10

ТЕРОРИСТИ

преди 2 години

ЕЛЕНКО БОЖКОВ СЪВЕТНИКА НА ЧЕРЕП РАДЕВ И МИНЧО СПАСОВ СПРЯХА ТОКА В МЕТРОТО КАТО ПО ТОЯ НАЧИН ЗАПЛАШИХА ЖИВОТА НА СТОТИЦИ ПЪТНИЦИ- ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ, ТОВА СА МУТРИТЕ НА ХУНТАТА НА ЧЕРЕПА- СЛЕД ТЯХ ПОТОП И МОР, СТАЛИНИЗЪМ А ПОСЛЕ КАКВО...АКО НЕ ИМ МИГНА ОКОТО ДЪРПАЙКИ ШАЛТЕРА, ДАЖЕ СЕ ЗАСНЕХА/ЗА ЕДНИТЕ ПАРИ, НАЛИ/, СЕГА КАТО СИ ИЗБЕРЕМ ИТН НА ЧЕРЕПА И ОТИВАМЕ В ЕВРАЗИЯ ЛИ, НА ЗАКОЛЕНИЕ, ЗАЩОТО В ЕВРОПА ПОСЛЕДНИ В ЕВРАЗИЯ ПЪРВИ.

9

Анонимен

преди 2 години

Пробват онлайн как ви сменят вота. Баламурниции..... сте и такива ще си идете от тоя свят някой ден. За носа ви водят 85г.

8

Анонимен

преди 2 години

Що почнаха толкова често пробно да се гласува,като за проба кой как и за колко ще се справи според възможностите си сякаш след няколко време-година,две и т.н. няма/ще се забрави как се натискат бутоните или се размахва с пръст с подчукване по екрана на машинките или движение с мишките със спиране с почукване върху нея за прехвърляне до необходимата страница по указаната таблица,освен туй ще мине толкоз време с изменения в съдържанието по страници на разположение на питанията за отговор и глас.

7

Хуманитар

преди 2 години

Ахаха, сложете и будка за ваксинка до машината направо, и едно изипей да си платим и токя, всичко на куп!

6

Купихме си

преди 2 години

нова кола... в един момент започна да не върви...давам газ, те върви макс на 80 км. Заговорих се с един приятел, дето с коли се занимава, а той ми казва - Така са новите коли - там компютър ги управлява - ти си натискай ***, обаче компютъра решава дали да даде газ на двигателя или колко да спира... Та и с новото машинно гласуване така... ти си натискай копчета, ама машината решава на кого колко да даде.

5

Demonaz

преди 2 години

В тоалетната кога? Чака се и васкиниране там....

4

Анонимен

преди 2 години

Искам сверяване на резултатите от машината и от бележките в урната. А иначе машинното е лесно за гласуване, факт. Отделен е въпроса че не е анонимно, но това е друга тема за разговор.

3

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Гласуването с машината е...елементарно.Всеки спокойно да отиде и да даде своя вот,този път без...изкривяване и...хитрини.Да...победи справедливоста.

2

Анонимен

преди 2 години

По добре в пенсионерските клубове и чалготеките, там да се види на фигуранта и на чалгаря феновете дали ще се справят

1

Анонимен

преди 2 години

Що, това е добро социологическо проучване. Да въведат реалните данни за имената на партиите и да отчетат резултатите след симулацията.