28

Анонимен

преди 2 години

Не му се сърдете на Панайотов. Той сега се учи и прави грешки. Бърза , бърза с изявленията.

27

Анонимен

преди 2 години

В дома на кмета на село Бата Рашковци намерили списък с гостите от сватбата на дъщеря му от 2019 година и това е послужило като причина да бъде задържан. Брав Рашков, ти си гений като учителя си Сталин. За един месец вече го надмина.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако при управленито на ГЕРБ някой беше решил да праща на руснаците черната кутия на самолет от натовската армия, просто щеше да настане вой до небесата. Днес е тихо, безоблачно и спокойно, касетата ще отпътува за Москва. Няма протести, няма недоволни. Радио Свободна Европа подкрепя с две ръце, заедно с всичките си българо-руски агенти-журналисти.

25

Анонимен

преди 2 години

Приготви се да ходиш при бай Ставри Калинов.

24

До 28

преди 2 години

САЩ особено силно "подкрепят" съпротивата на Радефф срещу F16. Верваме ти много.

23

Анонимен

преди 2 години

До Професионалист "Слонът да мълчи,че даде близо 3млрд. за F16,а те ги няма и не се знае дали ще дойдат и през 2023г.Нагъл лъжец." С други думи, още не е станало време да се разбере дали ще стане както е разписано в договора, но ти вече го обяви в лъжа. Мхм.

22

Професионалист

преди 2 години

Слонът да мълчи,че даде близо 3млрд. за F16,а те ги няма и не се знае дали ще дойдат и през 2023г.Нагъл лъжец.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28 "Радев и Рашков вече имат официална подкрепа от САЩ в борбата с корупция" Твоето е класически случай на "ти го плюеш, то ти разправя, че дъжд го вали". Румен Грипенов, със съветници хванати в корупция от ОЛАФ, с апартаменти, служби за Деса и прикриване на престъпления от бащата, с руска шионска мрежа, изгонен като мръсно коте от цяла Европа, бил "подкрепен от САЩ". Къде ви намират толкова нагли?

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Кьорфишеци заради Грипените" Голямо тръшкане е, ами сега сигурно ще се опитат да компенсират като поръчат малко хеликоптери. Грипен правят ли хеликоптери? Ако не поне малко руски ...... :))))

19

гледна точка

преди 2 години

Е, ама нали и този министър трябва да участва в социалистическото предизборно съревнование кой да изкара повече "разкрития" на предишните.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Купихте ли метли да метат пистата преди излитане и кацане на Фъ-Шишнайсит, че без това не може и ще катастрофира от някоя прашинка ? Нали това са "по-високи стандарти" ?'Интересно, тия самолети се използват изключително много в държави с пустинни условия. Явно араби и евреи са измислили някакви мега прахосмукачки, щото самолетчетата си фъргат без проблем. Даже редовно набиват канчетата на 'секви руски безаналогови изобретения. :)))

17

Анонимен

преди 2 години

2020 год. вече мина,а какво са изпълнили срещу 100 млн.лв. от финансираните по проекта за адаптирането на авиобазата Граф Игнатиево,което наверно се отнася за видове оборудвания и помощни наземни технически конструкции и средства щом за пистата има друг проект чийто разрешение за изпълнение ще бъде прието юли месец 2021г,а какъв е отчета реален за 2020г,че до юли 2021г. Що са внедрили щом от тази база на 09.06.2021г. излетя самолет за учение и не се върна,че траекторията не проследена от новации

16

Анонимен

преди 2 години

Каракачанката поне от 20 г. продава паспорти на сърбетата (макетата), не е тайна за никой :)) Требва поне някакъв изпит по история да изискват, щото се оказва, че всички сме македонци, тоест цялата ни история е македонска.... хахахаха :))

15

Анонимен

преди 2 години

Цялото министерстане на Каракачанпв е един голям балон.Всичко е лъжа!

14

скептик

преди 2 години

Така ще каже той, така ще каже, много ясно!За да отърве кожата и приближен на отец Берголио ще се пише, знам аз, знааам! Ама... като щракне вълчият капан пускане няма, нали знаете?!Батко ви Бойко се пише ужким набожен. А седемте СМЪРТНИ гряха знаеш ли ги, Бойко, знаеш ли ги? Не се възгордявай!!! Този е един от седемте - ГОРДОСТ!!!Бойко, грешен си бате, отвсякъде, покай се, за да не се пържиш в Ада!!!Аааа, *** ти си комунист бе, забравих че вие комунистите сте неверници...

13

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов е за затвора.Забрана на Вмро.

12

Анонимен

преди 2 години

До Класика бг "Тоест ще имаме самолети без писта от която да излетят." Тоест, нищо не си разбрал, но като се има предвид, че и служебния министър нищо не е разбрал, това не е голяма болка ..... Теб поне никой не те знае как се казваш, да ти разнасят името като ***.

11

Класика бг

преди 2 години

Тоест ще имаме самолети без писта от която да излетят.Нещо като реактори на цвнтрала без АЕЦ.

10

Анонимен

преди 2 години

Целия служебен кабинет е впрегнат масово да разпространява полуистини (т.е. да лъже изпипано), за да се вихрят спекулации. Буквално по всички направления и медии са!

9

Makedon

преди 2 години

*** OF KARAKACANOV