17

Митко

преди 2 години

Започнете да плащате по 50 лв на ваксина, особенно на неетническите бългри /дано се задавят с тия пари/. Иначе няма оправия. Споменатите са разхождащи се на свобода убийци без оръжие. Те са най-опасни, защото не спазват никакви правила...

16

Анонимен

преди 2 години

Абе, кво стана с аналгин-хинина? Заключихте си пълния склад и не давате хората да се лекуват. А аналгин-хинина има много по-малко странични ефекти от ваксините и се справя с вируса за около 3 дни. Можеше много хора да са още живи...

15

Анонимен

преди 2 години

Закъсняхте! Къде бяхте като умираха 18 000 души в болниците и още толкова по къщите си? Цяла година и 4 месеца минаха.

14

Анонимен

преди 2 години

"По думите на здравния министър всеки човек може да разбере как трябва да действа като се запознае със съдържанието на протокола." Като им гледам досегашната успеваемост, ако искаш да оцелееш се прави така: четеш протокола и правиш точно обратното.

13

Един

преди 2 години

До D Ивермектин на Хювефарма е пуснат за хуманна употреба, но по-малката опаковка с 10 таблетки 3 мг мисля е над 25 лева, а голямата 30 таблетки около 80 лв. Иначе остава и вариантът с ветеринарните аптеки, инжекционен разтвор, паста за коне за вътрешно обезпаразитяване ако още имат налична (доста стана популярен в чужди държави този тип медикамент).

12

Анонимен

преди 2 години

Неграмотността всеки изминал ден надделява... Бог да пази България от неграмотни!

11

Анонимен

преди 2 години

прокол или протокол. оправете си заглавието!

10

Анонимен

преди 2 години

Проколи, леченеи, и *** за милиони...

9

D

преди 2 години

Защо не пуснете ивермектин? В щатите се ползва масово за профилактика. Тука ако нещо се разбере че работи се спира за да вървят ваксини и скъпи лекарства

8

до 7 от славянин

преди 2 години

Тези не лекуват, а ни третират с тежка фармахимия и други ''лечебни'' средства и методи пък който оцелее - това е съвременната модерна медицина по цял свят! Затова умните хора правят всичко по силите и възможностите си, за да не стигат до ''лечение''!

7

славянин

преди 2 години

Масовото ваксане и вдигането на цените на всичко е ''спасението'' ни от вируса и лошия живот! Нашите ''бащици'' и ''майчици'' с власт какво ли не правят за нас, а ние все сме недоволни и неблагодарни!?

6

Анонимен

преди 2 години

тоя министърчо нали беше антиваксер и че няма ковид, а сега има наглоста да говори. Натегач и кариерист без покритие.

5

Анонимен

преди 2 години

Когато болниците бяха пълни,и всяка болница,всеки лекар си правеше експерименти как да лекува,когато сума ти народ измря ,протоколи нямаше,сега вече когато хората си заминаха има протоколи

4

Анонимен

преди 2 години

Всеки случай е индивидуален,всеки човек е различен,кака така ще лекувате всички по единен протокол?!

3

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света има протоколи и алгоритми за диагностика и лечение. То те трябва да се индивиуализират според състоянието и индивидуалните особености на човека. Протокола е само основна насока.

2

Камен

преди 2 години

Не знам къде ги видя тия 20% като всъщност сме на под 14% ваксинирани с една доза и под 12% напълно ваксинирани. Даже Северна македония и Албания са преди нас, за останалите съседни и особено западноевропейските държави да не говорим.

1

divna

преди 2 години

Абе хора , гледайте какво пишете ,,прокол" какво е това