

какво ще вдигнат - данъците ще вдигнат и всички такси де що могат. Гледай как всички дето си ги назначиха по разни агенции и министерства това ще им е парвата "иновация" - да одерат народа до кокал.

105

Анонимен

преди 2 години

Гледайте, как "работи" кабинета на Фигуранта. Компромати, уволнения, внушения без никакви доказателства с цел да всеят страх сред народа...

104

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Слави не обещавал нищо , що Боко като обеща просперитет и превърна България в мутро-бананова република от третия свят

103

Анонимен

преди 2 години

По-добре служебното да остане и да се върви към промяна в конституцията и въвеждането на Президентска Република която е по-добрата форма на държавно управление.

102

Да бе - от ДКЕВР

преди 2 години

са ти ги вдигнали - ами че те се огледаха и във винетките, че малко били взимали от АПИ - евтини им се видяха и махнаха шефовете. Сега кво мислиш ще стане - и винетките ще вдигнат - като тока.

101

Анонимен

преди 2 години

АЛфа са социолигическа агенция на Прокопиев, помпат Христо Иванов и малко по-малко - протестните партии, а взимат от ВМРО.

100

Анонимен

преди 2 години

Накрая пак всички ще се окаже, че са спечелили. А то служебното правителство ще си остане и нови избори наесен.

99

Че колко добре

преди 2 години

да е управлявало служебното - само си назначия своите хора и вдигнаха на тока и парното - та да изпука народа назима. Тея са убийци.