258

Анонимен

преди 2 години

Бай *** яхна ЕС като магаре и го насочва с ритници и псувни в правилната посока.

257

15-ти век

преди 2 години

До Анонимен Това е лъжа! Нагла при това! В МАКЕДОНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ още първото изречение е разделящо,изолиращо и сепариращо. Има македонски народ и съжителстващи етноси - албанци,турци,гюпци,власи.....,тоест съжителстващите са приютении, защитети под покрива на македонския народ,но са второ качество граждани. Същото беше и в Османската империя - рум милиетът беше обгрижван от прававерните.Македонската държавност е замръзнала в 15-ти век.

256

ЕФБЕТ

преди 2 години

ФИРОМ БЮРМ СЕВЕРНА МЪНКЕЙДОНИЯ. ПРОЕМАМЕ ЗАЛОЗИ ЗА СЛЕДВАЩОТО ИМЕ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!

255

Анонимен

преди 2 години

До Югославянин - Подреждай си мислите , нищо не се схваща от това дето си изтапосал .

254

Анонимен

преди 2 години

Македония е суверенна държава.От къде на къде смотан *** ,що ми казва що да съм и какъв да съм..

253

Анонимен

преди 2 години

Не бе ...щото си предал към корените си,затова има вето,

252

Югославянин

преди 2 години

*** си е ***...Интелекта никога не му е силна страна :) И Заев и цела УДБА имаат бг паспорти!Но *** все се мисли за много умен и силен :))))***,понекога е нужен акъл и мислене,вапреки че това е много трудно за вас :) Кой ли е дал(продал) паспортите?Национални херои ли са ви тези "македонски българи" в България?Ицото Христов,Каракачанката и дружина ли го направиха това?Ех *** глупи,колко ли векове са ти нужни да еволуираш? :))))

251

до 363

преди 2 години

До АнонименЩе го защитим. Няма нищо по-лесно от това. Няма нито един факт и документ, който да е против нашата защита.

250

Македонски език НЯМА

преди 2 години

НАЙ ДОБРИЯТ македонец Е МЪРТВИЯТ.... РЕПУБЛИКА СЕВЕРОЗАПАДНА МАКЕДОНИЯ .... Когато се прекръстите с това име тогава ще преговаряте за Е.С. ....точка

249

Заев

преди 2 години

Некадърният политик и без вето може да се окаже предател, г-н Заев!

248

Анонимен

преди 2 години

Македония винаги се е наричала Македония.Османците я наричат Македония,преди това Византийците и преди това самите Македонци я наричат Македония.А това ,че някой искал да я нарича Западна България е друго нещо.Но това какво значение има.Стига с тези комплекси.Излекувайте ги.Никой нищо не иска от вас.Ако не искате Македония в ЕС налагайте вето и бъдете достойни,не се оправдавайте с някакви хора в миналото и с историята .Обаче, това Ветотрябва да го защитите пред ЕС и САЩ.

247

Бг

преди 2 години

Това македонско момче е толкова фанатизирано, че май има сръбски корени. Това е резултатът от сръбската пропаганда тормозила населението на РСМ над 80 години, Това 3 поколения пррвъзпитавани, че " прави сърби"!

246

Анонимен

преди 2 години

Македония не е само албанска ,тя е на всички в Македония без значение какъв произход имат ,това е записано в конституцията на Македония.И да Албанците са достойни граждани на Македония.Най-добрия приятел на баща ми е Албанец и винаги сме разчитали на тяхната подкрепа.Много се радвам,че те са активни в държавата и много помагат.Даже в националния отбор по футбол бяха най-борбени и достойно защитаваха интересите на всички в Македония.

245

Анонимен

преди 2 години

До 358"Македония суверенна държава"По правилното е Македония е албанска държава!

244

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли ,че през Османският период ,чак в края на 18 век по настояване на гърците територията е започнала да се нарича Македония!Кузман Шапкарев и др.Възрожденци са били против и са искали тя да се нарича Западна България.

243

Анонимен

преди 2 години

Македония е суверенна държава..

242

Анонимен

преди 2 години

Да се разбира: Ако бях предател на ... Сърбия.

241

Анонимен

преди 2 години

Кой е написал това с мъртвия Македонец? Само ако те открия ще ти кажа кое е добре и кое е зле.

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 348 "Толкова е бил "използван", че го имат едва ли не за Господ" Вземай мерки ....

239

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 350 "Най-добре е да идеш да поспиш малко." Дори спящ ще знам повече от вас. Няма заместител на способността да се мисли. Това е разликата между мен и някои от вас. :)))))