44

Стига глупости!

преди 2 години

"заради много лошата реколта през 2020-а година" ?! Олиото както и пшеницата е световна борсова стока! Няма никакво значение че в някаква миниатюрна част от света реколтата била лоша! Спрете да лъжете! Спрете да си прикривате картелите!

43

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Шоколад- Милка,...Е, 99 стотинки,.. На, 6 Юли 2021 година, във- Ивел жк Левски зона Г улица Поп Грую блок 43 ....

42

захо

преди 2 години

ДА,ОЛИОТО ПОСКЪПВА ДРАСТИЧНО,А ВСИЧКО ОСТАНАЛО-УДАРНО!СМЕШНО Е!

41

Анонимен

преди 2 години

Българите никога повече няма да живеят толкова добре както по времето на Тодор Живков. Последните десетилетия демокрация беше мизерия, но това чакайте да видите какво ви чака по-нататък.

40

SHEFA

преди 2 години

САМО ОЛИОТО?-ВЕРНО?

39

Американ

преди 2 години

Поскъпването от 2019 до сега е драстично. В момента цените са като в Америка, само че в левове, през 2019 бяха в съотношение 2:1. Изключение има само в наемите и цените на къщите, където Америка "води" с няколко стотин процента..Качеството на стоките и услугите в Бг си остава все така лошо, обаче.

38

Анонимен

преди 2 години

Нали имаме банани !Ще търсите Бай Тошо .............

37

Анонимен

преди 2 години

Следващите 30 години ще бъдат много поужасни от изминалите. Независимо кой си избирате и за кой гласувате.

36

Капиталист

преди 2 години

Комунизме, комунизме, пусни ни от пипалата си комунизме, да заживеем като капиталисти да увеличаваме капиталите си и да живеем като материално богати хора.

35

АнонимеН

преди 2 години

ГЕРБ РАЗОРИХА ДЪРЖАВАТА!!! ПАДНА ГЕРБ ПРЕЗ АПРИЛ И МАСЛОТО ПАДНА ОТ 3.5 ЛВ 250 ГР НА 2.70 ЛВ 250 ГР В ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ!

34

да знаете

преди 2 години

Ааааа, не само олиото поскъпна!Заедно с него и пържените кюфтета, пържените картофки, пържените тиквички.............казанлъшките понички..................

33

Василев

преди 2 години

Бати Бойко ще ви изплющи, селяни прости!Отивайте пред машините и умната , гласувайте за ГЕРБ, защото хаоса и безпорядъка дебне от всеки ъгъл и всяка кише, да ва е.ба н селяните прости!!!Агент Черил Хамбърли!ЦРУ!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Не у нас няма монопол и картелни споразуменияВ Румъния литър олио е 1.40 лв у нас вече е над 3

31

Анонимен

преди 2 години

Чалго-комунистическата коалиция ще оправи българия за 333 дни. Вервайте ми и чекайте с разтворени .............

30

Само споко

преди 2 години

Нема да се плашите слави и МАЯ МАНОЛОВА И ТАТЯНА ДОНЧЕВА Христо и другарите ще ги намалят цените даже някои неща ще са безплатни ,боб ,ориз консерви,за кисело мляко ще навивате часовници, някой знаят за колко!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Споко, сега на 11 като свалиме Борисов и заплатите ще станат като в Скандинавия.

28

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Търся- готвачка,...Със,...Специализация, във- сладкарството,....0889 169 623 град София жк Левски зона Г ....

27

Анонимен

преди 2 години

Цените на всичко са увеличени. Без това да се казва по медиите. Само ковид се пръска наляво и дясно, ама цените - никой дума не обелва. И са факт новите цени. И още ще се покачват. Ако народа не се събуди, чакат ни поне 3 гладни години. Глад и мизерия. Ако си мислите че досега е било мизерия, само вижте какво ще е следващата пролет. Народа трябва да се събуди, защото тия всички се самозабравиха. Повече умрели от глад и студ ще има, отколкото от ковида им..... казвам ви най-сериозно, събудете се.

26

Анонимен

преди 2 години

Това само Бойко може да го направи.Вдига цени и създава напрежение и след това обвинява другите.Това е между другото подход от патриотите.Те сега също така не са виновни за всичко.ГЕРБ на изборите 8%. ВМРО 2%

25

Анонимен

преди 2 години

Джобът ще ви се види скъсан. Парите изтичат при олигарсите. Като им вдигнат 50% корпоративен данък на веригите и промоциите ще ви се видят мираж. Фиперинфлацията сме я преживели някак си преди години. Ядохме им попарата. Сега изпълзяха от бункерите и нафталина и пак се почва от същото.