680

Вижда се

преди 2 години

Яко са го подклали србските ''учители'' ! Жалко за такива погубени млади мозъци !

679

Ами

преди 2 години

Да го пратят това видео с превод, на европейските и американските им поддръжници !

678

нагаждачи

преди 2 години

имате посърбено цяло поколение , преди със сръбските пасоши по европа ,по в старо време сте се гърчеели сега с българските пасоши най големите нагаждачи и лицемери на балканския полуостров Вашият Заев най вероятно има роднинска връзка с Пирински , ама той се прекръстил че му се смеели на фамилията

677

figil

преди 2 години

Това да го каже на хилядите македонци, които взеха българско гражданство и следователно европейско. Този национализам върлуваш на балканите последните 150г. е пагубен за независимостта на държавите и използван/стимулиран умело от великети сили( както и местни играчи ) . Хората гледат ''паничките си'' и ако няма постоянно някакъв пополизъм, надали ще ги интересува толкова общото ни начало и т.н.

676

ББ

преди 2 години

хаха...македонско-турски виц...турците ни наричаха...рая,македонците обявяват синоветени за....гайове...каквото и да означава,ще ви отговорим с ...Вето за следващите 30 г.,обидите и езика на омразата не са ценност в ЕС,надявам се,ЕС службите...да видят истинското лице на кандидатите...да си различен...те осъждат...без съд...франкенщайн...когото признахме за човешко...продължава да се държи като н.чо.ешко...това ли са новите"ценности" на ЕС???опитват се да ги внедрят кгб...за да свършат Съюза!

675

Анонимен

преди 2 години

България е жива и просперираща, хахахахахах цирк!

674

Македонец

преди 2 години

Па такви и ке си останете во вашата проста Бугариа, затоа што не ви дреме... Прости, нахални, да крадате само и да превземате туга историа... Плус попедерчени цела младина, за неколку години наталитетот ке ви е 20% дали и толку, провери може и син ти е ***, само да знаеш што имам слушнато за младите момци во бугариа 80% геиови.

673

ББ

преди 2 години

Татарите са Свободни хора...реални,достойни за уважение...в рсм и сърбия опитват да ги превръщат в нещо негативно и лошо...неграмотни и зависими...дължите извинение на тези прекрасни хора обитаващи руската федерация...и путин ли мисли,че да си татарин е...нещо негативно и лошо???Българите си имаме История доказана с исторически документи и артефакти...всеки грамотен може да ги види...Вето докато немерят себе си!!!омразата лъжите,манипулациите,плащането на лъже-лобисти и политици-депутати ...

672

ББ

преди 2 години

До Македонецти никога повече няма да си ми "брате"...и децата ти на децата ми..и аз ги уча като вас вече...каквото повикало...такова се обадило...не ме обиждай...братята ми са достойни и смели мъже и жени...не са сърбомански ***...дреме ми за живота ти...учи албански

671

Македонец

преди 2 години

Брате во МК е животот, вие во Бугариа не сте свесни што пропуштате. Поздрав

670

ББ

преди 2 години

До Македонецхаха...България е жива и просперираща,темата е...югославенска,демек измислена...нещо като франкенщайн...ама щом ви е удобно...ок,относно обидите...сръбските служби държат политиците ви с пари бре,не им дреме за Справедливост или Благоденствие на народа ви...големите си ги мерят...а мекерета като това дете са жертвите,Историята ще ни дава оценки...не неграмотни и зависими,озлобени...ела ми на гости в България...покани това злобното...ще ви платя всичко...елате да видите с очите си

669

Македонец

преди 2 години

Има ли уште живи по темата???

668

Даме

преди 2 години

Така действа белградската дипломатическа школа и традиция - бутат напред някое малоумно сърбоманче да лее помия по България и българите. Това им е политика от 100 години. Подли и долни както винаги!

667

Анонимен

преди 2 години

Корените на омразата търсете в руската линия на влияние. Прочетете какво пише и говори съветникът на Путин - Александър Дугин, който направи пътека до Македоня и обратно, или съучредителката на Фонда за съдействие на руско-македонските стратегически изследвания в Скопие Мария Третякова, която интригантства, че България е била фашистки окупатор на Македония, има териториални претенции, изисква да се откаже от историята си и че нашият народ е съпричастен към Холокоста.

666

меее

преди 2 години

Това просто посърбенце келеменце, некой му плача да злобее против баба си и дедо си. Леле мале как ли се въртят в гробовете като *** чуват. Срам.Сдуханяцим промити мозъци. И моят род е от Егейска Македония и много се радвам, че нямам останали роднини в това бюрм срм или каквато е клоака.Нашето правителство да направи програма за нови бежанци, ако има останали такива желаещи да дойдат в България, да отнеме паспортите на ония, които за пари са ги извадили, да сложи ограда по границата и лека нощ.

665

ффс

преди 2 години

До АfD ГерманияТова е напълно нормално, тъй като жителите на Татарстан не са татари.Това са наследници на волжките българи, които не са дръпнати(като татарите). Това келеменце, което се надявам някои на местна почва да си му даде това което траЖи е продукт и на съветската пропаганда, която нарече Казанското Ханство Татарстан.

664

АfD Германия

преди 2 години

споерд мен названието "татари" не е обидно. Бил съм в Казан, столицата на Татарстан, част от РФ, и останах впечатлен от чистота, култура, спортни съоръжения, дружелюбни хора, на чийто стандард на живот северомакедонците само могат да завидят. Нефт и газ колкото си щеш. В Перм, другият голям град на Татарстан са едни от най-големите рафинерии на РФ.

663

Устанокот им

преди 2 години

До Анонимен Топличкият устанак не е повдигнат от местното население,а от криещи се по горите сръбски войници след разгрома на сърбите през есента на 1915г. в Косовската операция. Командмането,оръжието и боеприпасите са е привнесени със самолети на Антантата от Солунския фронт. Лошото е,че по същество са военни,но се бият като разбойници - колят,тероризират,опожаряват и затова са получили отношение като към терористи. Тане Николов все пак е вземал пленници,докато австро-унгарците са ги тепали.

662

Невежествени

преди 2 години

До Аз Понеже са злобни и невежествени свързват несъвместими неща нацисти и монголоиди,които нацистите са считали за ***. Нямя как и двете неща да са едновременно валидни. Обиждането на раса не бива да се подминава от жълтата раса,още повече,че е доказано,че жълтите са по-добри математици от белите.

661

Аз

преди 2 години

Интересно как татарите и монголите, които са от жълтата раса, са фашисти и расисти и се борят за чиста бяла европейска раса. Това не е ли самоубийствена политика :)