22

Прах в очите на хора

преди 4 месеца

Според законите в България Протоколите за лечение не са задължителни... Така, че в Горно-Нанадолнище с каквото искат с това ще лекуват. В Европа и Северна Америка са задължителни, така че това е безсмислено, докато не се въведат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ протоколи и в България.

21

Св Синод

преди 4 месеца

съвместно изработихме протокола за лечение и погребение

20

Митко

преди 4 месеца

Започнете да плащате по 50 лв на ваксина, особенно на неетническите бългри /дано се задавят с тия пари/. Иначе няма оправия. Споменатите са разхождащи се на свобода убийци без оръжие. Те са най-опасни, защото не спазват никакви правила...

19

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, кво стана с аналгин-хинина? Заключихте си пълния склад и не давате хората да се лекуват. А аналгин-хинина има много по-малко странични ефекти от ваксините и се справя с вируса за около 3 дни. Можеше много хора да са още живи...

18

Анонимен

преди 4 месеца

Закъсняхте! Къде бяхте като умираха 18 000 души в болниците и още толкова по къщите си? Цяла година и 4 месеца минаха.

17

Анонимен

преди 4 месеца

"По думите на здравния министър всеки човек може да разбере как трябва да действа като се запознае със съдържанието на протокола." Като им гледам досегашната успеваемост, ако искаш да оцелееш се прави така: четеш протокола и правиш точно обратното.

16

Един

преди 4 месеца

До D Ивермектин на Хювефарма е пуснат за хуманна употреба, но по-малката опаковка с 10 таблетки 3 мг мисля е над 25 лева, а голямата 30 таблетки около 80 лв. Иначе остава и вариантът с ветеринарните аптеки, инжекционен разтвор, паста за коне за вътрешно обезпаразитяване ако още имат налична (доста стана популярен в чужди държави този тип медикамент).

15

Анонимен

преди 4 месеца

Неграмотността всеки изминал ден надделява... Бог да пази България от неграмотни!

14

Анонимен

преди 4 месеца

прокол или протокол. оправете си заглавието!

13

Мъка

преди 4 месеца

Това е добре , но вече е късно. Жена ми почина от Ковид.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Проколи, леченеи, и мисирки за милиони...

11

D

преди 4 месеца

Защо не пуснете ивермектин? В щатите се ползва масово за профилактика. Тука ако нещо се разбере че работи се спира за да вървят ваксини и скъпи лекарства

10

до 7 от славянин

преди 4 месеца

Тези не лекуват, а ни третират с тежка фармахимия и други ''лечебни'' средства и методи пък който оцелее - това е съвременната модерна медицина по цял свят! Затова умните хора правят всичко по силите и възможностите си, за да не стигат до ''лечение''!

9

славянин

преди 4 месеца

Масовото ваксане и вдигането на цените на всичко е ''спасението'' ни от вируса и лошия живот! Нашите ''бащици'' и ''майчици'' с власт какво ли не правят за нас, а ние все сме недоволни и неблагодарни!?

8

Анонимен

преди 4 месеца

тоя министърчо нали беше антиваксер и че няма ковид, а сега има наглоста да говори. Натегач и кариерист без покритие.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Когато болниците бяха пълни,и всяка болница,всеки лекар си правеше експерименти как да лекува,когато сума ти народ измря ,протоколи нямаше,сега вече когато хората си заминаха има протоколи

6

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки случай е индивидуален,всеки човек е различен,кака така ще лекувате всички по единен протокол?!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Навсякъде по света има протоколи и алгоритми за диагностика и лечение. То те трябва да се индивиуализират според състоянието и индивидуалните особености на човека. Протокола е само основна насока.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Стига административни неумности!Не искам да ме лекува протокол, а натрупал опит, отговорен и решителен доктор.Но от администратор друго не може да се очаква.И отгоре на всичко, се гордее с неумностите си.

3

Камен

преди 4 месеца

Не знам къде ги видя тия 20% като всъщност сме на под 14% ваксинирани с една доза и под 12% напълно ваксинирани. Даже Северна македония и Албания са преди нас, за останалите съседни и особено западноевропейските държави да не говорим.