43

икво

преди 2 години

от това ? Някакви милиардери си мерят *** пред медиите ... боли ме фара за тях точно толкова колкото на тях им пука за мен !

42

vcz

преди 2 години

Аз лично харесвам проекта на Брансън, тъй като изглежда лесен, евтин и унирерсален.

41

Кочо

преди 2 години

***.

40

Анонимен

преди 2 години

46, не ме разсмивай! Нали тея които си споменал играят в същия отбор, няма шанс за онова което казваш освен ако не е поредната демонРАТска партенка. Памперса няма да навреди на никоя от тези компании. Единственото спасение на бялата раса и морала беше Доналд Джей Тръмп - най-великия президент в историята на Америка.

39

Анонимен

преди 2 години

На космическата надпревара и пречи най много вишизма. Очевидно е че така не става. Вишотокетапостроене унищожава мозъка .Нито Стив Джобс нито Хонда бяха вишисти и това им помогна в техническата надпревара с вишизма ;) Газовите двигатели са много по различни от бензинопилите .Трябва друг подход .Освен това за многократна употреба нещата не трябва да стават по този насилствен начин ;)

38

злобар

преди 2 години

Тукувиж отлетял и на луната и засадил чесън,картофки и лучец . Нали трябва да колонизираме и осерем навсякъде където се докопаме.

37

Холмс

преди 2 години

боя се, че БайДън е поискал ревизия на Безос и Брансън, като зелените чорапи от Баце, и тия взеха да се надпреварват кой да излети пръв - и в страната на необятните възможности, милиардерите ги назначават, не си мислете, че са преуспели от продажба на ябълки

36

Анонимен

преди 2 години

фф

35

ПроСоТо

преди 2 години

До Ангел до Просото В грешка си!..НЕ АЗ съм въпросния "Анонимен",който ти направи забележка за правописа!..Лично аз не обръщам толкова внимание на него,първо защото грешки стават и второ,че ако го използваш интелигентно,погрешното изписване може да добави "малко солчица" на коментара ти..Сфатяш ли?..А,и на никого НЕ завиждам!!..Поне АЗ ИМАМ ВСИЧКО,от което се нуждая!!!!...Точно за това виждам някаква "БОЛКА" в мераците на паралиите да "БЛЕСНАТ" и те с нещо в обществото..

34

Ангел до Просото

преди 2 години

Ама вие освен за запетайки и правописни грешки за нищо друго не можете да се хваните .Оглеждайки се в нащастние и скромен животец който водите завиждате на богатите и успелите които диктуват просперитета на тая планета .С тая завист можете само да си докарате сърдечни проблеми което всъщност не е толкова лошо защото ро.бите са лесно заменими и нищо не зависи от тях .Умират едни,погребват ги в безименен гроб ,раждат се други и така .Пожелавам ви гърбовете да са ви яки!!!

33

Анонимен

преди 2 години

До Ангел Като ти гледам правописните грешки, повече няма какво да коментирам върху разсъжденията ти. Да пази господ, дано другите не са толкова прооостоооватички, като теб.

32

ПроСоТо

преди 2 години

До Ангел Е това беше най-голямататъпня,която съм чел тука!..В сравнение с нея квиченето на герботроловете звучи като музика...Немам какво повече да добава!

31

Анонимен

преди 2 години

До Ностадамос От твоите уста, в Божите уши! Дай , Боже, нещо хубаво да се случи тази година. Амин!

30

Ангел

преди 2 години

Щом могат да си го позволят защо да несе глезят.Нали парите са заради това.Ако парите нети осигуряваха лукс и възможностти никой нямаше да учи и работи.Всички щяхме да сме банда деге.нерати и щяхме да се загубим като вид .Философски погледнато ако не съществуваха благата които се купуват с пари ,ние отдавна да сме се заличили като интелигентен вид!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Да излитат и двамата и да се не връщат...

28

Анонимен

преди 2 години

Тия какъв Космос ги гони,Земята се намира в атмосферен балон, не се отива извън него!

27

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Глу Пако,няма руснаци,няма американци,няма китайци!!!...Споменах ЧОВЕКА ИЗОБЩО!!!!!..И ако някои държави "правят бели" в името на въоръжаването си /СРЕЩУ което СЪМ ПРОТИВ!/,а също и с цел научни изследвания /като Хъбъл,да речем/,то такива БЕЗСМИСЛЕНИ ГЛЕЗОТИИ на "свръхбогатите" ни идват в повече!...Ясен ли бях?!..Или ще запееш пак рефрена за "русофили и русофоби"?!

26

Ностадамос

преди 2 години

Безос няма да може да стигне до космоса защото се крие микроскопична пукнатина в горивния резервоар която е замаскирана от боята на резервоара и няма как да бъде открита.Освен това аз съм никой и предсказанието ми няма да стигне до него. Безос ще се върне на земята под формата на пепел и ще бъде погребан в празен ковчег .

25

Анонимен

преди 2 години

Лудостта на богаташите, какво друго да е? Абсолютни глезотии, крият данъци, за да си начешат кавалите. С какво тези двамата ще помогнат за изучаването и опознаването на Космоса, че въобще не се сещам? За хамерикана, чета, че много не го обичат, заради робското си отношение към работниците, сигурно и с другия е така, то много пари, спечелени по честен начин- няма!

24

Анонимен

преди 2 години

До 28 Имат *у*ове мерят си ги.