9

Ива

преди 2 години

Извинете, но какво стана с антиградушковите мерки, последно бяха отпуснати милиони за ракети преди 1-2 години, има ли информация дали все още има такава служба?

8

Епа

преди 2 години

те така, новото правителство да се беше заинтересУвало от кумова срама, ама не - дай им само да чагъртат и да си слагат калинките къде могат.

7

ДО 6

преди 2 години

Градушката е природна стихия и не пробира партийната принадлежност на кметове и население ,но предишното кметче напълни града с *** без да е от ГЕРБ .Изберете си чалгара ,бабикяна и всички останали паветаджии и това градушки ,жеги ,студове няма да има.

6

АнонимеН

преди 2 години

ИЗБРАХА СИ КМЕТ ОТ ГЕРБ И ТАЗИ БЕДА ИМ Е МНОГО МАЛКО!

5

Анонимен

преди 2 години

Всъщност от собствената си тежест и земното претегляне, късове те се ускоряват, достигайки до определена скорост при удара в повърхност.Останалите свободни интерпретации показват непознаване на процесите и понятията. А това е от основния курс от тристепенното образование. А журналистите са с претенции за трета степен.

4

Див Петел

преди 2 години

Те от правителството имат избори да гласят, не им дреме че хората *** от късове лед, защото не са изстреляли ракети навреме. Чегъртай Фърчило, чегъртай заедно с Тошко африкански и Дългия, ама те хората вас първо ще изчегъртат.

3

Чъгърт

преди 2 години

Чъгъ чъгъ, йе йе, чъгърт чъгъ чъгъ йе йе

2

Анонимен

преди 2 години

До Питане Млакниии уеее!

1

Питане

преди 2 години

правителството ще обърне ли внимание на хората или ще си продължи с чагъртането?