57

Анонимен

преди 2 години

Патриот е, душа дава ...Изедници проклети!

56

Анонимен

преди 2 години

И какво стана? Този, който не практикува коли, беси, търси кусури и уволнява!

55

Анонимен

преди 2 години

Доктор Менгеле е практикувал и не е бил изключен от Германския лекарски съюз. Защо не изключат Менгелето Мангъров?

54

Анонимен

преди 2 години

тоя Пум яр изобщо не трябва и да е министър всички са като фурнаджийски лопати капитализират по сякъв начин пландемията каквото им диктува запада един нямаше с топки да излезе и да каже ей такива са числата край няма пандемия сваляйте маските който иска да носи има глава на раменете. Все ни третират като малки деца и о лиг офрени и чичко полицай да ни пази от лошия вирОс щото ако не е той ние сме тъ пи и искаме да умре...

53

Анонимен

преди 2 години

Министъра на Здравеопазването без лекарски права, Министъра на вътрешните работи, без достъп до секретна информация. Шефа на съшия щеше да стане съпартийката на тоя, дето по закона Магнитски го подгониха, Секретаря по корупционните въпроси хванат в корупция .... такива за "новите" на Фигуранта.

52

Анонимен

преди 2 години

И защо трябва да внася някаква куха членска вноска некъде си, след като не работи като лекар?

51

до 29

преди 2 години

Много си зле, човек, знаеш ли че има програми за млади колеги ( и не само за млади, но те са по-безстрашни) да ходят по избрана от тях държава за усъвършенстване на специализацията, да, аз се гордея че го плащам защото така на младите ни колеги всичко е платено в чужбина и се чувстват хора на курса.

50

някой си

преди 2 години

А Герберските мижатурки,покрй пандемията,натрисащи ни се всеки ден? И те си бяха прекъснали "практиката" бре! То пиари Герберски! То чудо! Та един го пенсионираха и всички скочиха свикнли с пира му в Герберската Пиарщина покрай пандемията! Ама защо?Ами защото е за пенсия за това!

49

Анонимен

преди 2 години

И мен ме изключиха от Съюза на анонимните алкохолици. Ми не плащам членски внос, а що да им плащам?...

48

до 49

преди 2 години

Работата на министъра не е да преподава медицина, ама ти ако много искаш да се учиш от министри да беше отишла при Атанасова или Ананиев. Те много разбират.

47

анонимен

преди 2 години

Ей това е-лекар,който е забравил какво е да лекува,коли и беси тези,които не са забравили.Отмъстително,злобно и завистливо насекомо е този.Като го гледам без грим може да изпълни роля на баба Яга с този нос.

46

Анонимен

преди 2 години

Типичният комунист, краде, лъже и за нищо не плаща!

45

Анонимен

преди 2 години

Значи изключен, не практикува,ама като министър ще ни учи как се лекува?

44

Анонимен

преди 2 години

Човек който не практикува от години УВОЛНЯВА( ПЕНСИОНИРА) човек който работи до вчера за нашето здраве!!!!евала другарю евала тоше

43

Анонимен

преди 2 години

Единия не практикува и не плаща другия продава на ц,,,,н и пак не плаща трети само сигнали му в главата?????? Това служебно правителство да не го събирахте с конкурс България търси талант

42

Ами,

преди 2 години

До ПомнещОт устава на лекарския съюз. Гербаджиите ли са го мислили и гласували?

41

Анонимен

преди 2 години

Е като не практикува от години като къв го играе в служебното правителство???? Защитник или нападател?

40

Анонимен

преди 2 години

Аре у лево по долните индивидуалисти!Гилдията е обединена в съюз, за да има форум където да се обсъждат проблемите. И като такъв, може да изразява групово мнение пред изпълнителната власт.И е точното място където, определени индивиди с допълнителни мераци и възможности, да участват и организират обществени дебати по теми касаещи здравеопазване.Това дето по медии платени експерти къпят електората, е само защото съюза нещо буксува в гореописаната си функция.

39

Анонимен

преди 2 години

И тоз кат ботокса. Не е лекар, обаче членува в лекарски съюз и е шеф на министерството на здравеопазването. Ботокс номер 2. И тия тряа се изчегъртат. *** не с чалга, ми с лопата, права, народна. И те така.

38

Анонимен

преди 2 години

Сега заради бълхата( Стойчо) да изгорим юргана ли( съюзът на гилдията)?Лекарският съюз е бил закрит от (противо) народната враст сред 9.9 .Стойчо е загубил лекарски права отдавна,защото не практикува от години.Даже и при комунизма не би имал право да работи вече като лекар Трябва да се яви на проверочен изпит.