600

До Сърбин 652

преди 2 години

Демокрацията е клише за наивници.Представителната демокрация всъщност е партокрация.Пряка демокрация в този побъркан свят де юре има в Исландия и Швейцария,където хората живеят спокойно.И стига с тези малцинства,били те етнически,религиозни,сексуални,расови или други.Под маската на защита на правата на малцинствата се прокарват идеологии,които рушат моралните и културни устои на човечеството.Прочети какво е " Прозорецът на Овертон" и как кукловодите ни водят към гибел.

599

До 650

преди 2 години

Дядо ти е бил на южния фронт през Първата световна война.На север немско-български войски се сражават срещу румънско-руски войски.На 6.12.1916 г. На 9.12. 1916 г. българската войска минава в победен марж през Букурещ и продължава сраженията.1917 г. превземаме Браила.Добруджанския фронт също напредва.Руските войски се оттеглят от Добруджа,която е освободена 1917г.Дядо ми се е сражавал там.Руснаците в окопите му казвали "Братушка не убивай".Пуснали ги да избягат без оръжие.

598

Скопски българин

преди 2 години

Ние българите в Македония секой ден се срещаме с овакви *** които сеят омраза към България. Такова мислене имат много млади в Македония като резултат на бившата комунистичка пропаганда която и днес е жива. Той Драган Гюровски и по името се гледа дека е сърбоман. Това видео да се показва на европейските лидери за пример каква пропаганда се върши в Северна МК и как се сее омразата към България. Докато не спре това и не признаят българската история да не не пускат в ЕС.

597

факт факт факт

преди 2 години

Те Българските Служби за Сигурност се занимават с тероризъм срещу самите Българи използващи собствените им пари,дори в Перник имат база подобна на лагер за изтезания!

596

хайде

преди 2 години

Публикувайте имената на хората убити, пратени в концлагер и затвор заради твърденията им че са българи в югославска Македония.Също имената на тези които са заплашвани че ако не се откажат от българското ще бъдат пратени в концлагер, затвор или убити или ще останат без работа. Дайте пенсии на живите и на наследниците на умрелите. Тогава Европа ще види кои са фашисти.

595

Анонимен

преди 2 години

ВМРО ДПМНЕ, да им се отнемат българските паспорти и да бъдат обявени "персона нон грата", в България. Начело, с Мицкоски и тази грешка на природата, от снимката.

594

Недоразбрал

преди 2 години

Пратете ми адреза на тва пи шлеме за да му изпратя един стек хайнекен,да има да си пийва спомняйки си подаръкът,който ни е направил на нас българите!Ако има един нормален политик останал в ши баната ни БГ,да вземе записа и да го преведат на 28 те езика на ЕС.Да го запишат на дискове и на всеки евродепутат по един диск,подарък да си слуша езикът на умразата и да не смее никой повече да ни занимава с темата РСМ!!

593

Анонимен

преди 2 години

650 Никой не е хвърлял бебета на щикове, но нищо не може, да се сравнява, със зверствата на сърбите във Вардарска Македония, над българите. С масовите убийства, изнасилвания и геноцид, на сърбите над несърби, по време на Войната в разпадащата се Югославия. Всички сръбски генерали бяха осъдени за престъпления срещу човечеството. Сърбите са фашистите на 20 век. Ние си служим с факти, сърбите с митове, легенди и лъжи. Румънците не крадат нагло, българска история и не наричат Кирил и Методий, румънц

592

Анонимен

преди 2 години

667 Добре, че от теб нищо не зависи. Скрий се някъде и не пипай клавиатурата. България първа, е признала РСМ и няма териториални претенции към нея, напротив, РСМ има такива към България. Не ни трябва, сръбскоруска ***, в която са я превърнали сърбоманите. Вето, докато не престанат, да крадат българска история и език, и не спрат езика на омразата.

