12

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ОКОВИТЕ ЩЕ СЕ ЗАМЕНЯТ СЪС СЕРТИФИКАТИ.

11

Анонимен

преди 2 години

До 10 Санитарите най-непосредствено наблюдават какво се случва с хората след инжектирането с ваксиевтаназия. Затова не желаят да се осакатят или самоубият с нея. От доста места се чува, че в старческите домове е брутално клане. Ама на кой му пука, нали?

10

До Боци боц

преди 2 години

Със сигурност не познаваш нито един лекар. Не може да се толкова неграмотен, а да се пишеш приятел с доктори. Ха ха

9

Анонимен

преди 2 години

Болногледачи протестират. Санитари един вид. Толкоз им е акъла!

8

Анонимен

преди 2 години

Ми те щот са прости и неграмотни, за разлика от нашите продажни медийни звезди, дето имат план да изпълняват и ще им дърпат ушите, ако изхвърлят "ваксините".

7

Анонимен

преди 2 години

Мирише ми на преврат.

6

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

Познавам няколко лекари, нито един не се е промушил. И няма намерение. Но вие си вярвайте на рекламните приказки на мегафарма. Да не забравите да подпишете че ги освобождавате от отговорност за експерименталните им зловредни препарати, ей. Нищо странно и съмнително няма в това.

5

Бау

преди 2 години

от 1.9 милиона 300 не искат. :D Огромно число!

4

само така

преди 2 години

Четете закона! Имаме права. Никой няма да ни уволни, ако не сме инжектирани с експериментален препарат. И имаме правото да откажем. Аз работех 6 месеца в болница като доброволец. Предложиха ми цяла кофа с ваксини. Аз отказах и приключихме с темата. След това си работех без проблеми. Айде сега по един адвокат и към съда!

3

Анонимен

преди 2 години

Не са лекари, а болногледачи в социалните домове, които са с по ниско образование и най много протестират.

2

Анонимен

преди 2 години

Еми да си протестират. Като имаш такава професия , ще се ваксинираш със всички задължителни ваксини.

1

БОЦИ-БОЦ

преди 2 години

О, НЕ! Лекарите са антивацъри?? Все едно има нещо в тази експериментална терапия, което ги принуждава да реагират така? Примерно, че е нетърпимо вредна и смъртоносна, сравнено с която и да е истинска "ваксина"? Или че има нищожно, недоказуемо и незабележимо полезно действие, и въобще не работи като "ваксина"? А сега де?