284

Сиана

преди 2 години

До 123Може да не са за безплодие, но ваксините съдържат наночипове. Сложете монета на мястото, където е поставена ваксината, залепва там. Насилственият начин по който се опитват да ни принудят да си сложим ваксина, показва че има нещо съмнително. Няма значение какво. Живеем в една световна конспирация.

283

Анонимен

преди 2 години

Бийте си ваксини удряйте по 5 дози даже за по сигурно .. После само да не се чудите що е то нов световен ред

282

123

преди 2 години

Незнам за чипове, но безплодие е най-малкият проблем след участие в изпитването на експерименталната ваксина. В дългосрочен план ще се наблюдава много сериозно увеличаване на автоимунните заболявания и кой знае още какви сериозни странични ефекти, за които дори производителите не са съвсем наясно.

281

Анонимен

преди 2 години

Аз от цялата статия разбрах само, че ваксините водят до безплодие, поради наличието на чип в тях, който проченя ДНК-то ви.... Поправете ме ако греша.

280

Смехурко

преди 2 години

Драги ми Смехурко,Преболедувал и антитела нищо не значи! Ако значеше нещо щяха да мерят след всяко преболедуване или ваксинация. Просто биг фарма предпочита да продава скъпи тестове и лекарства вместо евтини ваксини. А в България превенцията тотално куца. Както се казва, като знам какъв инженер съм ме е страх да отида на лекар. Така че набивай си ваксината и пей сърче. Че никак не ми се ходи по погребения!

279

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е минал вируса и каза, че няма смисъл от ваксинация, все пак е специалист или е крал според вашата класация.

278

Анонимен

преди 2 години

Здравейте. Как върви разговора?

277

Фън Шуй

преди 2 години

Ваксинирах се с две дози и съжалявам за решението си. Ваксините съдържат графенов оксид. Има намагнетизирващ ефект - като хвана вилицата и лъжицата, няма пускане. Станал съм сто кила. Порасна ми и антенка. Сега ловя сръбско, а нормално слушам метъл. Ужасно е, помогнете ми.

276

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305 и кво каза?

275

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно ли ми тогава кви са тия декларации още. В сащ има държавна програма за обезщетения.... и работи

274

Анонимен

преди 2 години

Който се ваксинира - после не може да вдигне самолета, а жените по това време мислят за рецепти за крем-карамел! УЖАСТ!

273

Анонимен

преди 2 години

И те така те...

272

Анонимен

преди 2 години

Много " полезна " публикация за *** - антиваксъри. Сега е момента да ни сервират болните си фантазии на тема ваксини.

271

Анонимен

преди 2 години

Авиокомпаниите са предприели мерки срещу ваксинираните - чиповете смущават навигационните системи на самолетите и това води до катастрофи. И умирате докато се возите!!!И военния пилот е бил чипиран...

270

ВАКСИНИРАЙ СЕ

преди 2 години

НЯМА НИЩО ЛОШО АКО ИМА ЧИП ЗА ДА ЧЕТЕШ МИСЛИ НА ОКОЛНИТЕ.ТАКА ЩЕ ЗНАЕШ КАКВО МИСЛИ НАЧАЛНИКА ТИ ЗА ТЕБ ИЛИ КАКВО ОЧАКВА ОТ ТЕБ ХУБАВАТА СЪСЕДКА ОТ АПАРТАМЕНТА ДО ТЕБ;МНОГО И РАЗНООБРАЗНИ СА ПОЛЗИНЕ ОТ ВАКСИНИРАНЕ.НЕ СЕ МИНАВАЙ - ВАКСИРНИРАЙ СЕ

269

Анонимен

преди 2 години

С тях в организма се вкарва чип.....Де да беше така сега българина щеше да е помъдрял и нямаше да гласува за поредното тошково БКП.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

268

111

преди 2 години

Ваксинирах се, след това се заразих с Ковид. Така че зачеркнето го туй номер 2.

267

Анонимен

преди 2 години

И ние в семейството се ваксинирахме , една част с файзер, други с модерна. О,чудо- никой не стана импотентен , нямаме чипове, не можем да инсталираме Уиндоус безплатно, не четем мисли от растояние, живи и здрави сме. И ковид не ни е хванал.

266

Анонимен

преди 2 години

Ива ли някой нормален, който вярва на тия налудничеви твърдения, че чак да се налага да ги обсъждат??!!!

265

Анонимен

преди 2 години

Барем да бяхте направили един закон като в щатите след като твърдите разни неща направете такава програма тя е държавна в щатите