84

Анонимен

преди 2 години

другите направо поевтинели :D

83

г-н Никой

преди 2 години

Тоя живее в измислен свят, не знам с какви очи бълва и говори всичката тая помия - аман от такива псевдо разбирачи. Абсолютно всичко се е вдигнало с около 50% в последните 2 години от 2019г. досега - хранителни стоки, материали и суровини, енергийни ресурси, услуги и тн... Тогава една заплата от 2000лв стигаше за що годе нормален стандарт на живот, сега трябват поне 3000лв.(за гр. София).

82

Анонимен

преди 2 години

Служебното парвителство вески ден вдига цените, но крие от народа и не дава информация.

81

Анонимен

преди 2 години

да и бензина и тока ... и строителните материали .. за какво говорим

80

пияница мистик

преди 2 години

Ама нищо де, нека се качи всичко и то двойно. Искам тези дето са против ГЕРБ да оценят каква стабилност имаше 11 години и какво се случва сега, при техните хора

79

пияница мистик

преди 2 години

Хахахахахаха :))) Айде бе !!! Аз по магазини почти не ходя и не пазарувам често, трябва нещо много да ми се прияде специално, че да се прежаля в жегите, поръчвам си от Glovo, но когато ходя за водка, а водка редовно си купувам, забелязвам, че е с вдигната няколко левчета цена от преди време. А моите съседки, с които редовно пия постоянно ми мрънкат за това пусто олио и че всичко се било качило. Преди няколко месеца имало хляб за 1 лев, сега нямало. Аз хляб не ям, ама ги слушам. И за масло и сире

78

Анонимен

преди 2 години

Така е при капитакозма, 82!

77

Дойде "новата(?

преди 2 години

власт и цените даже взеха да падат. Вчера пускам чешмата да измия ръцете, а оттам, О,джизъс, мед и масло потекоха. Честно ви казвам, не лъжа!!!

76

Щирлиц

преди 2 години

Със 80лв купони,във скап.аната Била покриваш едва дъното на "потребителската количка".Направо евтиния се вихри,верицата ви.

75

Верно-ли

преди 2 години

На едро олиото е 3.1 лева, на дребно 2,6 лева. Иначе може да си го купиш на 1.21 Лева.Това ако не е фейк нюз....

74

Нямам левче за WS

преди 2 години

Ами да, случвало ми си е. И да, и съм пишкал и акал до дърво по главна улица. То като напира - не пита. И да, правили са ми акт (за пишкането). И да, адвоката ми дръпна с едни 600 лева напред хонорар. Не си ми осигурил тоалетна - ще пикая и *** където ме хване. То не е нещо програмирано.

73

Че

преди 2 години

Така наречените вериги магазини дерат яко, слагат надценка до 300% , особенно на плодове и зеленчуци.

72

Магунго

преди 2 години

Кило пластмасови домати 4 лв, кое му е скъпото?

71

sas

преди 2 години

е... искат хиляди левове заплата, а стоките и услугите без пари. Мизерници винаги ще има

70

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията става с пари... Кво да напрайм :))

69

Татул

преди 2 години

Кой олиго'френ може да говори и пише такива глупости. Ходил ли е в магазините да пазари да види за какво иде реч. Всичко е поскъпнало драстично. От зеленчук до мръвка. А той ше ми говори за 12 процента от 2014 г.

68

ВИЖТЕ

преди 2 години

Вижте цените на олиото в Румъния - 2 лева на дребно - мин.раб.заплата - 900 лева .Ако не вярвате - проверете в нета брошурата на лидл ро .

67

Анонимен

преди 2 години

До 71 Алоууу " Шопето" пак за БСП то ли намекваш? За " комунистите" демек? Ако беше истински демократ.Щеше да знаеш,че БСП е с ръководител,бивш член на СДС след 1989 г! Та какво БСП бе? БСП и СДС и ГЕРБ са мъртви като партии!-:) Изостанал си ако питаш мен!-:)

66

Евала

преди 2 години

Лекарствата ми предния месец бяха 40 лв., а сега са 60лв.. Само олиото било поскъпнало, на тъпана ли да вярвам или на .ея си?

65

Шоп

преди 2 години

Гoвeдa мучат за бай Тошо долу в коментарите..