26

Анонимен

преди 2 години

До резултат :А сега при Радев вече добре ли сме?

25

Анонимен

преди 2 години

ефекта на двойното обедняване на мнозинството и двойното забогатяване на малцина.

24

Давам акъл

преди 2 години

Бойко да си остане при Ердоган , да покани и всички от електората на ГЕРБ , както Меркел покани бежанците , А НЕ НАС в Германия !

23

Фактите !

преди 2 години

Когато , ''ако'', приемем еврото , ще настъпи ХАОС ,...... ЦЕНИ , ЗАПЛАТИ , ПЕНСИИ , ВЛОГОВЕ , ....ОБЕДНЯВАНЕТО ЩЕ Е ПОНЕ 5 ПЪТИ !Една минимална пенсия ще бъде 300 лв. : 6 лева = 50 евра !Кой западняк ще влезе в един магазин с 50 евра за да пазарува с 50 евра , докато в България трябва да изкараш ---30 дни / 1 месец / . !Затова във всички държави НОВИ ЧЛЕНОВЕ в ЕС , минималните пенсии още от сега са 500 евра , а минималните заплати 1500 евра ...Кога ще стигнем румънците ?

22

Анонимен

преди 2 години

***()ти такива,как е възможно да сте токова примитивни и неграмотни?! Защо винаги недоразвитите ви умове свързват пряко и директно ефектите от даден акт?!Приемането на еврото няма да ви направи по-богати като сумарно изражение.То и банковия съюз ще привлече инвистиции,ще огранични "черните каси" и източването на средства от България,ще възпрепядства грабежите на олигархията.Всичко това е плюс за вас,роби недодялани !Няма кой да ви даде даром ,разберете !

21

резултат :

преди 2 години

Наследството от ГЕРБ !Сега започнаха да си признават , КООоЛКО СМЕ ЗЛЕ !?На всички последни места , по всички ПОКАЗАТЕЛИ !Бойко БИЛ направил ''много'' за България , особено за българите !?!?

20

Анонимен

преди 2 години

До До 17учили-недоучили комунистчета пребоядисани в гербави - кво ми казваш: бедни сме, защото не можем да увеличим размера на МРЗ и икономиката страда. За тва айде да поемем солидарно дълга на закъсалите европейски икономики. Ае обясни, моля!

19

До 17

преди 2 години

Много си пр()ст !!!Кво да ти обяснявам !!Не,ние няма да помагаме,а еврото ще помага на нас чрез инструменти и ефекти,които ограничената ти куха китара не може да възприеме !!Ако Чехия,Унгария ,Полша ,Дания,Швеция нямат нужда от евро,защото не са под БОРД ,а са с установени икономики,ние имаме крещяща нужда от еврозоната ! Заради финансовата сигурност,от която тръгва всяко едно развитие ! Знаеш ли,че под БОРД имаш ограничения на растежа на МРЗ ???

18

Анонимен

преди 2 години

... и докато борда може да бъде свален, веднъж приели еврото няма да имаме възможност за национална фискална политика т.е. потъва еврото - потъваме и ние. Да намесим и Русия, хубаво, че приема плащания в евро за да се откъсне от долара ама както ударно печата ЕЦБ не се знае до кога... или с други думи еврото в една или друга степен е зависимо и от Русия

17

бб

преди 2 години

До13 Анонимен ........ И З А Щ О ? Съмнявам се , че разполагаш с необходимия капацитет да си смениш памперса , още по-малко да анализираш и обосновеш финансови и фискални политики и инструменти.

16

Анонимен

преди 2 години

Ми рублата ли да приемем *** уфсъ.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16"Не искат да помагат на закъсващите държави или фалиралите банки" .. и викаш, ние като по-богати да помогнем пък.

14

Анонимен

преди 2 години

Еврото ни е нужно,за да постигнем икономическата сигурност без БОРД !Бордът ни дава тази сигурност,но изискванията му са жестоки.Не ни дава поле за развитие. Фиксирани са много финансови параметри при него.Тоест под борд трудно ще вдигнем стандарта.Утвърдените средни икономики като Полша и Чехия и развитите като Дания,Швеция засега не искат еврозона поради политически опасения за казуси като Гърция.Не искат да помагат на закъсващите държави или фалиралите банки !

13

моч

преди 2 години

Бобева ?!?!?! Нима очакваш обяснение от кабинета за което и да е тяхно действие , пробутват те за капацитет уж ....Всеки средно интелигентен човек е наясно с факта , че този кабинет е марионетка в ръцете на фигуранта , който от своя страна е марионетка на поне двама-трима кукловоди...Вместо да питаш чети историята и биографиите на персоните и ще получиш повече отговори от колкото фигурантите на фигуранта могат да ти дадат.

12

Анонимен

преди 2 години

РЕФЕРЕНДУМ относно приемането на валутата!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Защо Чехия, Полша, Румъния, Дания, Швейцария и т.н. не приемат еврото???

10

Анонимен

преди 2 години

А ти обясни защо при твоето управление с Орешарски МРЗ в България беше равна на 100л бензин А 95 !!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Кога паси рева,че влизаме у натка,що ниеще плащаме.Те така ,ще платим уруdnotoевро.оЧуканите душева - дци все нефелнони обливат.

8

води ни генерале

преди 2 години

нищо не трябва да обяснява, генерал радев и генерал янев са преценили по добре от вас кое е добро и кое не и хората ги подкрепят напълно и безусловно!

7

ПроСоТо

преди 2 години

Уважаема другарко, ще ти дам само една причина - след като приемем еврото, всеки превод над 30 000 евро ще се следи от Европейската Централна Банка, което означава, че преводите към офшорките на олигарсите и политиците ще бъде доста затруднено. Понимаеш?