138

Анонимен

преди 2 години

Големи изненади ще има дори и за мен дамо да е добруването на България

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154Кьовеши днес е уведомила с писмо, че почва първото си разследване- МОСВ за ОПОС. Сигналът бил на Емил Димитров.

136

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се надпреварват не само тези, но и останалите политически партии, не гласувалите ще са много повече от техните избиратели. Прогнозите са за около 50 % не гласували, срещу около 20 - 21 % от останалите за смотаните партии на Борисов и Трифонов. Останалите партии и техните лидери също са толкова смотани, колкото споменатите . В тези жеги е много опасно да се гласува. Субсидииките им ще им приседнат, а политиците ще повръщат по жълтите павета. Честито на новите депутати !

135

дб

преди 2 години

Демократична България.

134

Мен

преди 2 години

Колкото и да ресърч да правят ще стане ясно в неделя. Предния път не включиха ИТН и видяхме какво се случи. Пък и все пак има цели области, които гласуват за определени партии. Знаем в кои области ще са ДПС например. За моята съм 100 процента убеден, че ще е ГЕРБ поради причини, които не трябва да се пишат в коментари (за Сливен става въпрос)

133

Някой си

преди 2 години

Хубавото е, че електоратът на ИТН показва, че няма изтичане на мозъци от България! Умните и образовани работещи хора се развиват в по-голямата си част в България! Гласуващите за ИТН са предимно хамали, берачи на ягоди, жрици с древни професии, сервитьори и танцьорки по пилони! Все контингент, който не липсва по никакъв начин на българската икономика! Лошото е, че тия пр_остаци ще ми определят, кой да ме управлява тук в България! А самите те, нямат една стотинка заслуга, за приходите в бюджета!

132

Чочко

преди 2 години

Изборите са състезание между личности и идеи. Всички викат да махнем Тиквата. Ами добре на 11 го махаме и с кой го заменяме. Да видим първо Славуцата, ама какво да видим нищо, покрил се е като мишка, плюе Боко, ама нищо не предлага. Славуца е без топчаци, кастрат. Кажи ще сменя Тиквата и предлагам това и това. Ама нищо не се чува. Стигаме до Ицаки Маджото. Безработен от години, за последно беше подчинен на Тиквата като министър, той умният подчинен на Боко. Вие решавате хора.

131

Така си е

преди 2 години

българите сме рокаджии, не чалгаджии... сори.

130

Някой си

преди 2 години

До Анонимен 144: Ромите и турците никога не са били електорат на ГЕРБ! ГЕРБ е партия, създадена с немски капитали и по немски модел! Мексиканците са електорат на БКП/БСП и ДПС. А като цяло мексиканците гласуват за който им даде пари! ГЕРБ им спряха помощите и те избягаха зад граница, да доят западните осигурителни фондове! Епидемията от Ковид 19 ги върна обратно / някои от тях, защото хотелите там затвориха и мексиканките с най-древна професия останаха без доходи /.

129

Анонимен

преди 2 години

Според мен се очертават два блока на противопоставянеРомите и турците които ще гласуват за - герб и бьлгарите които ще гласуват за останалите партии на тези избори

128

Както някой

преди 2 години

правилно забеляза предстоящата Радева зима ще я запомним по-добре и от Виденовата.

127

Анонимен

преди 2 години

Боце спечели честно само веднъж, когато спретнаха заплахата за националната ни сигурност от турска страна, след това, типичната селска хитрост надделя над "умните" глави в единствената партия-майка на мистър или комрад Бокич :)) Това думичките честни избори и демокрация са непознати по нашите ширини :)) Не може обаче да се отрече на "прехода", че си правим каквото искаме на територията, закон не съществува за нас :))

126

Хан Аспарух

преди 2 години

"Мутри вън!" , каза Фърчилото и мутрите излязоха от дупката където ги беше натикал Бат Бойко. И гледай сега кво става - МВР не бори криминалната престъпност а гони активисти на ГЕРБ. Некадърни протестъри спират инфраструкторни проекти, защото някой им пуснал сигнал. Да ама 99% от сигналите са техни и са ФАЛШИВИ! Но спират. А времето тече и ние все повече затъваме. За ваксините е ясно! Хора, които от година ни говорят за вреда от ваксини. Сега ни агитират?! ИЗХВЪРЛЯЙ! Глупава нация!!!

125

Някой си

преди 2 години

ИТН е партията на пр_остаци_те. Като цяло това е характерна особеност / про_стотията / за голяма част от българския народ. В тоя ред на мисли про_стаците ще бъдат представени в парламента! Преди 2009 г. 20 години БКП/БСП раздаваше помощи на мексиканците, за да се възпроизвеждат и да им бъдат електорат. С идването на ГЕРБ майката мексиканка на 25 години спря да получава детски, за дъщерята мексиканка, която е родила на 12 години и също започва да получава детски.

124

Много работи

преди 2 години

фалираха по време на кабинета на Орешарски. И това е едно от обясненията защо сме последни в ЕС. Сегашното чагъртане пак ще ни върне назад. Щото той Бойко даже и да се върне на бял кон, като миналия път, ама няма как да ни налее акъл да не правим същите грешки и да не се доверяваме на комуноидите. Чудеса стават само в приказките - сами сме си виновни, че се оставяме да ни манипулират със завистта и алчността ни.

123

допълнение към 135

преди 2 години

А ГЕРБ и Борисов направиха чудеса да намалят щетите! Некадърността на кабинета Орешарски ни струва милиарди на всички нас и сега същите напират да управляват!

122

Анонимен

преди 2 години

Абе. верно ли герп протестират в цялата страна срещу задържането на роми за купуване на гласове? Последните 3 пъти пак ли така са ги избрали?

121

До пиян залан

преди 2 години

Заради подобни хора като теб, без капка мозък България вместо да просперира, непрекъснато се връща назад и не надгражда в полза на гражданите!!!

120

До 125

преди 2 години

Да уточня за забравилите КТБ ФАЛИРА ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛНИЕТО НА КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ! А после ГЕРБ и Борисов направиха чудеса, за да намалят

119

Тея от Лондон

преди 2 години

не са виждАли машинно гласуване, бро, затова правят анализи , обаче на са питали машините за кого ще гласуват. Тука сме нация техническа - ще смаем света.