17

Mil

преди 2 години

:/ Sorry, това с Румъния и Хърватия не беше нарочно, aма пък добре се връзва, те румънците май вече са с евро от доста време, така че просто географски ще се обединим с тях. (По-долу питаха дали има Шенген без евро)? U know, сигурно за ИЕ нема хаха

16

Анонимен

преди 2 години

Еврокоминтерна иска да признаем сръбско-югославските лъжи на бившата югославска република Македония........................Замяната е кон за кокошка...............................Предателство на родината срещу пускане на бежанци.

15

Нищо ново

преди 2 години

Това, че сме изпълнили всички критерии сме го чували и друг път. И резултата ще е същият. ЕС е клуб по интереси. Това, което е от значение е - когато искаме да получим нещо какво можем да дадем в замяна "Какво ще ми дадеш ти, за да ти дам аз". Какво да дадем на Холандия за да спре да ни спира? Аз не се сещам какво може да е. Пращаме им нашият е'тнос като емигранти за да им източват социалните програми. Едва ли са възхитени от това.

14

do 12 Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Ние сме държава от 3тия свят. Всички са наясно с това. А това че сме в ЕС, не е свързано с развитието ни, а по други причини. Нима Севрна македония и Албания по нещо показват че могат да принадлежат към ЕС? Какво европейско има в тях, че така да ги дърпат? И не, не икономическото ни състояние е причината да сме 3ти свят, а това е върховенството на престъпността и корупцията на всички нива. Само нормалните хорица си лаят, щото вече не могат да краднат като едно време. Привилегировани са големите

13

Анонимен

преди 2 години

Дано това не е срещу пускането на Македония в ЕС. Шенген не си заслужава такова предателство.

12

Анонимен

преди 2 години

Свършиха глупаците на които да продавате б0клуците си ли? Това колкониално отношение, което имате към нас ще ви се върне! И Рим не е бил разрушен за един ден.

11

Шефа

преди 2 години

В Шанген трябва ,но в еврозоната е твърде рано и еврото ще закрепости България на икономическото дъно на ЕС!

10

GG

преди 2 години

Изглежда има сделка. Македония в ЕС, а ние в Шенген. Не знам обаче каква му е файдата на тоя Шенген

9

Анонимен

преди 2 години

До АнонименШе одиш пеш до щатите без виза.

8

Анонимен

преди 2 години

До 13 АнонименТи явно си се ваксинирал и те е яд , че си се минал като си влошил здравето си ! Тъй ли е бря ?

7

Анонимен

преди 2 години

И каква е ползата от шенген за нас обикновените хора ?

6

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Спомням си,че като влизахме в ЕС, Румъния беше зад нас. Тогава Дачия правеха около 60хил.коли годишно, а в момента към 700хиляди. За 14год. над 1000% ръст в производството!!!! За Хърватска няма какво да говоря-те никога не са имали нужда от ЕС!!!Та въпроса е какво правим с Румъния и Хърватска в една група, като ние отдавна сме за третия свят?!?

5

Гошо

преди 2 години

Да , браво. Крайно време беше. Всяка година 2 млн. българи висят по КПП с Гърция за да отидат на нормална почивка. Троловете могат да се спукат от опорки, но хората гласуват с краката си. Да не обясняваме кой ни докара до там,че да бягаме от собствената си държава?

4

народ

преди 2 години

До Анонимен 1 - Бг народът каза ДА, а 5утю тролски може да изцапа гащите от зор...

3

Анонимен

преди 2 години

Трябвт им още инструменти като ЕЗ и Шенген за да прокарат джендърските ценности иначе спират еврото.

2

Елемаг

преди 2 години

Настроенията на троловете тука ,ги знаем.Обожават ГРОБ и не харесват прогресивното мислене.Но аз все пак да питам,я ми избройте ползите от Шенген,па да ви изчакам с измислени предимства,да ви кажа явни недостатъци.И пак ,казвам,питайте народа,па тогаз!!!

1

Анонимен

преди 2 години

И защо? Ние какво печелим? И на каква цена?