17

izh

преди 2 години

Да, и себеподобните го изритаха като тарикат шмекерче. Иначе какво?- заритали за неговите вноски. Нещо президентската високоморална тайфа много се размириса напоследък. Добре че изборите са наблизо, щото можеха да донесат черни точки на червената мафия

16

Анонимен

преди 2 години

Много искам да гледам следния мач-Борисов срещу Радев на президентски избори, но това никога няма да се случи, защото на Борисов му се разтреперват мартинките и го облива ледена пот, ако трябва да излезе в директен двубой, страхливото куче.

15

Т.Танов

преди 2 години

Браво ! Похвално ! Най-после една вопиюща справедливост да е изпълнена !!! Сега остава да сдеаде и министерското кресло,което никак нему подхожда :))) Чиба !!!

14

Гражданин

преди 2 години

То пък един Лекарски съюз ... И защо трябва да бъде непременно член на БЛС?

13

Анонимен

преди 2 години

Фигурант до Фигуранта!Поръчкови изпълнители планувано от Москва и Радеф да изчегъртват Боко и ЕС от България!

12

СЕГА ЩЕ ЗАХЛЕБИ

преди 2 години

и ще си плати вноските

11

Анонимен

преди 2 години

Хахаха Бонго Бонго, има такава хубава песен. Знаем ги нещата. Но само си ги коментираме. Нищо не може да се направи. Не сме властимащи.

10

моч

преди 2 години

Ле_ке до ле_кето и петно до петното , мутри , чалги и ретро крими деге_нерати - това е болшевико-хунтаджийския моделът радефф-рашкофф....За жалост след предстоящатата брутална фалшификация на резултата от вота , този модел ще се бетонира и резултатът ще е тежка катастрофа за България и Българите !

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Вий сега ли разбрахте?Всичко престъпно в България е облечено в съюзи, асоциации.Членския внос официално е малка сума, неофициално е % от печалбата. Тоя *** ще сформира друг съюз, радевия и с радевия ще плаща вноска не в ЕС, а в Русия. Батака предстои.

8

Анонимен

преди 2 години

До 4: Вярно е че пишат грозно лекарите, но не е вярно, че пишат неграмотно. Не си лекар!

7

Mopcku_

преди 2 години

Българския Лекарски Съюз, както и този на стоматолозите и останалите темподобни са едни обикновени Жълти страници от едно време, ползвани за да намериш контакти на колегите. Това с идването на Интернет е вече безполезно. Кога и какво полезно помните БЛС направи за лекарите, освен че им събира задължително членския внос? Закривайте !

6

Анонимен

преди 2 години

Герберите пак се издъниха

5

Анонимен

преди 2 години

Типичен комунист, престъпник до мозъка на костите си! Прекъсна ваксинацията и октомври много хора ще загубят живота си заради престъпното комунистическо служебно правителство.

4

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да ми обясни за какво служи БЛС и къде по.точно отива този членски внос? В чий джоб потъва членския внос, щото инак тази организация е свръхбезполезна.

3

Анонимен

преди 2 години

Да си плати вноските както всички оставащи лекари които си плащаме и пак нямамезащита от БЛС само си плащаме

2

Анонимен

преди 2 години

Кажсров р един самозванец без връзка с медицината. Уволни проф Кантарджиев с мотив навършени години, а назначи за свой съветник Кожухарова, която е 72 годишна.

1

Анонимен

преди 2 години

Подвеждащо заглавие. То било заради членски внос. Аз си помислих, че щото пропагандира ваксиниране.