19

Конан Варварина

преди 2 години

Кви доказателства бе, главунчо?! Деда и, Янчо Каменов, е мил краката и е целувал дирниците на турчору преди 150г., та да го дръжат кмет, демек чифликчия у с.Ягодово (по онова време Янчев чифлик), тая ли ще е по-различна?! Тия са за трипане до 9то колено! Родоотстъпници, рушветчии, далавераджии - това са те, и ГРОБ ги подкрепя, защото и те са такива, ИЗМАМНИЦИ. Всички такива при Бакърджиев .....

18

Анонимен

преди 2 години

Съмнения, съмнения, съмнения. Една жена казала на пазара. Дайте едно доказателство поне! Радев Ветото за това пусна вето на закона за фалашивите новини. Сега всеки си говори през къра. Някой чул в трамвая, други чели някъде по нета, че някой си го подслушвали, трети чул, за канибали в България и като развален телефон. От ухо на ухо една кокошка снесла едно златно яйце и докато новината стигне до края на селото - кокошката снесла 100 златни яйца. Та и вашата работа сащата! Манипулатори!!!

17

Гражданин

преди 2 години

И в община Тервел е същото,по селата улиците са в бурени, пътища никакви, асфалтиране на пътища с чакъл,ама парите са изписани за асфалт.голяма мафия са общинарите,ама и стария кмет ги учи на далавери.

16

гледна точка

преди 2 години

Хе-хе, протестирали срещу несправедливи уволнения. Ами тогава цялото служебно правителство трябва незабавно да си ходи.

15

Анонимен

преди 2 години

Всъщност това е доста лесно доказуемо. Има ли асмалтиран път в къщата й в Бързия, значи има проблем ако няма документи как се е сдобила с него. Абе проста е явно жената. А и няма да казвам, че.да се избере асфалт си е направо гротеската. И то при условие че в Берковица е кариерата с един от най-красивите бели.мрамори в България! Махайте я тая, ако наистина е асфалтирала.пътеката си, а не улиците на хората.

14

Гражданин

преди 2 години

До 8. И ти си същият ***. Доказателства??? Няма.

13

Гражданин

преди 2 години

До браво. А доказателства за "кражбите" имаш ли? Или и ти като много други иддиоти ей така с общи приказки.

12

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще саботират Държавата до последно - тоест още една седмица

11

Анонимен

преди 2 години

На клошарите да кажа, че няма клауза в закона за местната власт кмет да си подаде оствката защото някой му е иска. Това са л.умпените от жълтите паваета докарани с автобуси от София,

10

Браво

преди 2 години

И Берковица се събуди и гонят крадливата кметица от ГЕРБ.Само София търпи крадлата Фандъкова.

9

Анонимен

преди 2 години

Искат ѝ оставката, пък цели СЕДЕМ партийчета я подкрепят за предстоящите избори! Как ги правят тия работи? Пустите берковци станали московци!

8

Анонимен

преди 2 години

Колко жители има Берковица? Аз виждам максимум 40 човека на този протест.

7

Анонимен

преди 2 години

Един по един всички гербаджийски кметове. Нема такъв кмет от ГЕРБ който да не си е усвоявал за джоба, да си направи къща, да накупи коли и апартаменти на деца, зетьове и тъщи. Да си направи уличката пред тех, пътче до тех и пр. с народната нара, не от своята.

6

Анонимен

преди 2 години

До ... Значи не се казва чистачката баба Мара, а чистачът баба Мара?

5

...

преди 2 години

Длъжността е КМЕТ без значение дали е от мъжки или женски пол изпълняващият длъжността, както Министър, Управител, Премиер, Президент, Чистач. Счетоводител.... Предполагам, че на вратата на кметицата пише "КМЕТ"

4

Анонимен

преди 2 години

Уволнените от кмета и техните роднини му искат оставката.

3

Анонимен

преди 2 години

Кметицата е от Герб.......Тоест БКП 2! А дали ще е по различно ако царуваше БКП1 (БСП)???

2

House M.D.

преди 2 години

Няма да стане!!! Те искат оставката на КМЕТА, при положение, че нямат кмет, а кметица. Освен ако кметицата не си смени пола, няма как да изпълни желанието на протестиращите. Ех, език мой - враг мой.

1

Анонимен

преди 2 години

Кметицата е от Герб.