236

Анонимен

преди 10 месеца

До Мария "Мойта малка дъщеря, Маария, Мааария, вече свири на пиано, Маария, Маария, колко мъничка е тя, а пианото голямо ... " Така и този разговор за теб "Марийче". Казва ти го един истински българин и родолюбец. :))))

235

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин "Няма да ти кажа нищо." Ахаааааа. :)))))

234

Анонимен

преди 10 месеца

Тупа топката и лъже.

233

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Постовете ти започват да става все по-неадекватни и агресивни. Отговарям ти с исторически истини. Каза, че Тервел е бил "признат". Я ми напомни, защо сме имали битката при Анхиало, щом е бил "признат"?

232

Анонимен

преди 10 месеца

Не е предател, но е лъжец. Едно каже в Скопие, а друго в Брюксел и в Спфия , че сме братя..

231

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин "Чудна работа! Българските царе били регионален фактор. Пък рицарите превземат Цариград, а малко по-късно първият им император Балдуин е смазан от цар Калоян. Много си зле и неграмотен" Я разкажи, как се разширява България като фактор в следствие от това? Обясни какви последици има това за Европейското позициониране на България. :))))

230

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Аз не хуля България. Напротив. Тъкмо защото не искам България да страда от грандомански изпълнения, от каквито доста е страдала исторически, сме длъжни да посочваме нещата каквито са, а не каквито ни се е искало. Хан Тервел е бил използван, което се вижда по-късно в политиката на Византия спрямо България. Тя не се променя фундаментално! Също така, вие май си нямате идея за какво говорим:става дума за утвърждаване на българската държавност,чрез присъединяването й към "цивилизацията"

229

До Българин 312

преди 10 месеца

Няма смисъл да спориш с този, нивото му е на дете в седми-осми клас или на гимназист, който едва е успял да закърпи тройката по история.

228

До Българин 312

преди 10 месеца

Няма смисъл да спориш с този, нивото му е на дете в седми-осми клас или на гимназист, който едва е успял да закърпи тройката по история.

227

Анонимен

преди 10 месеца

Македония ,не Северна Македония .Въобще не ми пука какво щял да каже смотан ***.Македония е суверена държава точка.

226

Анонимен

преди 10 месеца

Някой тук не знае що е това фортпост, какви са особеностите на морския такъв и каква е връзката между тези топоси от една страна и търговския и военния флот от друга. Не се напъвай да остроумничиш, това няма да ти замени десетилетията, през които е трябвало да четеш специализирана научна книжнина, да се ровиш в исторически извори и накрая да си съставиш адекватна представа за исторически факти и събития отпреди векове.

225

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 310 Желателно е да посветиш постовете си на демонстрацията на знание и способност да мислиш.

224

Анонимен

преди 10 месеца

До До Анонимен 301/306 "Имаш ли представа откога има българскИ държавИ? И какво са представлявали те?" Имам дотолкова, за да разбера, че се опитваш да смесваш историческата българска държава на Балканския полуостров с каквито дръжавни образувания племената, към които принадлежи и това на Кубрат са имали преди това. Сигурен съм , че византийците са били много впечатлени от изрисуваните племенни знаци на седлата на конете на прабългарите. :)))))

223

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 304 - Лаико, пий чаша студена вода и се успокой. Ако си ***, вече си заработи стотинките. Ако пък си от типа "душевен мазохист", напразно се пениш, не можеш да промениш историята, а това, което пишеш издава, че хал хабер нямаш относно материята, в чиято сфера се правиш на специалист. Ти си просто едно комплексирано момченце, което е запомнило 5% от дочутото в часовете по история в основното училище.

222

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Хехехехе. Значи най-многото, което можеш да кажеш за българския цар като "сила" е, че е "поддържал връзка" със силните в региона. Е няма що, голямо "доказателство" даде за това, че е бил нещо повече от това, което казах:регионална сила. Както казах, ти въобще забрави за какво си тръгнал да спориш.

221

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Към Заев: Да признаеш българските си корени и македонския език като като обособено наречие на българския език не е предателство, да признаеш общата ви история с българската не е престъпление,защото всичко друго е неистина и насажда взаимна омраза между двата народа.Един ден(може и след 50 години) автентичната ни история ще излезе с неопровержимите си истини,а цялото това изгубено време ще си остане за ваша сметка.Омразата към и лъжите ви за България не са вашият път,но този избор е ваш и жалко.

220

До Анонимен 301

преди 10 месеца

Имаш ли представа откога има българскИ държавИ? И какво са представлявали те? Уроци ли чакаш да ти се изнасят тук или предпочиташ познание, акумулирано в по няколко изречения, които да ти дадат хора, цял живот чели исторически извори и научни анализи? Та да благоволиш да приемеш това, което ти поднасят наготово или да се подиграеш? Щом имаш такава нагласа, по-добре седни при бабите пред някой блок в панелните комплекси и си приказвай с тях. Само гледай да не попаднеш на пенсионирани даскалици.

219

Американ

преди 10 месеца

Макетата до сега са ни убедики, че трябва да ги държим извън ЕС за поне едно поколение след като са престанали да кавт срещу България(което те не са паправили още)

218

Анонимен

преди 10 месеца

До До 286/299 А ти имаш ли представа как са гледали на "великите" българи от Византия? Чети бе! КЪДЕ са "Плиска" и "Преслав" днес"? Аз знам къде е Истанбул. ТОВА е разликата между "империя" и "борещ се за признание". Както казах, на върха на мощта си България никога не е била нищо повече от регионална сила. България НИКОГА не е имала силен флот. Странно за страна "на три морета"!

217

Анонимен

преди 10 месеца

Един македонец - комита. Двама македонци - чета. Трима македонци - чета с предател. Четирима македонци - комитет за приемане в ЕС. Само дето не могат да се разберат кой е предателя.....