620

Србин

преди 2 години

а тези вестници, които досега са представили нещо за това, не представляват дори най-слабата картина на българските престъпления.Че българската журналистика работи и пише много повече в защита на тези престъпления и омаловажава Сърбия, отколкото сръбската журналистика, която има по-голямо право на това.че измъченият сръбски народ, въпреки най-благоприятните условия на мир, няма да получи морално удовлетворение, ако българските престъпления не бъдат изяснени, едно по едно и системно, така че варварските хора, които продължават да изгарят мостове в Сърбия, да заблудят Европа, и да ги убе

619

Србин

преди 2 години

11 декември 2019 г.Резолюция на гражданите на Лесковац срещу забравянето на българските престъплениГражданите на град Лесковац и околностите му са претърсвали днешната седмица в продължение на много седмици, престъпления, жестокости и грабежи, които българите са извършили по време на кървавото си управление в Сърбия, така че донесли следнотоРЕЗОЛЮЦИЯче нашата журналистика, от освобождението си до днес, е обърнала много малко внимание на българските престъпления, извършени в Сърбия, които поради тяхното множество, многообразие и отвращение не трябва да бъдат забравени. а тези вест

618

Србин

преди 2 години

Братя българи, на първо място трябва да знаете, че всички тези твърдения не са случайни. Всичко е програмирано. Целта е православните народи да се карат помежду си. Странно е как вие, българите, лесно ставате жертва на провокациите на западните слуги. Тъй като сте били лошо управлявани от различни "бурзи", най-добре е за вас българите да бъдете управлявани от нас сърби или руснаци. Вие сте добър народ, но много наивен.

617

No Coment

преди 2 години

Този шут са му платили от далече за да забавя приемането им в ЕС. Насаждането на омраза срещу България е платено.Мрази цял един народ зад граница,но не му пречи да живее между друг един народ.Интересно е.

616

Тт

преди 2 години

Да го пипнем *** и да му напомним българите как отмъщават.

615

Бунгар

преди 2 години

Не бива един народ да се ГОРДЕЕЕ с това,че е дал десетки или стотици хиляди БЕЗМИСЛЕНИ ЖЕРТВИ.За жалост българския народ го е правил не веднъж и дваж.Това,че сме давали жертви си е наш проблем,а не на съседни нам държави и не означава,че имаме право да имаме претенции към тях.

614

Анонимен

преди 2 години

История - ИЗ ТОРА, пълна с толкова много кръв!А истинската ЛЕТОПИС дреме някъде в гените ни,или в подземията на Ватикана!

613

Анонимен

преди 2 години

Жалко е!Жалък е този млад човек изпълнен с толкова"стара"омраза,инжектирана от техните проповедници!Жалко е и това,че някой продължава да има изгода от такова разделение,и този някой не е България.Европата йощ ке я дробиме!А като слушам езика на всички славянски братя и тези дето не ни смятат за близки,за сетен път разбирам,че говорят на различни диалекти ,произлизащи от нашият чист и така богат и точен език.Език който трябва да е световен и днес,както преди е бил,в санскритското си минало.

612

От БГ

преди 2 години

ХА ,че тоя говори на български. Къде е тръгнал да ни учи.

611

Анонимен

преди 2 години

на *** ви у дундурлицата

610

Анонимен

преди 2 години

Нашето вето към Македония е подобно.

609

Анонимен

преди 2 години

Поведението на този младеж е като на Джамбазки,Каракачанов и Сидеров.Даже е малко по-интелегентен от тях.Гледайте малко тяхни видеа или тяхни исказвания всеки ден по тяхните телевизии.Няма да се изненадам ако те са поръчители на това видео.Много вероятно е това момче да е взело хонорар от Каракачанов за това изказване.Задайте си въпроса защо,помислете малко и ще Ви стане ясно.

608

Анонимен

преди 2 години

За съжаление правата на всякакви малцинства се превърнаха в търсене на превилегии и паразитиране върху мнозинствата.Какво лошо има хората да бъдат оценявани по личните им качества,морал,знания,а не по принадлежност към което и да е малцинство.

607

Анонимен

преди 2 години

За България и българите разбрахме какви чувства изпитва младият политик Гюровски.А какво мисли Гюровски за република Илирида.....

606

Анонимен

преди 2 години

Този пикльо е руснак, или рускосръбски ***. Ченгета, с които Русия наводни Сърбия и РСМ. Този е от новите, сега се "доказва". Що не каже нещо, за правата на Косово, което Сърбия блокира за членство в международни институции и отдавна, не спазва правата на малцинствата.

605

Наследство

преди 2 години

До Анонимен Хибрид между куц влах и сърбин е. Имат 200 000 хибриди наследство от Югославия.

604

Разочарован...

преди 2 години

Не съм очаквал че именно Бюрм/Срм ще се превърнат в най-расистката държава в Европа!!!! И то, омраза и презрение към нас българите, които винаги сме показвали толерантност и добронамереност към тях.

603

Анонимен

преди 2 години

Вето до край. Тея никога не трябва да влезнат в ЕС.Който политик ги подкрепи се закупува от раз.

602

Нено

преди 2 години

Този не знам какъв е по народност? Не, че той знае? Ама е изключително неграмотен ! Не само по история ами и като се опитва да говори български език!

601

Жалкарчета Макита

преди 2 години

Кел.еш.че - провокатор ! Не му обръщайте внимание !