13

Анонимен

преди 2 години

"ваксинацията до известна степен прилича на застраховането". Точно така е. Доброволно ваксиниране, умишлено причиняване на вреди и.....застраховката не се изплаща.

12

Анонимен

преди 2 години

"Медицински"? Вие, комунистите, сте всичките теоретици и големи спецове, но на практика, никъде ви няма. Когато трябваше да се действа бързо и превантивно, вие се изпокрихте, или хейтвахте от страни управляващите, като Мангъров. Червени, дървени философи илеката.

11

Явор

преди 2 години

Този трябваше тези неща да ги каже, когато ГЕРБ бяха на власт и НОЩ беше инструмент на Бойко за много неща, но най-лесно е, когато някой вече си е отишъл да го критикуваш. Точно Спасков тогава в интервюта не смееше да критикува Борисов, Щаба и здравните министри (Ананиев и Ангелов).

10

?!?!????????

преди 2 години

Сигурен съм че за този господин не е имало проблем НО двама близки починаха при втората вълна - не ги искаха в болница НИКЪДЕ. Нямало места. Така че господине (не мога да ви нарека лекар) очевидно или сте некомпетентен, което е лошо или лъжете което също е лошо.

9

Анонимен

преди 2 години

Хмм, защо едва сега го казва? Или и той, да се включи в крякящия хор срещу бившите. В онзи момент, непознатият вирус даде начало на пандемия, никой не знаеше, как ще се развият нещата. Имаше страх. Мерките бяха превантивни и определено, нужни. Затваряха се цели градове и държави по света. Ухан се спаси, като се затвори.

8

Аааааа,как да нямаше

преди 2 години

Що псувни паднаха, като дикисаха КПП-та и два пъти връщаха мъжа ми, тръгнал да гледа болната си на легло майка. Хеле. нейният личен лекар, разбран човек излезе, та изпрати епикризата, че накрая след седмица го пуснаха.

7

Буци и НОЩ-ни таласъ

преди 2 години

Буци и НОЩ-ни таласъми: - Да бе! - нямало ефект, нии такива ЦИФРИ даже не знаем как се пишат

6

Не!

преди 2 години

От ден първи на кризата в "мерките" медицина няма!

5

Анонимен

преди 2 години

Затова, че- комунистите, оставиха- живи, фашистите,...Сега, ги- е- срам, и- от- тоалетна, капан ....

4

аааа имаше....

преди 2 години

Имаше ефект.......за Бойко, изяви се като голЕм началник и "специалист" по всичко.

3

Няма проблем

преди 2 години

То за политици, общинари, доктори и др. такива все няма проблем. Ало, колега - и готово. Скоро в Пирогов чаках с 5г. ми син пред един кабинет и един от охраната най-нахално ме предреди с негови познати и не се трогна особено на забележката ми.

2

vlady

преди 2 години

Принципно имаше някакъв смисъл за София докато беше с много повече нови случаи от останалите градове, за останалите беше напълно безмислено а и за София загуби всякакъв смисъл по-късно.

1

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Честен доктор? Ще го разкъсат!