259

Сата НАТО

преди 10 месеца

Аз пък вярвам, че във ваксината има чип, даже няколко чипа.

258

ШибиРиби

преди 10 месеца

На бълrapak да се опитваш да налееш акъл в главата е все едно да чакаш npace да пее опера

257

Анонимен

преди 10 месеца

Антиваксърите са много злобни хора ! Под предтекст, че са загрижени за другите, им пълнят главите със конспирации. Не искат да се ваксинират, да не би Бил Геитс да им вкара чип. Но защо пък другите да се ваксинират. Страх ги е да не останат самотна група податлива на болестта и ковида да ги хване и съответно убие една част от тях. Егоизъм значи! Егоизма е движещата сила при антиваксърите. Аз не искам, но и другите да са уязвими.

256

Edin888

преди 10 месеца

Има много случай на смърт у увреждания след т.н Ковид ваксини по света. Даже и в Ютуб има неизтрити репортажи от новинарски канали. Ето и едно видеоинтервю с проф. Sucharit Bhakdi - Perspectives on the pandemic, Blood Clots and Beyond.

255

Анонимен

преди 10 месеца

"Ваксините срещу COVID-19, които България е осигурила за гражданите си, са преминали успешно клиничните изпитвания."За какво да продължавам да чета, след като първата точка, представена за истина, е всъщност откровена неистина? ВСИЧКИ ваксини са все още в клинични изпитвания до 2022-2023.

254

Анонимен

преди 10 месеца

Може би има някакви странични ефекти от ваксинирането, но такива има и от боледуването, например смърт.

253

Един888

преди 10 месеца

"Учителка почина от коронавирус, сестра и смята, че е от ваксина"54-годишна учителка от село Стоб е починала 12 дни след ваксинация с "Астра Зенека". Нейната сестра предполага, че причината за смъртта е точно ваксината. Според директора на болницата в Благоевград д-p Oгнян Митев обаче, причината е коронавирусът, с който тя е била заразена преди ваксинирането. Жената не е имала сериозни съпътствъщи заболявания, пиела хапчета за кръвно, казва сестра й Здравка.

252

Реалист

преди 10 месеца

Преди повече от една година споменаха, че преболедуването на този вирус може да доведе до безплодие. После млъкнаха и нищо не казват за дългосрочните здравословни проблеми от преболедуването.

251

IT-спец

преди 10 месеца

съгласен съм на 95% с вас, ясно е че чипове няма и че незаразяват с вируса но при млади хора има опасност от безплодие, гледах интервюта с няколко лекари, както и може да причини коронарно възпаление на сърцето, РНК ваксините могат да предизвикат също автоимунно заболяване тоест твоята собствена система да те атакува, аз лично не съм бил болен от грип последните 20 години... немога и да си помисля ако моята имунна система ме атакува... не съм лекар но доста изказвания на лекари гледах..

250

Анонимен

преди 10 месеца

До 2023 който си сложи ваксина е част от проучването. След това поне ще се знае какви са краткосрочните странични ефекти.

249

Анонимен

преди 10 месеца

До 2023 който си сложи ваксина е част от проучването. След това поне ще се знае какви са краткосрочните странични ефекти.

248

Анонимен

преди 10 месеца

Ако са супер безопасни какво е тогава това листче, което те карат да подпишеш, че си наясно с рисковете и отговорността е твоя? Министерството на Болестите се излага за пореден път!

247

Един888

преди 10 месеца

"Медицинска сестра остана без лечение за тежко автоимунно заболяване" Държавата на практика остави без лечение медицинска сестра, отключила тежко автоимунно заболяване. Проблемите на 57-годишната Клавдия Стоилова започват след втората игла на ваксинация срещу коронавирус, разказа самата тя в писмо до Dnes.bg.През февруари тази година, след като си поставих втората доза от ваксината на Пфайзер срещу КОВИД 19, няколко дни след това се обездвижих от кръста надолу.

246

Анонимен

преди 10 месеца

Вижте обичайното и еднотипно съдържание на ваксърските коментари: "аз и семейството се ваксинирахме и нищо ни няма". Колко първосигнален и елементарен тип трябва да си за да си мислиш, че дългосрочните ефекти от която и да е ваксина или медикамент се проявяват само до няколко месеца след приемане? Ваксините срещу Ковид са в експериментална фаза и ще бъдат в такава още поне 2 години. Това не е конспирация, не е фейк нюз, не е лъжа - информацията е навсякъде в интернет, ако имаш пипе да я намериш.

245

Edin888

преди 10 месеца

Потърсете ако имате време 'medicinska sestra covid vaksina':Преди 4 години бях диагностицирана с множествена склероза и склеодермия. Имам и други придружаващи заболявания като болест на Хашимото, Синдром на Рейно и пулмофиброза, но лекуващият ме ревматолог д-р Горанов ме посъветва да се ваксинирам, защото ваксината на Pfizer и BioNTech е безопасна за хората, страдащи от автоимунни заболявания. И аз реших да се имунизирам...(Дарина Огнянова, която почина на 7 април)

244

Анонимен

преди 10 месеца

След дългогодишни безуспешни опити забременях един месец след първата доза. Сами си правете изводите.

243

До Анонимен 248,

преди 10 месеца

"Ваксинирахме се и ние - един с Астра, другия с Пфайзер). Живи сме!!! Успокоението е голямо! Психологията се променя, няма го онзи страх... Не агитирам - споделям само!" - Проблемът ти е бил, че си се страхувал изобщо. Ми при нас този страх пък нито го е имало, нито го има сега. И ние сме живи. Ти просто си решил да се пишеш доброволец в опитите. Това е разликата по между ни.

242

Българка в Лондон

преди 10 месеца

Ние, българите в Англия масово се ваксинирахме, за да можем спокойно да си ходим на концертите на Слави Трифонов. Обичаме го бе, туй то!

241

Анонимен

преди 10 месеца

Ако е толкова страшен тоя вирус, що тогава не се допуска в Европа и Америка руската ваксина ,например?

240

Додо

преди 10 месеца

До Qanon недей да наричаш ваксина Отровната Инжекция. Само заблуждаваш хората, па макар и неволно.