37

Анонимен

преди 2 години

А от КГБ разрешиха ли?

36

Анонимен

преди 2 години

С други думи- Калинка.

35

Анонимен

преди 2 години

Не нито необходимо, нито задължително да"мелиш с гилдията". Чиста формалност, но е задължително членство.

34

бай ганю

преди 2 години

много практично и логично е да не си харчи парите за подобно нещо щом няма нужда от него.практичен и неразхитителен човеки аз си спрях вноската за местния стри.йптиз клуб щото вече не ходя

33

Лекар

преди 2 години

На мен чл.внос ми е 80 лв на месец. Работя в скандинавска държава. Не е задължителен, но има реална полза да си член на лекарския съюз. В България нямаше никаква полза, чист рекет.

32

Анонимен

преди 2 години

Много е просто. Спуснатия парашутист от групата на льотчка не мели брашно с гилдията. В което няма нищо лошо, стига да не е на генерална публична позиция в здравеопазването. Щото няма реален авторитет. Може и да радва публиката по медии, но от това конструктив няма, няма и да има. Но за разделяй и владей е точния човек.

31

Бонго Бонго

преди 2 години

Така е, никой неможе да пробие монопола в БГ.Всичко е ала бала

30

Анонимен

преди 2 години

Тия избори са толкова сготвени че чак мирише на на ракия според Рашков а ти щом помниш ходи гласувай на нагласените избори на другаря и тошко

29

помнещ

преди 2 години

Разбирате ли сега,до къде сам си стигнал българино? -:( С години Не гласувал,защото Не те "интересува"?Ами напротив! Интересува те,къде ,как, и от кого са похарчени ДАНЪЦИТЕ ТИ ВЗЕТИ ОТ ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ ВСЯКА ГОДИНА!-:( Ама при всички избори,се сещаше,за лозето,за екскурзия ,за село или някоя мацка? Позволи 12 години, на един бивш комунистически индивид,да се гаври с теб.пробутвайки ти,че "работи " за теб и "демокрацията"! -:( Ти си виновен сам с пасивността си!ИЗЛЕЗ И ГЛАСУВАЙ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ!

28

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха членски внос, а ? :D Комунист дете от майка взема вие членски внос му искате.

27

И за житието-битието

преди 2 години

на новите управленци,осъждащи и заклеймяващи старите,търсещи изява в реванш и саморазправа,можем да цитираме Вапцаров:живот ли бе да го опишеш, живот ли бе да го разровиш,разровиш ли го ще мирише и ще вони като отрова...Един-преял с имоти,друг-съмнителен харвардец,трети-хулиганствал и хвърлял яйца и домати,се грижи за културата,четвърти-антиваксър организира ваксинации, пети,шести...Както е казал Исус,нека безгрешните да хвърлят камъни.Да ама у нас хем няма такива,хем се хвърлят камъни.

26

Лекар

преди 2 години

12 лв.на месец узаконен рекет.Ако искаш да практикуваш плащаш.Играят комбина с касата, на 6 месеца ни искат от РЗОК удостоверение за членство в лекарския съюз,а за да го вземеш трябва да си платил рекета.Няма откачане от системата.Монопол.

25

Анонимен

преди 2 години

Няма пари човека за членски внос.

24

Анонимен

преди 2 години

Като не си плащаш чл внос към БЛС те изключват това е

23

Анонимен

преди 2 години

Няма новина.

22

Помнещ

преди 2 години

И само да попитам! От кого е " изключен"?) Бре вие съвсем за будали ни взехте а? Ами ясно е от кого! От Герберастката организация на " лекарите"! Доказателство,че " машината" създадена от ГЕРБ през последните 12 г "работи ' ефикасно"!-:((( Сега разбираш ли българино,до къде са стигнали нещата?-:((( Сети се сам! България българино е обхваната от Октопод ! Наречен ГЕРБ! Ако ти излезеш и масово гласуваш,за когото решиш! Ще победиш мафията!-:))

21

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Не съм изненадан.

20

Да не спорим

преди 2 години

Много важно! Чичко Киро Ананиев беше колко време министър на здравеопазването , без да е бил и една секунда лекар,нали???!!???

19

Анонимен

преди 2 години

За герберите всички са престъпници, а техният идол е по-чист от момина сълза. А най-великата министърка на здравеопазването е то се знае, Деса Атанасова, която се грижеше основно за здравето на служителите на НСО по специален начин Освен това няма как да бъде изключена от БЛС, защото никога не е членувала в него. Та тя лично направи много, за да стане нашето здравеопазване едно от здравеопазващите по всички земни кълбета.

18

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахахахахахахаха нищо вие гласувайте в неделя само споко, ще си ги плати до тогава хахахахахахахаха ха-ха-ха!!! всички са такива лумп,,,и особено оня пинчер рошко