42

Истината

преди 2 години

Зелените талибани сте много зле. Първо, защото глобалното затопляне в в резултат на човешката дейност е мит. Има промяна на климата само това.Второ, защото човешкия вид и човешкия живот а по-важни от тези на животните (примера с мечката в Белица). Трето, на 100% съм сигурен, че излседването е правено в Германия, само там са с толкова проити мозъци.

41

хм

преди 2 години

За съжаление, атмосферата и климата нямат граници. Европа ще си затвори ТЕЦовете, а Китай, Индия и т.н. ще отварят нови. И какъв ще е крайния ефект за климата? Нулев, ако не и отрицателен. Или мерките ще важат за всички или няма смисъл от подобни упражнения.

40

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 - Айде хващай камилата, магарето, еднодръвката и шнорхела и отивай да си набавиш суровините за устройството от което пишеш тука ;)

39

Анонимен

преди 2 години

А аз си мислех че най-сериозните проблеми са раждаемостта, зависимостта от външни организации за защита, изцяло изнесените производства, големия внос на суровини, бързо развалящите се стои и ненужното свръхпотребление в едно с обедняването на населението.Все си мисля, че ако се решат горните и климата ще се стабилизира.Иначе - какви са били въпросите от анкетата, имало ли е нещо различно от климата и природата там, защото като гледам, май не. ;)

38

Iordan Ivanov

преди 2 години

Warnings about OUR PLANET Риска е от запалване на въздушния океан ..ДА СЕ ПРЕКРАТИ НАГЛАТА ПИАР КОНФРОНТАЦИЯ МЕЖДУ САЩ< НАТО И РУСИЯ И КИТАЙ>>>ДА СЕ БЛОКИРАТ ВСИЧКИ ПРОГГРАМИ ЗА МОНТАЖ НА ТЕХНИКА ВКЛ ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЯ<РАДАРИ<СОНАРИ<АНТИ КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ ..

37

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

ЗАРАДИ НОВИ НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ОРЪЖИЯ ПРОИЗВЕЖДАНИ ОТ ЧОВЕШКАТА ИНДУСТРИЯ ВКЛ МОНТИРАНИ НА САТЕЛИТИ СЕ ПОЯВИ РИСК ОТ ПОДПЛАВАНЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ОКЕАН !!! От 25.06.2021 са първите тревожни сигнали ...Има особена деструкция от нови облъчващо сканиращи излъчващо деструктуриращи оръжия вкл монтирани в САЩ,КАНАДА,Русия като дигитализация/цифровизация вкл в Космоса..

36

Хи хи

преди 2 години

До ББ И динозаврите щяхте да спасите от глобалното затопляне, ако живеехте тогава, Климата е важен- да! А и вий оръфляците продажни, знаете как да го променяте. Финансово.

35

Анонимен

преди 2 години

Само месията Бил Гейтс и света грета, знаят как да променят климатичните промени в интерес на хората. Но само на избраните хора от комунистическия гРобализъм и Китай. Парите не миришат. Само Китай има право да мърси планетата.И запомнете- склонена главица, сабя не я сече. Освен това ваксините ги раздават безплатно филантропите- и за децата ви и внуците ви. Стотинка не взимат за това. Не пропускайте шанса. А всички тестове за антитела се плащат от вас и дори не важат. Изберете сигурното

34

ББ

преди 2 години

климата е важен...ако оцелеем,та кой и защо ни убива през вируса,кой изащо ни отнема Свободата,защо не ни защитихте,нали за това ви плащаме не да си играете игрички с офшорни...Кой и защо убива милиони отнемащ им Свободата...за какво ви плащаме?...за кого работите???...очаквме решения...или сте уволнени!!!

33

ББ

преди 2 години

искам да кажа,че хитлер или сталин биха ме застреляли ...или в камерите за минути...вие ни обричате на нечовешки ...мъчителни смърти...през ковид създаден от китайците,без въздух и вода отнети ни от милиардерите...по жестоки и *** сте от хитлер и сталин...плюя на мерцедеса,форда и ладата ви...Справедлив и Свободен Свят...или да го погребем!!!!

32

ББ

преди 2 години

и от кога г-жа меркел има има власт над глобалнитезавърсявания???приемам идеята...но е глупаво...една птичка пролет не прави...да трябва дасе започне отнякъде...от китай и русия мисля...а да германия...САЩ,те са големите замърсители...чудовищни парични потоци,зависимости,власт...животите на милиардите по света... са пари...стока са...в 21 век човешките същеста са стока за политици и милиардери...демокрация!!!по жестоко и несправедливо от фашима и комунизма...и ни го вменяват като..."ценност"..

31

SS

преди 2 години

Най сериозният проблем на европейците е *** идеологията и покваряването на подрастващото поколение.

30

Анонимен

преди 2 години

Най-сериозният проблем за европейците (и не само) е изменението на климата...в главите им.

29

евреиски лъжи

преди 2 години

До Анонимен 47 мисли ! не повтаряй като папагал глупостите които са ти наляли в главата - дърветата се състоят оу 48% въглерод, тази глупост с форо синтезата я измислиха евреите за да обяснят откъде дърветата намират въглерод. Във вуздуха 0.3% е CO2, за да събре 1 грам въглерод дървото трябва да филтрира около 500 кубика въздух ... като как я виждаш тая работа !?

28

17

преди 2 години

Най-грамадната престъпна схема в света е т.нар. пазар на квоти за парникови газове. Държавите облагат собствените си народи с еко-такси, които общо възлизат на трилиони долари.

27

17

преди 2 години

Белите европейци се топим като пролетен сняг. Това е РЕАЛНИЯ климатичен проблем!!!! Глобалното затопляне е естествен процес, който не се дължи на парниковите газове.

26

Анонимен

преди 2 години

Цели полета във Франция са пълни с закупени автомобили Тесла и други подобни, знаете ли защо? Защото хората не знаят какво да правят с тях след това! Жизненият цикъл на акумулаторите им е кратък, а рециклирането на тези акумулатори е реален и скъп проблем. Не е прието да се говори за това на глас, но тези технологии нанасят несравнимо по-голяма вреда на екологията и околната среда, отколкото традиционните двигатели с вътрешно горене.

25

Анонимен

преди 2 години

Енергийно неефективните вятърна и слънчева енергия днес струват около 7 до 9 пъти повече от газа.

24

CO2 измамата

преди 2 години

Това е напълно изфабрикувана заплаха целяща мерки за закриване на икономиките на развитите страни. Деиндустриализация, срутване на жизненото равнище до нивото на Средновековието. И няма да купуват газ и нефт от Русия и Русия ще фалира. Не успяха с Хитлер, не успяха и сега а с тези CO2 емисии буквално се простреляха в крака. Русия вече не е зависима от износа на нефт и газ и е напълно самодостатъчна и официално обяви, че може да скъса всякакви отношения с еесовския съюз и със запада.

23

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли че за производството на една литиева батерия за електромобил се отделя повече СО2 /плюс консумация на вода/ отколкото отделя един дизелов автомобилен двигател за десет години ? Знаете ли че подземните въглеводороди - нефт , газ СЕ САМОВЪЗОБНОВЯВАТ !!! Достатъчно е да се поддържа темп на добив съизмерим с темпа на самовъзстановяване и петролът и газа ще са ВЕЧНИ !