6

Анонимен

преди 2 години

Чакайте де! Ако червените и чалгарите дойдат на власт, току виж сме приели рублата, а не еврото, а може и турския динар, че с него по чалгаросано върви. Не впрягайте каруцата пред коня, че кочияшите не се знае на къде мислят да ни извозят.

5

НЕ НА ЕВРОТО

преди 2 години

ЕВРОТО ГО ПРИЕМАМЕ за да можем да помагаме с до 10% от БВП на закъсалите икономики (Гърция, Испания, Португалия, Италия); за да се измести фокуса от копрупцията и бюрокрацията, от икономическите проблеми и слабости на социалната система И НАЙ ВЕЧЕ ЗАЩОТО ИМАМЕ ОГРОМЕН ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ, НУЖЕН ЗА ВАЛУТНИЯ БОРД, КОЙТО ДА БЪДЕ РАЗПРЕДЕЛЕН ЗА ВЪТРЕШНИ НУЖДИ И ЗА ПОМОЩИ В РАМКИТЕ НА ЕС.

4

критик

преди 2 години

На българина, който не му се работи, не му харесва околната му среда затова я съсипва, не обича животните затова ги избива, иска да яде само мръвки, иска само да консумира, без да дава, иска винаги да е в центъра на внимание, иска, иска, иска... За този българин (***), еврото е страшно. И има защо.

3

Анонимен

преди 2 години

Настоящето и бъдещото правителство трбва сериозно да обмислят въпроса по приемането на евро влутата.Жизнено необходимо е да се проведе РЕФЕРЕНДУМ относно приемането на валутата!!!

2

Споко бе

преди 2 години

сега комунистите като фалират една-две банки и няма да ни дадат да влезем в еврозоната.

1

аз

преди 2 години

няма що да го приемаме ,нека си стоим в кочинката