27

Анонимен

преди 2 години

Хората са измислили, че излиза по- евтино на държавата да ви даде бонус, отколкото да ви поеме разходите за лечение в болница и постковида. Това е!

26

Анонимен

преди 2 години

до 30 халал да са ти моите 250 лева!

25

Анонимен

преди 2 години

Заглавието трябва да е -В Гърция има фиксирана цена за човешкия живот -1000 лв.Хубава кръгла сума ,но няма да стигне за наследниците да направят хубава панахида.Срам

24

до 31 от славянин

преди 2 години

Прасенцата по принцип никой не ги пита дали искат да ги ваксинират и ги ваксинират на конвейер! Те и без това не разбират какво правят с тях, като вас, двукраките прасенца!

23

очакваше се

преди 2 години

Принципът на православната църква е - цезаро-папизъм. А на католицизма - папо-цезаризъм. Което ще рече, че православната църква е подчинена на държавата. Затова и празнуваме коледа на различна дата. Така е заповядано от държавата. А в католишките държави църквата контролира държавата. Затова там в неделя не се работи. Църквата така е заповядала. Значи щом като гръцкият премиер каже, свещениците ще тръгнат да агитират. Тъжно, но истина.

22

абе ужас

преди 2 години

Аз съм инженер. Някои от моите съученици тръгнаха да учат за лекари. Като знам що за хора са тези, които станаха лекари, ме е страх да ида на лекар.

21

Анонимен

преди 2 години

И аз така. за 1 млн. долара например ще се навия да се ваксинирам. Ще подкупя доктора да ми сложи инжекция с Б12 и готово.

20

Анонимен

преди 2 години

Доста съм скъп аз за да се пробват с финансови облаги да ме накарат да се боцна,явно трябва да се свържа директно с бил ГЕЙтс за да му предложа офертата си!!

19

славянин

преди 2 години

Изискването на производителя на субстанцията да подпишеш декларация, че НА ПРАКТИКА ГО ОСВОБОЖДАВАШ ОТ МЕДИЦИНСКА И СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ в случай на негативни за твоите здраве и живот последствия от нея е същото като един автопроизводител да изисква от теб да му подпишеш декларация, че го освобождаваш от съдебна отговорност ако се убиеш с автомобила си по ТЕХНИЧЕСКИ ПРИЧИНИ след като ти го е продал!

18

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани в Гърция - около 20%. Тези 40% са измислици. Щом пари раздават и заплашват, смятайте как гърците не искат да и да чуват.

17

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно като ни уволнят всичките кой ще работи? То да плащаха добре, да си внесат от вънка, ала с тия заплати единствения интерес на бг работодателя е да подкрепи работника в неговия избор да не се ваксинира. Е най-накрая беднотията ни започна да работи за нас.

16

до 17 от славянин

преди 2 години

Съдейки по нежеланието на експертите разработващи и произвеждащи субстанцията да поемат отговорност за последствията и, разбирам какви са тези експерти! Експерти на рогатия!

15

Анонимен

преди 2 години

А тук се чува, че някои компании заплашват с уволнение служителите си ако не се ваксинират... Къде е Гърция, къде сме ние...

14

славянин

преди 2 години

Кой търговец би предлагал пари на потенциалния си клиент, само и само да вземе стоката му!? Според мен само този, който ще спечели повече отколкото ще загуби, заплащайки за да му я пробута

13

Андрешко

преди 2 години

Е това е друга бира вече. Предложете по 500 евро и за месец бройката на ваксинираните ще скочи поне с 2 млн. Е... само за статистиката де. Реално ще е 100 евро на личния лекар за сертификата, 400 за влезлия в статистиката, а ваксината в кошчето. Така всички ще са доволни. Дори Европа ще ни похвали, че ще сме първенци по желаещи.

12

Ха ха

преди 2 години

Толкова са хубави тия "ваксини", че ще ви плащаме за да си сложите. Това прилича на трета фаза изпитания, за тях така плащат.

11

Анонимен

преди 2 години

Блокираха си икономиката, докараха хората до фалити, а сега ги стимулират с 500 евро. Гениално до 2070г. 3 поколения ще плащат подобни придобивки. Животът няма цена.

10

славянин

преди 2 години

Да ти предлагат пари, за да си инжектираш субстанция, за чиито последствия самият производител не иска да поема отговорност не означава ли, че субстанцията е опасна!? А ти да приемеш да си я инжектираш срещу заплащане не означава ли, че не си в изправност централно!?

9

Додо

преди 2 години

До Православен Аз не мисля, че това е истина. Просто поредните Ковид манипулации, объркване, всяване на страх, подкупи с парични суми и всячески натиск хората да приемат да бъдат част от масов биоексперимент с неясен, но доста мрачен финал.

8

Додо

преди 2 години

Поредното доказателство, че човек не бива да го прави за нищо на света! В крайна сметка, смъртността и осакатяванията от самия Ковид са в пъти по-малки - както като процент, така и като загубени човекогодини, отколкото от Отровната ГМО Инжекция, позираща за ваксина.