6

Еми как иначе....

преди 2 години

Можеш да наложиш мнението си примерно за ваксините-- дава се възможност да се пише само по определен от ГОСПОДАРИТЕ начин и каквото и да гледаш по телевизия ,радио или др всякаква медия ти говори едно и също и ти повтаря ,повтаря хиляди пъти --това си е и едно втълпяване . Така може да бъде запаметено и нещо което въобще не разбираш ,но ще си вътрешно убеден ,че то е правилно ,същото е и със скритата реклама -- тези подходи заемат своето достойно място в психологията .

5

Анонимен

преди 2 години

Боко е виновен!

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "Кой ти каза, че е фалшива тезата, че щом ваксините не спират предаването, значи не работят?!!!" Фалшива е, защото ваксините имат за основна цел да предпазят ваксинираните от това болестта сериозно да застраши живота им или да предизвика тежки увреждания. Никой никога не е трвърдял, че ваксините предпазват от "заразяване" . Кой ти каза, че всички позитивни ваксинирани в Израел са неразболели се? > не съм твърдял подобно нещо. Казах, че има разлика между "заразен" и "разболял се".

3

Те

преди 2 години

Собствениците на социалните мрежи живеят в комунизма.Когато при нас имаше комунизъм, имаше и цензура

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 Правилна препоръка, но грешен извод. Всъщност ФБ не бива да се ползва, особено като източник на информация по научни теми, защото никой сериозен не публикува основно там качествената информация. Точно обратното, ФБ стана развъдник на всякакви шарлатани, лъжци и неграмотници, които разпространяват откровено неверни и вредни "факти". А това, че някой определя това като свобода и обратното, ограничаването на невярната информация, като цензура, си е абсолютно негова неграмотност.

1

Анонимен

преди 2 години

"Всеки пост, който е с изразено мнение, особено негативно или за ваксините - много често бива изтрит" Ц, не позна. Всеки пост, който споделя фейк нюз по отношение на ваксините бива изтрит, а профилите, които постоянно разпространяват такива - блокирани. Като например това, че щом в Израел има нова вълна от позитивни (не разболели се) значи ваксините "не работят", докато ваксините пазят ПЪРВО от тежко протичане на болестта. В Израел за последните 3 седмици има един смъртен случай.