15

ДОБРЕ ДЕ :

преди 2 години

Какво каза Меркел на Борисов , след като ''той'' попита : ---''ЗАЩО НА ДВЕ СКОРОСТИ А НЕ НА ЕДНА СКОРОСТ'' ? Отговорът на Меркел бе : Може и на една , но има 2 условия които да изпълните , 1/ Да повишите стандарта на народа , и 2/ Да се справите с КОРУПЦИЯТА !И Бойко , подви опашка , и замълча !Какво да очакваш от неграмотен Премиер / бивш/ ?

14

Даа!

преди 2 години

То пък някой вярва ли , ние нямаме място в ЕС , много са ни съдрани кожите и сандалите от ГЕРБ !Във всички държави , нови членове в ЕС като България , минималните пенсии са 500 евра , и минимални заплати от 1600 евра ,....а Бойко ни баламосва с 50 лева , А КОЛКО ПО 50 ЛЕВА трябваШЕ ДА НИ ДАДЕ , Т. Е. НИ СЕ ПОЛАГАТ ???

13

Анонимен

преди 2 години

"Т.нар. чакалня за еврозоната ERM II не е място за чакане, а за много активна работа, напомни той."Ми прав е човека, какво! Винаги ме е дразнило като започнат да говорят за "чакалнята".И Бойко Борисов ги плещи същите небивалици: "ГЕРБ вкара България в чакалнята".Какво чакаме там бе, бостански зеленчук? Бързия влак за Бургас ли чакаме???Ако не бяха паднали ГЕРБ, имаше да си чакаме в тая чакалня во веки веков, в очакване на Годо...

12

бай Пешо

преди 2 години

Докато сегашните перестройкаджии са на власт никъде няма да влезем и никой няма да иска да се занимава с нас, ще ни спрат кранчето от Европа и ще ни затрият!

11

Шут в гъ3а

преди 2 години

Изкуkуригалия кoмундрел Калф, с плашлив и мокър погледец, ръси поредните мозъчни пpъдни с подчертано петоколонен аромат - те не желаят страната ни да се откопчи от лапите на Кремля и ще се постараят с каквото могат да саботират процеса; няма да ви се получи таваришчи, пАпробуем Апять?

10

Анонимен

преди 2 години

Калфин дума не обелва за приноса на офшорките и олгарсите към българската икономика. Явно е приел рублата и с партийните си другарите са доволни и носят промяната.

9

Анонимен

преди 2 години

Е как ще очаква! Калфин е комунист и се надява да влезем в Евразийския Союз....

8

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте дали интервюто на Стив Ханке - бащата на валутния борд, в Инвестор го имаше. Той казва, че приемането на еврото е най-голямата глупост, която България може да направи.

7

КОМУНИСТИ

преди 2 години

по скоро Калфин не желае и се надява, че няма да станем европейска държава и член на еврозоната, защото СЕГА ВИЛНЕЕ ХУНТАТА и тези комунисти се надяват да тръгнем към Русия и рублата, защото на тях им плащат с копейки

6

ПРАВ Е !!

преди 2 години

Това е истината и не защото Калфин я казва,а защото това са условията и когато почнат медиите да изкарват статии за еврото и приемането му през 2024 година ,все едно вече е взето решение и ще се въвежда помнете че това решение ВЗИМА СЪВЕТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,а не България !Датата както каза Калфин е измислена от България ,за да има план ,нищо повече !

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И ЗА СССР БЯХМЕ ЗАКАЧЕНИ И ЗА ЕС НИ ЗАКАЧИХА И В ШЕНГЕН НА РЪЦЕ ДА НИ НОСЯТ СЕ ТАЯ ДОКАТО БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕ БЪЛГАРИ А ОТ ЧУЖДИ ЕТНОСИ И ДС ЩЕ НИ ОСТАНИ САМО ГИМНАСТИКАТА. ДРУГОТО Е ИСТОРИЯ

4

Анонимен

преди 2 години

И в Шенген ще влезем и на евро ще минем а Путин ще умре от мъка

3

Анонимен

преди 2 години

Калфин, като всички комунисти, само пропаганда лющи. Другарю Калфин, ако ни приемат в Еврозоната, това е защото сме изпълнили определение критерии, т.е. не "сме си ги измислили сами". Останалото са общи приказки и вариация по темата: ние ще дадем повече.

2

Анонимен

преди 2 години

Холандците като приеха еврото се гърчиха от високи цени и труден живот много години докато станат това което са сега. А ние освен да фалираме друго няма да се случи.

1

КОЛЬО ПОМЕН

преди 2 години

КЪВ СИ ТИ БЕ?ОХЛЬОВ ГОЛ