6

Анонимен

преди 2 години

Добре , че е дядо Петър климатолога , та да разберем че имало неблагоприятни климатични явления . Само дето ,от толкоз преливания от пусто в празно ,не разбрах кои точно от тях ще се засилват и къде ще бъдат. Т.е. - да даде прогноза ,а не общи лафове , които и аз мога да изрека , само че безплатно ...

5

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе Бог да се смили. Не е Бог да унищожи света. Ние го унищожаваме, човеците. Бог е творец, той не е унищожител. Ние сме тези, които разрушаваме и унищожаваме всичко. Защото нямаме вяра. Ние, човеците, станахме материално зависими. Всеки иска хубава кола, хубава къща, хубава работа и много пари за да ходи по почивки. Ние сами разрушаваме нашият дом, Земята. Тя е нашият дом а не някаква постройка с джакузи вътре. Ние сме си виновни за всичко, Бог е творец, не е разрушител :)

4

SS

преди 2 години

Ще има климатични мигранти,хаос и страдание ! Затова се научете да оцелявате !

3

SS

преди 2 години

Свиквайте това е бъдещето ! Предстоят глобални климатични промени. Още през 1985год е имало заседание на космическите сили.Сащ, СССР,Англия,Франция,и страната домакин тогава ФРГ ! Още тогава се е знаело ,че към 2050год ще има климатичен апокалипсис и трябва да се вземат мерки да се спаси елита на света ( не хората)Но процесите вървят много бързо и сега се очаква 2040 най късно това да стане.Защо питам богатите си строят бункери ?

2

Анонимен

преди 2 години

Най много ме притеснява това че започват да се случват явления които съвпадат с писанията в Библията. Там са описани последните дни преди свършека на света. Когато видя някое съвпадение с тези писания започвам истински да се притеснямвам за децата които са бъдещето на света. Дано Бог се смили и не унищожи света. Дано тези явления да са само нелепи съвпадения. Иначе много лошо ни чака.

1

Анонимен

преди 2 години

2005 или 2015?!?