591

Джони

преди 2 години

Стига ни занимавате с тия политици без топки, само ни насъскват един срещу друг. Защо не попитат хората какво мислят ,как се чувстват.Или слушат господаря отвъд океана. Немат ли си собствено мнение.

590

Макета-провансалци!

преди 2 години

ДОКАТО ДЖОУЗЕФ БАЙДЪН НЕ ВЪРНЕ ГЕОГРАФСКАТА ОБЛАСТ "МАКЕДОНИЯ" НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ, ДОТОГАВА МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ПРОВАНСАЛЦИ. ЕДВА В ПРЕДЕЛИТЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, ИСТИНСКИ ЕВРОПЕЙЦИ. бг.

589

Анонимен

преди 2 години

659 Турците са натрапниците на Европа, нахлуват на европейския континент едва в 14 век, с огън и меч, възползвайки се от вилнеещата чума, тогава. Избиват мирното население и го асимилират. Разрушават християнски храмове, или ги правят джамии. България не иска никаква"хубост насила", а само, да бъде призната историческата истина.

588

ХРИСТИНА

преди 2 години

До СрбинКОЛКО ПЪТИ НИ ЗАБИВАХЕ НОЖ В ГЪРБА!!!НИЕ МОЖЕ ДА СМЕ ПАДНАЛИ ДО ЕДНО МОРЕ,А ВИЕ НЯМАТЕ И ЕДНО!!!ВЪТРЕШНОКОНТИНЕНТАЛНА ДЪРЖАВА!!!ВСИЧКО,КОЕТО НЕ Е НА МОРЕ Е ГЛУХА ПРОВИНЦИЯ!!!

587

Анонимен

преди 2 години

Сръбски ченгета на УДБА, биха до кръв, Заев в македонския парламент, по време на организирания от тях пуч, а той им се слага...Македонците са мазохисти, които се унижава пред Белград. Който не уважава себе си, не е достоен за уважението на другите.

586

СС

преди 2 години

Малък *** е този, руско-сръбски агент. Айде у лево и папай тревата! :)

585

Анонимен

преди 2 години

Никой от възпитаниците на УДБА и македонски лидери в РСМ, още не се е разграничи от изказването на сръбските фашисти в РСМ, изявяващи се, като политици, там.

584

Анонимен

преди 2 години

673 Това не е вярно, в Сърбия, която запали най-кървавия конфликт в Европа, след Втората световна война, сърбите извършиха геноцид над несърби, доскоро живели в една държава с тях, стъписаха света с жестокостите си- масови изнасилвания и депортация. Сърбите са фашистите на 20 век, как може, да са демократи? Асимилират българите в Западните покрайнини, преследват ги, не позволяват български учебници. Млад човек, критик на Вучич, наскоро бе убит в затвора. Медиите са на ултраса Вучич в Сърбия.

583

Србин

преди 2 години

за Македония и Сърбия е най-добре те да не влязат скоро в Европейския съюз. Дълги преговори - дълга борба с престъпността и корупцията. Вие, българите, влязохте в ЕС неподготвени. Корупцията и престъпността в България продължават, а икономиката ви е също толкова лоша. България и Румъния бяха приети в ЕС и НАТО само заради Русия. В България систематично се нарушават правата на националните и религиозните малцинства. Всъщност дори не позволявате на хората свободно да се изразяват, както искат. Що за демокрация е това? в православна Сърбия националните малцинства живеят свободно и имат образовани

582

Мехмед

преди 2 години

Българите още не разбраха, че насила хубост не става...Както не успяха да побългарят турците, *** и помаците, така и няма да успеят с македонците. А доколкото за ЕС- и с България и без нея, когато Германия и Франция решат, Македония ще е част от съюза.

581

Анонимен

преди 2 години

Когато няма наказания за такива хора в Македония, а още повече - това е уж политик, няма какво повече да търсят помощ от България за ЕС. Смешна работа. Промениха си името на държавата, а да съскат против България не спират.