148

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименВеднага щом неваксинираните почнат да плащат за лечението на всички прекарали ковид и да плащат обещетение на семействата на 18 хиляди, които си отидоха.

147

Анонимен

преди 3 години

Аз говорих със застрахователите ми, за да попитам дали покриват евентуални странични ефекти от ваксината, като се има в предвид, че покриват всичко от ковид лечение до стволови клетки и ми обясниха, че не покриват странични ефекти от експериментални ваксини или препарати. Личен избор за всеки, но сериозно се замислих, защо никой не поема отговорност, при евентуален страничен ефект...

146

1212

преди 3 години

Интересно!!! А децата на преболедувалите ковид дали ще посещават детска градина уи училища. Значи хората се делят на ваксинирани или неваксинирани. Преболедувалите какви са г-н министре? Според Вас естествения имунитет липсва, което не е научно обосновамо. Това е важно и трябва да се уточни.

145

Анонимен

преди 3 години

Каква отговорност бе брат - детето ми беше увредено след ваксина и живота ми разбит за 7 години ходене по мъките. Каква държава, какъв ЕС, каква отговорност, какви 5 лв.?!?

144

MIKE

преди 3 години

1.Препаратите, които се използват за ваксиниране срещу КОВИД 19 не отговарят на определението за ВАКСИНА според Световната Здравна Организация ( справка официалният сайт )2.Няма нито една от така наречените ваксини, която да е удобрена за използване от съответните регулаторни органи в нито една държава в света- всички ваксини са в изпитателен стадий и се очаква да бъдат удобрени най-рано през 2023г. В момента тече така нареченият изпитателен стадий 3 на повечето ваксини

143

Smallpox

преди 3 години

До 157 Първо в формуляра за съгласие не се посочва друго освен, че си запознат с листовката и че се задължаваш да уведомиш при настъпването на странични ефекти. Никъде не посочваш, че само ти носиш отговорност. Ако не вярваш провери сам още сега в нета. Второ ваксините са одобрени от ЕКА и дори фирмата производител да минава метър понякога то ЕС и държавата в качеството си на разрешила този лекарствен продукт носи отговорност.

142

Анонимен

преди 3 години

Според мен ваксинираните трябва да си поемат всички разходи по лечение в случай на тежки странични ефекти, разходи при нетрудоспособност и т.н. защото са подписали информирано съгласие, с което са приели, че за последствията от ваксината отговорността си е само тяхна!

141

Smallpox

преди 3 години

Щом вече има достатъчно ваксини ми е чудно защо лечението на неваксинираните все още се поема от здравната каса. Аз съм здравно осигурен и честно казано не искам да плащам за безотговорното поведение на хората. Щом може застраховател да не изплати застраховка защото пътника е бил без предпазен колан, а е можел да предотврати чрез колана част от травмите то не виждам защо здравната каса да плаща за тези, които са можели да се защитят частично или напълно от вируса, но не са го направили.

140

Анонимен

преди 3 години

Интересно, как ще се гарантира че болниците не лъжат в бройки за да изкарат пари. Вече всички сме минали ковида. В Германия яко са лъгали в бройките, за да вземат пари и да бодат с експериментален продукт.

139

Анонимен

преди 3 години

България не е внесла ваксина на експериментален препарат! Неможе този препарат в тестов период до 2023 да е основание за работа или детски градини!

138

абвгдежзийклм

преди 3 години

Ако произведат отрова и я кръстят ваксина, това ваксина ли е? Ако произведат сирене или кашкавал или кисело мляко без мляко пак ли може да се нарича така? Шоколадите, които се продават обикновено са без какао, въпреки, че е нормално и очаквано шоколадът да се прави от какао. За мен това са продукти, най-малкото с грешни наименования, които могат да ни докарат болести и гибел. Щом правителството нарича тези неща ваксини, не значи че са такива. Това не са ваксини. Няма от какво да ни предпазят.

137

Анонимен

преди 3 години

Бойко ще го търсите със свещ

136

Анонимен

преди 3 години

Това, че държавата е неспособна да осигури лечение на всички нуждаещи се, че изготи лекарите и сестрите, че източи здравната каса и остави болниците само на русенски легла и проблем на самата държава, а не на плащащият диви данъци човек. Точка.

135

Хахо

преди 3 години

До 144 А, ако ти има странична реакция след време, ще си платиш ли лечението?

134

до 144

преди 3 години

Откъде накъде??? Всички плащаме здравни осигуровки. Аз пък смятам, че онези другите пълнят болниците, защото ядат само салам, пушат и пият, и заради тях хората с ковид умират по стълбите. Айде тогава те да си плащат лечението! Аман от аграри в тая държава!

133

не, не е нормално

преди 3 години

Защо е този страшен зор да се ваксинират вече преболедували? Защо им е толкова важно да ти инжектират нещото, при положение, че и без това вече си защитен и нямаш нужда от ваксина? Какво по дяволите има в тази инжекция?

132

Що

преди 3 години

Не излезнат всички онея от парламента да се боцнат пред целия народ? Нали много знаят.

131

Анонимен

преди 3 години

До 142 Заплаха са защото като напълнят болниците и няма свободни легла и хората които боледуват от други заболявания няма да могат да получат медицинска помощ. За да се реши проблема най-добре всеки избира да се ваксинира или не, но ако се разболее и не се е ваксинирал без основателна причина да си плаща лечението. Така няма нарушени права.

130

да ги съдят

преди 3 години

Родителите да ги съдят-според чл.29 ал.2 от Конституцията е абсолютно забранено да бъдат принуждавани да бъдат подлагани на медицински експерименти без тяхното писмено съгласие.Подписвайки обаче декларацията за съгласие за експерименталната ваксина нищо не могат да направят- това е и целта,но със сигурност могат да осъдят тези които ги принуждават,защото този закон важи и при извънредно положение- не може да бъде отменен.

129

Анонимен

преди 3 години

Сега последно да се разберем. Неваксинираните заплаха ли са за ваксинираните? Нали ваксините много пазят? Какъв е смисъла на тази шизофрения? Наистина, логиката е кръгла нула. Твърде абсурдно започва да става...