47

Кръстьо

преди 2 години

Не е работа на свещениците да агитират за ваксините.Божието - Богу, кесарювото - кесарю.

46

Коприва

преди 2 години

Ограниченията и възнагражденията са при отличниците с ваксината. Поне на мен така ми изглежда.

45

Анонимен

преди 2 години

Където има хора като "славянин", има по-често нови вълни на епидемията и с по-голями мащаби и съответно повече ограничения. За повечето ограничения благодарете на "славянин".

44

Експеримент

преди 2 години

Тези пък за 500 кинта ще се изтровят.Пууу!

43

Анонимен

преди 2 години

абе кви са тия еретици тука бе - коперник, хапел, мифистотел, ахил и хектор

42

Анонимен

преди 2 години

както казваше навремето един ***.нин,бате ако ти дават след работа кисело мляко зае.бия ти тази работа,та аналогията с ваксините щом ти дават пари за да се ваксинираш...

41

До 55

преди 2 години

Не знам. Питай Галилео Галилей - блестящ учен от ренесанса. Инженер, математик, физик, астроном, философ. Какво ли мнение би дал за догмите и тяхната истинност. А ти, мислиш ли, че Бог, който цялата вселена не може да го побере, ще го ограничиш в рамките на някакви правила. Бог бил дал догмите. Че то излиза, че Бога не знае каква е траекторията на земята, така ли ?

40

До 50

преди 2 години

В защита на твърдението си - една от най-важните догми на католическата църква беше, че земята е център на вселената. Когато астрономията проби път и Галилей доказа, че земята се върти около слънцето, а не обратното, беше заклеймен като еретик, изправен пред съд и принуден да оттегли твърдението си под угроза от мъчения. В последствие заточен до края на живота си. Догма = аксиома? Далеч си от истината приятелю.

39

До 50

преди 2 години

Догматиката не е духовност. Това е една илюзия, която е развенчана, но трябва и малко ум - за да се досети човек. Да не мислиш, че църковните догми отговарят на истината ? Те са измислени от обикновенни хора за по-удобно прокарване на личната им доктрина.

38

до 50 от славянин

преди 2 години

Ами точно догматиката НЕ Е ДУХОВНОСТ, ама какво да обяснявам на чугунени религиозни глави!? ''Духовност'' произлиза от Дух, а Духът е безграничното и вездесъщото, а догматиката е точно обратното - крайно ограниченото! Ето затова религиите никога не могат да бъдат спасителни, защото свиват съзнанието до едно тясно килийно пространство!

37

Анонимен

преди 2 години

Българското духовенство да внимава добре на чия страна ще застане. Не си правете илюзии, че Бог ще ви прости ако поради незнанието си осакатите всички онези, които сте уловили в клопката на пропагандата си. Който не знае - ДА МЪЛЧИ.

36

славянин

преди 2 години

Току-що прочетох, че 80 % от ваксинираните срещу ковид в първите два триместъра от бременността жени в САЩ за загубили децата си вследствие спонтанни аборти, изследването е публикувано в National Center for Biotechnology Information! Били са ваксинирани с ''Phizer-BioNTech'' и ''Moderna''!

35

до 46 от славянин

преди 2 години

Догмо-ритуализмът не е духовност и духовността не е догмо-ритуализъм, а в църквата има само догмо-ритуализъм!

34

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица две жени от крикет отборът West Indies колабират на игрището по време на мач 3 дни след "ваксинацията" на отбора. Какви са шансовете това да се случи без "ваксинация"?

33

до 43 от славянин

преди 2 години

Духовенство в църквата няма много отдавна, ако въобще някога е имало! Дежурното име ''духовенство'' е една изпразнена от съдържание дума-клише!

32

Додо

преди 2 години

До Православен Ако свещениците и духовниците наистина пропагандират за Отровната Инжекция, то това не са служители на Бога, а на Синагогата на Сатаната! Лично аз смятам, че това е лъжа, не само защото го пишат по корпоративно контролираните "новини", но и защото си мисля, че духовенството в Гърция не е толкова конвергирало.

31

Анонимен

преди 2 години

Съкратих Коринтияни 3:16-17 до първите 3 букви, но явно от днес.бг се стремят да цензурират половината от БГ речника. Съвременните журналисти не са почитатели на истината

30

до 42 от славянин

преди 2 години

В най-набодените държави като островната и израел пак им затягат въжетата, я познай защо от три пъти!?

29

Анонимен

преди 2 години

Жалка картинка. Особено това със духовенството е просто отчайващо. Точно обратното трябва да правят духовниците, да проповядват молитва и общение на човека с Бог, а те тръгнали да лобират за експериментални рнк ваксини с наночастици. Това по Бога ли е ? "Не знаете ли, че сте храм на Бога и че Божият Дух живее във вас?" ***. 3:16-17. За оплакване е съвременното духовенство.

28

Анонимен

преди 2 години

Наесен, като ви затворят отново, пак ще роните крокодилски сълзи и ще псyвате управляващите,но няма ваксина срещу пpocтотията.